Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

USA - Indie

3:0

konec (1:0, 0:0, 1:0, 1:0)

12.08.2016, 00:30 • Olympic Hockey Centre • Skupina B • Adam Lacek (@laci_17)

Konečný výsledek:

USA – Indie 3:0
(1:0, 0:0, 1:0, 1:0)

Branky: 14. a 42. Bamová, 52. Gonzalezová.

52:47

K odraženému míčku po rozehraném rohu se dostala Caitlin Van Sickleová, která ale trefila na brankové čáře připravenou indickou kapitánku Pukhrambamovou!

51:37

USA právě vstřelily branku!

Američanky přidávají třetí branku a opět po rychlé útočné akci! Jill Witmerová našla ve výhodné střelecké pozici Katherine Reinprechtovou, která míček ještě posunula lépe postavené MELISSE GONZALEZOVÉ, která prostřelila Savitovou opět mezi nohy!

41:24

USA právě vstřelily branku!

Američanky přidávají důležitý druhý gól po rychlém brejku až od vlastní branky! Gonzalezová poslal dopředu neúnavnou KATHLEEN BAMOVOU, která si na levé straně pohrála s protihráčkou, kličkou na střed se uvolnila ke střele, kterou procedila mezi nohami Savitové až do branky!

18:03

Neuvěřitelná situace před indickou brankou! Gonzalezová našla před úplně prázdnou brankou Jill Witmerovou, která ale v souboji dokázala poslat míček jen pod chrániče už překonané brankářky Savitové!

13:49

USA právě vstřelily branku!

Hned z první střely v zápase padá branka, Američanky se podle očekávání ujímají vedení! Katelyn Faglowskiová navedla míček do pokutového území soupeře a před indickou brankou se nejlépe zorientovala KATHLEEN BAMOVÁ, která poslala míček za záda Savitové!

USA - Indie

3:0

konec (1:0, 0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Melissa Trivicová, Chieko Somová, Carolina de la Fuenteová, Lisa Roachová

Statistiky:
Branky:
14. a 42. Bamová, 52. Gonzalezová

Sestavy:
USA: Briggsová - Gonzalezová, Kolojejchicková, Dawsonová, J. Reinprechtová, K. Reinprechtová, Bamová, Kasoldová, Falgowskiová, Sharkeyová, Crandallová (C). Náhradnice: Feeová, Vitteseová, Witmerová, Van Sickleová, Manleyová. Trenér: Craig Parnham.

Indie: Savitová - Kaurová, Ekková, Monika, Thokchomová, Raniová, Katariyová, Deepiková, Yadavová, Lakrová, Pukhrambamová (C). Náhradnice: Pradhanová, Toppová, Rani, Dubeyová, Minzová. Trenér: Neil Andrew Hawgood.