Menu

Další

Olympijské hry - Vodní pólo (muži)

USA - Černá Hora

5:8

konec (1:2, 0:0, 2:2, 2:4)

12.08.2016, 16:45 • Maria Lenk Aquatics Centre • Skupina B • Vojtěch Tůma

0:10

Černá Hora navíc přidává osmou branku, a pečetí tak svou dnešní výhru, která ji s největší pravděpodobností zajistí postup do čtvrtfinále! Po ztrátě balonu Američané už neměli chuť se vracet, mezery v jejich obraně dokonale využil ANTONIO PETROVIĆ!

3:34

Jenže Černohorci mají znovu připravenou okamžitou odpověď! I další obléhání branky USA slavilo úspěch, tentokráte se na pravé straně ocitl volný DRAŠKO BRGULJAN a tvrdou bombou nedal Mosesovi absolutní šanci!

3:49

Američané ještě žijí! Nabídnutou početní převahu využili téměř ihned, po přesné přihrávce se ranou na zadní tyč prosadil JOSH SAMUELS.

5:08

Srdnatě bojující Američané však krátce po vstřelení gólu zase inkasují, a opět tak na svého soupeře ztrácejí dvě branky! Černá Hora využila početní převahy a zmáčkla hráče USA, jejich tlak nakonec v přesnou trefu do sítě přetavil DARKO BRGULJAN!

5:34

Tohle byla fantazie! Černohorci chybovali při obléhání americké branky, a nabídli tak okamžitou protiakci pro LUCU CUPIDA, který svůj samostatný únik na brankáře Šćepanoviće bez zaváhání proměnil!

7:18

Jenže Američané jsou kvůli předchozímu nesportovnímu faulu nuceni zápas dohrávat v šesti hráčích a ihned za to platí! MLADAN JANOVIĆ napravil své předchozí zaváhání při pokutovém hodu a zvýšil na 5:3!

1:11

Američané se ale nevzdávají a to je sympatické, znovu se přibližují na rozdíl jediné trefy! Před brankou soupeře si balon zpracoval JOHN MANN, který se obtočil okolo svého strážce a balon poslal přesně k tyči!

1:35

Američanům to ale příliš nepomohlo, v oslabení totiž inkasují, a prohrávají tak 2:4! Po parádním pasu přes téměř celý předbrankový prostor měl volné pole působnosti DARKO BRGULJAN, který propálil vše, co mu stálo v cestě!

3:46

Vyrovnaný stav ale příliš dlouho nevydržel, Černohorci opět vedou! Svěřenci kouče Gojkoviće měli k dispozici početní převahu, kterou přesnou střelou na přední tyč dokázal využít VJEKOSLAV PASKOVIĆ!

4:20

Nyní už ale Američané mohou slavit! Parádní individuální akci předvedl JOSH SAMUELS, který se protáhl kolem svého strážce a velice chytrým zakončením nedal Šćepanovićovi absolutní šanci zasáhnout!

0:45

A z následné protiakce se Černá Hora dokázala prosadit, ztracené vedení si tak po dvou minutách bere zase zpět! Do předbrankového prostoru dostal nahrávku SAŠA MIŠIĆ, jenž se dokázal s míčem otočit a propálil Mosese!

2:34

Zhruba dvě a minuty půl před koncem první čtvrtiny se Američanům daří srovnat! Na levou stranu dostal ideální přihrávku BRET BONNANI, který přesnou bombou na zadní tyč prostřelil brankáře soupeře!

6:37

Černá Hora se hned ze své první akce zvládla prosadit! Přihrávku do předbrankového prostoru dostal FILIP KLIKOVAC a z bezprostřední blízkosti prostřelil Mosese!

USA - Černá Hora

5:8

konec (1:2, 0:0, 2:2, 2:4)

Zpět na online


Rozhodčí: Radoslav Korzyna, Georgios Stavridis

Statistiky:
Branky:
6. Bonanni, 20. Samuels, 23. Mann, 27. Cupido, 29. Samuels - 2. Klikovac, 8. Mišić, 21. Pasković, 23. Darko Brguljan, 25. Janović, 27. Darko Brguljan, 29. Draško Brguljan, 32. Petrović
Sestavy
USA: Moses, Baron - Dunstan, Hallock, Obert, Roelse, Cupido, Samuels, Azevedo, Bowen, Bonanni, Smith, Mann. Trenér: Dejan Udovičić.

Černá Hora: Radić, Šćepanović - Draško Brguljan, Pasković, Petrović, Darko Brguljan, Radović, Janović, Čučković, Ivović, Mišić, Kikovac, Jokić. Trenér: Vladimir Gojković.