Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

BK Havlíčkův Brod – HC Trutnov

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

16.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 27. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Tipsport: 1.7 4.5 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:06

Lukáš Endál si sjel do předbrankového prostoru, kam dostal dobrou nahrávku. Jeho rána zápěstím však netrefila svůj cíl, to byla dobrá pozice!

55:35

Jeden z hráčů hostů je vyloučen za podražení Lukáš Kastner (TRU). Na stadionu je neskutečný hluk a není slyšet hlasatelku.

54:18

Tomáš Chlubna si najel na osu hřiště a mezi kruhy číhal na nahrávku, jíž skutečně dostal! Jeho rána z první neměla špatné parametry, ale mezi tři tyče se nevešla!

53:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Elitní útok Bruslařů se vydal do protiútoku a výsledkem je navýšení vedení na 4:1! Patrik přidal zatáhl puk po levém křídle do útočného pásma a nahrál před bránu LUKÁŠI ENDÁLOVI, jenž byl už v těžkém úhlu, ale se štěstím propasíroval puk k přední tyčce! Asistence: Patrik Přidal.

50:47

Igor Loginovskij nabral rychlost a dostal se díky útočnému výletu až do samostatného úniku, v němž však nepropálil Jeschkeho betony!

49:09

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí sehráli parádně vhazování v útočném pásmu a jdou do velmi důležitého vedení o dvě branky! Miroslav třetina vyhrál vhazování na Miroslava Dubna, jenž ještě posunul kus černé gumy na FILIPA BENEŠE, jehož dělovka z levého kruhu zapadla za záda překvapeného brankáře Jeschkeho! Asistence: Miroslav Duben, Miroslav Třetina.

49:03

Lukáš Endál (HBR) byl po přerušení hry postrčený a byla z toho pošťuchovaná, kterou rozhodčí rychle rozehnali. Společně s (TRU) vyfasoval od sudího dvouminutový trest za hrubost.

46:38

A byla z toho tvrdá rána z voleje, jež vyletěla z levého kruhu! Brankář Novák měl na své straně nakloněno i štěstí, puk minul protější tyč!

45:26

Tomáš Chlubna (HBR) se dopustil ve středním pásmu faulu kolenem a posílá svůj tým do tří!

43:51

Zbytečný faul předvedl ve středním pásmu David Vala (HBR) a usedá do chládku ke dvěma minutám za krosček.

41:32

Jakub Novák se zjevil před bránou úplně sám a měl dost času na střelu. Projektil mu moc nesedl, ale o to byl nebezpečnější! Brankář Novák se vyznamenal!

39:17

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí hokejisté využili i svou druhou přesilovku a těsně před druhou sirénou se ujímají vedení! Pro hosty je to hodně nepříjemné, inkasovali gól do šatny! Lukáš Endál a jeho spoluhráči se tlačili k puku před bránou, kde ho zkoušel zalehnout jeden z trutnovských hráčů. Dlouhou přetahovanou nakonec vyhrál KRYŠTOF KULHÁNEK, jenž vyšťoural hrací předmět, a zblízka ho zavěsil pod horní tyčku bezmocného brankáře Jeschkeho! První trefa mladého obránce v této sezoně v brodském dresu! Bez asistence.

38:09

Domácí si vypracovali několik nebezpečných střel zblízka, ale nedokázali přesně zamířit. Před bránu se potom natahoval po puku Lukáš Endál a byl sražen k ledu Alešem Píšo (TRU).

31:49

To byla nádherná kombinace Draků, jež hlasitě volala po gólu! Hosté to sehráli nádherně a před odkrytou bránou zůstal Pavel Malý, jenž netrefil! Brankář Novák by neměl šanci!

30:00

Miroslav Duben (HBR) obdržel trest na 2 minuty za sekání.

28:40

Pavel Fedulov zůstal nepokrytý před bránou a mohlo být pořádně zle! Havlíčkův Brod zachránil parádními zákroky brankář Novák, jenž zmařil snad čtyři dorážky zblízka!

20:26

To byla šance jako hrom! Alexej Šamolin nabral rychlost, protáhl se až mezi kruhy a tvrdou zápěstní ranou zacinkal na Novákovu tyčku! To bylo štěstí a další varování pro domácí!

19:11

Aleš Píša (TRU) vysekl soupeři hůl a je potrestán za nedovolené bránění.

18:56

Poměr sil na hrací ploše se vyrovná. Prvním vyloučeným hráčem domácích se stal Miroslav Třetina (HBR), jehož prohřeškem je sekání.

17:06

Lukáš Endál nebezpečně pálil a byl faulován. Vojtěch Perutek (TRU) si přitom pomohl hákováním a míří za katr.

16:39

Velká šance Bruslařů! Miroslav Třetina s Patrikem Přidalem doráželi zblízka, ale gólman Jeschke vytasil sérii skvělých zákroků betony!

13:42

Tohle zavánělo gólem v brodské síti! Lukáš Kastner se dostal po obrovské minele v rozehrávce k puku a byl úplně sám před bránou, ale trefil jen brankáře Nováka!

11:28

Trutnov právě vstřelil branku!
Vyrovnání, které už dlouho viselo ve vzduchu, skutečně přichází! Brodská obrana pod tlakem vyrobila faul a hosté měli ponechanou výhodu. Lukáš Karlík našel hezkou nahrávkou mezi kruhy volného ALEXEJE ŠAMOLINA, jenž bleskově vypálil zápěstím a trefil se přesně k tyčce bezmocného brankáře Nováka! Asistence: Lukáš Karlík, Petr Chytráček.

05:35

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři sehráli první přesilovku parádně a k radosti svých příznivců otevřeli gólový účet zápasu! Předvedli přitom přímo učebnicový důraz před brankovištěm, kam se natlačili v hojném počtu, a doslova silou vůle dotlačil hrací předmět za záda ležícího gólmana Jeschkeho PATRIK PŘIDAL! Asistence: Lukáš Endál.

04:03

Byl při tom ale faulován a je z toho přesilovka pro domácí. Alexander Suvorov (TRU) potrestán za hákování.

03:50

Petr Kuchta si sjel až před bránu a zblízka zkusil překonat brankáře Jeschkeho po ledě. Trefil aloe z dobré pozice jen jeho betony!

BK Havlíčkův Brod – HC Trutnov

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Přidal (Endál), 40. Kulhánek, 50. Beneš (Duben, Třetina), 54. Endál (Přidal) – 12. Šamolin (Karlík, Chytráček)

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Duben "A", Vala, Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kozlík, Kuchta, F. Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Hlídek, Cejpek, Ludvík

HC Trutnov: Jeschke (Hlubuček) – P. Beneš, Píša, Karlík "C", Kubica, Vácha, Suvorov – L. Novák, J. Novák, Šamolin, Fedulov, Uchin, Janoušek, Malý, Chytráček "A", Perutek, Kastner, Smékal

Rozhodčí: František Held – Pavel Kříž, Ivan Čuňočka

Diváci: 626

Průběh zápasu
1. třetina
04:03
05:35
11:28
17:06
18:56
19:11
Po 1. třetině
2. třetina
30:00
38:09
39:17
Po 2. třetině
3. třetina
43:51
45:26
49:03
49:09
53:33
55:35
Konec