Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

BK Havlíčkův Brod – HC Trutnov

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

16.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 27. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Tipsport: 1.7 4.5 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Bruslaři ve třetí periodě ještě podtrhli svůj velmi důležitý triumf, když se trefili přesně do černého Filip Beneš a Lukáš Endál. Havlíčkův Brod tak protáhl sérii vítězství za tři body už na čtyři zápasy, naopak vítězná šňůra Trutnova dnes po výsledku 4:1 končí. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (19:22:56)

Konec zápasu.

59:06

Lukáš Endál si sjel do předbrankového prostoru, kam dostal dobrou nahrávku. Jeho rána zápěstím však netrefila svůj cíl, to byla dobrá pozice!

58:35

Domácí hokejisté kontrolují zápas a pokračují v tlaku. To jim naprosto vyhovuje, brankář Novák jen sleduje dění před sebou bez zasahování do hry.

58:20

Pavel Fedulov si vybruslil do levého kruhu a zápěstím vypálil, ale jen do náruče brankáře Nováka u bližší tyčky.

58:06

Hosté drží útočné pásmo a ještě zkouší s výsledkem něco udělat.

57:35

Potrestaný hráč hostů je na ledě, Trutnov se ubránil a ještě má alespoň malinkatou šanci na zdramatizovaní zápasu.

57:18

Východočeši po vhazování ukořistili kus černé gumy a rychle ho odpálili do bezpečí.

57:08

Tomáš Chlubna přebral puk mezi kruhy a zkusil štěstí. Brankář Jeschke předvedl dobrý zákrok a puk ztlumil na hrudi. Hra je přerušena.

56:35

Soubor z Kotliny už znovu okupuje útočné pásmo, kde rozjíždí svůj přesilovkový kolotoč. Pevným krokem si jde pro další důležité vítězství.

56:11

Domácí hokejisté ztratili puk při útočné kombinaci a Draci toho využili k vyhození.

55:48

Havlíčkův Brod kombinuje v útočném pásmu, ale nemá teď přesnou mušku. Trutnov se v pohodě brání a brankář Jeschke nemá moc práce.

55:35

Jeden z hráčů hostů je vyloučen za podražení Lukáš Kastner (TRU). Na stadionu je neskutečný hluk a není slyšet hlasatelku.

54:42

David Smékal se protáhl do útočného pásma a z okraje kruhů zkusil štěstí. Neměl však dobrou mušku a minul bránu. Zápas sleduje 626 fanoušků.

54:18

Tomáš Chlubna si najel na osu hřiště a mezi kruhy číhal na nahrávku, jíž skutečně dostal! Jeho rána z první neměla špatné parametry, ale mezi tři tyče se nevešla!

53:59

Broďáci pokračují v tlaku a dál na ledě jasně vládnou. Hosté teď už hodně odpadli a budou to už mít nesmírně těžké, aby zápas zdramatizovali.

53:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Elitní útok Bruslařů se vydal do protiútoku a výsledkem je navýšení vedení na 4:1! Patrik přidal zatáhl puk po levém křídle do útočného pásma a nahrál před bránu LUKÁŠI ENDÁLOVI, jenž byl už v těžkém úhlu, ale se štěstím propasíroval puk k přední tyčce! Asistence: Patrik Přidal.

52:48

Draci už se musí hodně bránit, to samozřejmě za stavu, kdy prohrávají o dvě branky, rozhodně nechtějí. A čas jim ubíhá a ubíhá...

52:14

Havlíčkův Brod teď přišel o puk a Draci se mohli vrhnout do rychlého protiútoku, ale vše zhatila nepřesná nahrávka.

51:37

Hlasatelka teď dokonce vyzývá fanoušky, aby se chovali slušně a nepoužívali pyrotechniku.

51:19

Havlíčkův Brod má teď jasně víc ze hry. Je vidět, že třetí branka ho hodně uklidnila. Trutnov se horko těžko probíjí do útočného pásma.

50:47

Igor Loginovskij nabral rychlost a dostal se díky útočnému výletu až do samostatného úniku, v němž však nepropálil Jeschkeho betony!

50:18

Kotouč se stěhuje po hrací ploše sem a tam, ale Havlíčkův Brod drží častěji puk ve své moci, což mu za vedení 3:1 naprosto vyhovuje.

49:49

Trutnov se snaží o rychlou odpověď, ale havlíčkobrodská obrana je koncentrovaná a dává si dobrý pozor, aby neudělala zbytečnou chybu.

49:28

Trutnovští fanoušci se snad zbláznili, v Kotlině dělají pořádný humbuk. Nejdříve hodili s odpadkovým košem a potom odpálili další dýmovnice. V Kotlině to vypadá jako na bojišti.

49:09

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí sehráli parádně vhazování v útočném pásmu a jdou do velmi důležitého vedení o dvě branky! Miroslav třetina vyhrál vhazování na Miroslava Dubna, jenž ještě posunul kus černé gumy na FILIPA BENEŠE, jehož dělovka z levého kruhu zapadla za záda překvapeného brankáře Jeschkeho! Asistence: Miroslav Duben, Miroslav Třetina.

49:03

Lukáš Endál (HBR) byl po přerušení hry postrčený a byla z toho pošťuchovaná, kterou rozhodčí rychle rozehnali. Společně s (TRU) vyfasoval od sudího dvouminutový trest za hrubost.

49:03

Lukáš Endál zkusil opět svou klasickou akci, jež mu už několikrát v této sezoně vyšla. Rychle obkroužil bránu a zkusil zasunout puk k první tyčce. Tam však brankář Jeschke číhal a přerušil hru.

48:55

bruslaři mají stále puk na svých holích a obléhají trutnovskou svatyni.

48:35

Havlíčkův Brod se rychle nahrnul do útočného pásma, kde teď operuje s pukem. Trutnov se musí znovu bránit u gólmana Jeschkeho.

48:18

Obránce Kryštof Kulhánek dnes hraje na havlíčkobrodské straně dobrý zápas. Nejenže zablokoval soupeřovu střelu před malou chvíli svou nohou, ale vstřelil zatím rozdílový gól.

47:56

Draci zavezli puk do útočného pásma, ale tam se s ním moc neohřáli. Vpřed už se tak žene havlíčkobrodská lavina, jíž nechybí rychlost.

47:28

Havlíčkův Brod už je kompletní, pokračuje se ve hře 5 na 5.

47:05

Trutnov by se rád usadil v útočném pásmu, ale to se mu teď vůbec nedaří. Havlíčkův Brod se dál velmi dobře brání i v početní nevýhodě.

46:41

Domácí rychle vyhodili puk přes celé hřiště.

46:38

A byla z toho tvrdá rána z voleje, jež vyletěla z levého kruhu! Brankář Novák měl na své straně nakloněno i štěstí, puk minul protější tyč!

46:33

Hosté drží útočné pásmo a vyměňují si rychle puk.

46:06

Teď ukázal, že mu není tvrdá hra cizí miláček brodského publika Lukáš Endál. Na modré čáře doslova zboural Petera Beneše, ale v rámci pravidel. Naštěstí je bek Trutnova v pořádku.

45:57

Znovu vypálil z okraje levého kruhu Pavel Fedulov a brankář Novák úspěšně zasáhl, když schoval puk mezi betony. Dohrál ho ještě Lukáš Kastner, ale brodští beci už ho odehnali.

45:41

Hosté si párkrát vyměnili puk a hned z toho byla střela. Jaképak cavyky! Pavel Fedulov napřáhl na modré čáře, ale jeho ránu dobře viděl brankář Novák a ukryl ji v lapačce.

45:26

Tomáš Chlubna (HBR) se dopustil ve středním pásmu faulu kolenem a posílá svůj tým do tří!

45:09

Trutnov se dál trápí, vůbec se mu nedaří získat puk a dostat ho do útočného pásma, natož ještě ohrozit brankáře Nováka.

44:48

Skvělá práce domácích hráčů. Nejenže vyvezli puk do útočného pásma a zdrželi tam hru, ale ještě dokonce ohrozili gólmana Jeschkeho, jenž si poradil se střelou z kruhu.

44:28

Draci už se uhnízdili v blízkosti gólmana Nováka, ale zatím z přesilovkového postavení neprověřil pozornost šikovného brankáře.

44:09

Havlíčkův Brod začal přesilovku parádně a rychle vyhodil po nepřesné nahrávce puk do útočného pásma.

43:51

Zbytečný faul předvedl ve středním pásmu David Vala (HBR) a usedá do chládku ke dvěma minutám za krosček.

43:36

Nyní se bojuje hlavně o střed hrací plochy, oba týmy mají problémy s přechodem do útočného území.

43:15

Sledujeme tuhý boj o puk v rohu pásma Trutnova.

42:49

Bruslaři už pokračují v tlaku a obrana Trutnova má co dělat, aby udržela jejich střelecké řádění na uzdě. Brankář Jeschke kontroluje puky pohledem, jsou totiž nepřesné.

42:34

Draci se zabydleli na dostřel gólmana Nováka, ale nebylo z toho zhola nic. Brodská obrana počínající požár uhasila, když získala před bránou hrací předmět.

42:14

Puk se stěhuje rychle od jedné branky ke druhé, v Kotlině dál přihlížíme rychlé a bojovné partii. Oba týmy se nešetří a chtějí za každou cenu prodloužit svou vítěznou sérii.

41:56

Obrovské nebezpečí u brány domácích! Tečovaná rána mířila dobře na brankáře Nováka, ale maskovaná opora se nenechala rozhodit a zasáhla lapačkou.

41:32

Jakub Novák se zjevil před bránou úplně sám a měl dost času na střelu. Projektil mu moc nesedl, ale o to byl nebezpečnější! Brankář Novák se vyznamenal!

41:12

Draci teď přiložili pod kotlem v pásmu domácích a brankář Novák má o zábavu postaráno.

40:47

Bruslaři jsou i nadále aktivnější než jejich soupeř z Trutnova, brankář Jeschke má ale ve svém brankovišti klid. Jeho spoluhráči před ním dobře čistí prostor.

40:26

Havlíčkův Brod pokračuje v tlaku, stejně jako na konci druhé třetiny si zatím počíná hodně uvolněně. Brankář Jeschke musí mít oči na stopkách.

40:06

Bruslaři tentokrát uspěli na úvodním vhazování a rozvíjejí od své brány novou útočnou akci.

40:01

Začala třetí třetina.
Trutnovští fanoušci ukázali i svou horší stránku. Na tribuně hodili dýmovnici a nad ledem je to jasně vidět.
Hráči už jsou zpět na hrací ploše. Nechybí ani trio mužů v pruhovaném.
Prostřední třetina nakonec vyšla lépe havlíčkobrodským hokejistům, kteří se v její poslední minutě ujali vedení z hole Kryštofa Kulhánka. Mladý obránce vstřelil svou první a velmi důležitou branku v této sezoně jako hráč Bruslařů. Třetí perioda začne zhruba v 18:43, domácí vedou 2:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:37

Domácí se ještě tlačí dopředu, brankář Jeschke má o zábavu postaráno.

39:17

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí hokejisté využili i svou druhou přesilovku a těsně před druhou sirénou se ujímají vedení! Pro hosty je to hodně nepříjemné, inkasovali gól do šatny! Lukáš Endál a jeho spoluhráči se tlačili k puku před bránou, kde ho zkoušel zalehnout jeden z trutnovských hráčů. Dlouhou přetahovanou nakonec vyhrál KRYŠTOF KULHÁNEK, jenž vyšťoural hrací předmět, a zblízka ho zavěsil pod horní tyčku bezmocného brankáře Jeschkeho! První trefa mladého obránce v této sezoně v brodském dresu! Bez asistence.

38:38

Domácím se nedaří, hosté opět velmi dobře brání a brankář Jeschke vůbec nemusí zasahovat.

38:17

Hokejisté od Krkonoš začali skvěle a rychle vyhodili puk do útočného pásma.

38:09

Domácí si vypracovali několik nebezpečných střel zblízka, ale nedokázali přesně zamířit. Před bránu se potom natahoval po puku Lukáš Endál a byl sražen k ledu Alešem Píšo (TRU).

37:25

Bruslaři mají velký tlak a hosté vůbec neví, kam dřív skočit.

36:39

Každý chvilku tahá pilku. Oba týmy si počínají hodně aktivně, fanoušci sledují na druhou ligu určitě nadstandardní hokej.

36:17

Trutnov vypustil několik střel z okraje kruhů, ale zapomněl si seštelovat mířidla.

35:56

Východočeši drží soupeře pod tlakem, ale rovněž se jim nedaří z něj vytěžit lepší zakončení, jež by nadělalo brankáři Novákovi starosti.

35:34

Jevgenij Kondratěv vyvezl puk dopředu, ale zůstal tam osamocen a o kus černé gumy po několika kličkách přišel. Draci jedou vpřed.

35:12

Lukáš Kastner vypálil z blízkosti modré čáry, ale trefil jen hůl protihráče před sebou. Kotouč si to potom namířil do ochranné sítě.

34:58

Zelenobílí přesunuli děj hry do útočného pásma a kombinují. Jsou rovněž dobře hlídáni soupeřem.

34:36

A znovu to samé. Havlíčkův Brod se probil do útočného pásma, ale všechny prostory, odkud je ideální střílet, byly velmi dobře pohlídané.

34:12

Draci se osvobodili ze sevření a poslali puk k bráně soupeře tak, aby nešlo o icing. Mohou tak poslat na led čerstvé síly. Hraje se ve vysokém tempu.

33:57

Trutnov se vzorně brání. Domácí teď mají jenom takový platonický tlak, ze kterého není vůbec nic.

33:27

Jevgenij Kondratěv se nacházel v těžkém úhlu, ale i přesto to zkusil. A moc nechybělo! Puk prohodil protihráči mezi nohama a puk si to namířil těsně vedle protější tyčky.

33:06

Soubor z Kotliny se usadil v útočném pásmu, ale zatím jeho kombinace nedopadla na úrodnou půdu. Gólman Jeschke v klidu sleduje dění před sebou.

32:47

Kotouč se teď rychle stěhuje z havlíčkobrodských holí na ty trutnovské a naopak. Vidíme hodně nepřesností, jež zabraňují vzniku větší šance.

32:28

Brodský soubor teď nesehrál dobře přechod do útoku a provinil se technickým prohřeškem v podobě zakázaného uvolnění.

32:15

Havlíčkův Brod se ubránil bez úhony a může od své brány založit další útočnou akci. Trutnovští hokejisté se snaží aktivně napadat.

32:05

Hra je přerušena, sudí nařídil vhazování ve středním pásmu blíže modré čáry Bruslařů. Atmosféra je dál naprosto elektrizující.

31:49

To byla nádherná kombinace Draků, jež hlasitě volala po gólu! Hosté to sehráli nádherně a před odkrytou bránou zůstal Pavel Malý, jenž netrefil! Brankář Novák by neměl šanci!

31:28

Trutnov se dál drží v útočném pásmu, domácí jsou schlouleni v obranném boxu kolem brankáře Nováka a daří se jim blokovat střely.

31:06

Teď ale před brankovištěm nebyl pokrytý Alexej Šamolin a hned se natahoval po puku. Nakonec ale brankář Novák zasáhl betony.

30:48

Hosté si vyměňují puk sem a tam kolem brodské brány, ale nic z toho. Domácí jim dobře pokrývají střelecké prostory.

30:28

Draci už si proklestili cestu zpět do útočného pásma a kombinují v něm.

30:15

Bruslaři začali skvěle. Získali puk a za jásotu svých fanoušků vyhodili.

30:00

Miroslav Duben (HBR) obdržel trest na 2 minuty za sekání.

29:28

David Kozlík se hnal dopředu a i když už byl na ledě dlouho, stihl v pádu zakončit. Z mírného úhlu na levé straně v pádu minul přední tyčku.

29:03

Domácí hokejisté přesunuli děj hry do útočného pásma a nahrávají si.

28:40

Pavel Fedulov zůstal nepokrytý před bránou a mohlo být pořádně zle! Havlíčkův Brod zachránil parádními zákroky brankář Novák, jenž zmařil snad čtyři dorážky zblízka!

28:06

Trutnov přesunul děj hry do pásma svého soupeře a kombinuje. To znamená jednoznačnou věc – brankář Novák se musí mít naprosto na pozoru.

27:38

Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Sledujeme hodně vyrovnaný a útočný hokej se šancemi na obou stranách.

27:13

Havlíčkův Brod výrazně zlepšil proti první třetině svou hru. Má více ze hry a tlačí se hodně ke střelbě.

26:47

Tomáš Chlubna se objevil v dobré palebné pozici před bránou a pálil z voleje, ale trefil jen clonícího hráče před sebou. To byla dobrá pozice.

26:26

Hraje se rychlý hokej, teď mají navrch o něco víc domácí Bruslaři, kteří častěji drží puk na holích a snaží se něco nebezpečného vymyslet.

25:38

Tohle se hostům teď nepovedlo. Rozehrávka byla hodně nepřesná a je z toho icing. Trutnov tak nemůže vystřídat a pustit na led čerstvé síly.

25:15

Bruslaři se teď dostali na chvíli pod tlak, ale nebylo z toho nic. Hrát tak mohou hokejisté Havlíčkova Brodu.

24:50

Petr Chytráček nabral rychlost a vybruslil si s kotoučem na osu hřiště. Z mezikruží však minul pravou tyčku gólmana Nováka.

24:29

Lukáš Karlík se snažil založit útok nahrávkou o mantinel, ale ta byla nepřesná a kotouč doklouzal jen na odpískané zakázané uvolnění.

24:18

Brankář Novák se vydal ze svého brankoviště a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Znovu ukázal, že z holí to opravdu umí.

23:56

Tomáš Chlubna se hnal dopředu po levé straně a měl dobrou rychlost, jenže kotouč mu na poslední chvíli odjel z hole. Hrát tak mohou hosté.

23:26

Do koncovky se protlačili i hosté, rána z pravého křídla ale nepřinesla nic nebezpečného pro brankáře Nováka, byla tečována do ochranné sítě.

23:08

Domácí operovali s pukem kolem trutnovské brány a nakonec prověřili brankáře Jeschkeho. Maskovaná opora Draků si pohlídala místo u své pravé tyčky, kam zkoušel prostrčit puk Miroslav Třetina.

22:46

Domácí zamkli svého soupeře u jeho brány a hledají si místo, odkud by mohli prověřit pozornost brankáře Jeschkeho.

22:28

Dvě sražené střely v pásmu Trutnova. Ve druhém případě vypálil Tomáš Chlubna, jehož projektil byl sražen do ochranné sítě.

22:09

Atmosféra je i nadále parádní. Klobouk dolů před příznivci Trutnova, kteří hlasitě podporují své miláčky. A to muži, ženy i děti!

21:48

Havlíčkův Brod se musel vrátit zpět ke své bráně pro puk, ale nyní už znovu okupuje útočnou zónu. Hosté se musí bránit u svého brankáře Jeschkeho.

21:28

David Kozlík nevymýšlel nic složitého a hned jak dostal puk na hůl v útočném pásmu, z těžkého úhlu vystřelil. Brankář Jeschke si první tyč pohlídal.

21:08

Hosté získali puk a vyhodili ho dopředu tak, aby nešlo o icing. Oba týmy už jsou kompletní, hraje se 5 na 5.

20:45

Bruslaři pořádně zatopili svému soupeři u jeho brány. Patrik Přidal tečoval těsně před gólmanem Jeschkem střelu z okraje kruhu, ale trefil jen betony.

20:26

To byla šance jako hrom! Alexej Šamolin nabral rychlost, protáhl se až mezi kruhy a tvrdou zápěstní ranou zacinkal na Novákovu tyčku! To bylo štěstí a další varování pro domácí!

20:05

Bruslaři vyhráli vhazování a rozvážně rozehrávají od své brány.

20:01

Začala druhá třetina.
Ještě 56 sekund se bude hrát 4 na 4, potom začne zkrácená přesilovka domácích.
Hokejisté obou týmu už jsou zpět na hrací ploše a nechybí ani trio rozhodčích. Můžeme pokračovat!
Úvodní třetina nabídla hodně vyrovnaný hokej, oba týmy si vytvořily několik slibných šancí. Bruslaře poslal do vedení při přesilovce z dorážky Patrik Přidal, hosté odpověděli při signalizované výhodě zásluhou přesné střely Alexeje Šamolina. Prostřední část začne zhruba v 17:56, stav je nerozhodný 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Igor Loginovskij ještě zkusil štěstí od modré čáry, kde převzal dobrou nahrávku. Jeho pumelici však brankář Jeschke dobře viděl a vyrazil ji.

19:37

Domácí si horko těžko hledají cestu do útočného pásma. Trutnov hraje opravdu velmi dobře, zavírá prostory u hrazení a nepouští soupeře do Jeschkeho blízkosti.

19:29

Draci se dostali k puku a rychle vyhodili.

19:11

Aleš Píša (TRU) vysekl soupeři hůl a je potrestán za nedovolené bránění.

19:11

Tomáš Chlubna se svými kumpány z lajny odvedl skvělou práci, když vyvezl puk dopředu. Domácí nejenže zdrželi hru u soupeře, ale ještě si vykoledovali faul.

18:56

Poměr sil na hrací ploše se vyrovná. Prvním vyloučeným hráčem domácích se stal Miroslav Třetina (HBR), jehož prohřeškem je sekání.

18:29

Domácí svírají soupeře dál u jeho brány a pálí ze všech možných pozic útočného pásma. Nyní jim ale chybí v zakončení trochu větší přesnost.

18:07

Brankář Jeschke je v neustálé permanenci, tentokrát na něj vypálil z dobré pozice v prostoru pravého kruhu Ondřej Hlídek. Našel však jen jeho klín.

17:46

Kirill Vlasov napřáhl na modré čáře, ale jeho dělovka nezasáhla svůj cíl a skončila těsně vedle. Trutnov ale nedokázal vyhodit a dál se musí bránit.

17:27

Bruslaři svírají soupeře u jeho brány a vyměňují si puk.

17:06

Lukáš Endál nebezpečně pálil a byl faulován. Vojtěch Perutek (TRU) si přitom pomohl hákováním a míří za katr.

16:56

Hosté jsou stále pod narůstajícím tlakem a zatím vůbec neví, jak z něj ven.

16:39

Velká šance Bruslařů! Miroslav Třetina s Patrikem Přidalem doráželi zblízka, ale gólman Jeschke vytasil sérii skvělých zákroků betony!

16:11

Havlíčkův Brod má teď navrch, Trutnov je sevřen do pevného objetí a brání se u gólmana Jeschkeho.

15:38

Bruslaři se teď trochu vzpamatovali a začali hrát znovu svoji hru. Draci ale bojují příkladně a nechybí jim ani hokejová kvalita. Stojí dnes proti Brodu opravdu silný soupeř...

15:18

Hosté si nechtěli komplikovat život, protože byli pod tlakem a rozehrávka nakrátko by byla velkým rizikem. Vyhodili tak na další icing.

14:57

Pořádný závar a nepřehledná situace před bránou hostů. Došlo k posunutí brány gólmana Jeschkeho, hra je tak přerušena.

14:37

Trutnov ukořistil ve svém pásmu kotouč a vydal se na další útočný výlet, který už však skončil na útočné modré čáře. Hrát tak mohou domácí.

14:11

Stále sledujeme svižný hokej, klus černé gumy se stěhuje teď od jedné branky ke druhé. Brankáři však mají minimum práce, dobře se teď brání.

13:42

Tohle zavánělo gólem v brodské síti! Lukáš Kastner se dostal po obrovské minele v rozehrávce k puku a byl úplně sám před bránou, ale trefil jen brankáře Nováka!

13:18

Havlíčkův Brod vyvezl puk dopředu, ale tam si nedokázal vytvořit přes pozornou obranu soupeře nic nebezpečného. Musí se tak vracet zpět.

12:59

Lukáš Novák nabral rychlost na pravém křídle, probil se do kruhu a vystřelil. Gólman Novák měl ale situaci pod kontrolou a uhájil svou bránu.

12:36

Bruslaři jsou teď aktivní a snaží se vymanit z obležení svého soupeře. Nyní se jim povedlo vyvézt hru a nechat vydechnout svého brankáře Nováka.

12:18

Draci jsou teď jasně lepší, Havlíčkův Brod je zatlačen do úzkých a může děkovat jen skvěle chytajícímu Čeňku Novákovi, že zatím inkasoval jen jednou.

12:08

Lukáš Novák se ocitl u puku v prostoru levého kruhu a okamžitě střílel k přední tyčce. Brankář Novák si situaci pohlídal a kotouč vykopl betonem do bezpečí.

11:48

Trutnov má pořád navrch, Havlíčkův Brod je pořádně zaskočený a vůbec neví, jak se vymanit z pevného objetí svého soupeře. Brankář Novák se má co ohánět.

11:28

Trutnov právě vstřelil branku!
Vyrovnání, které už dlouho viselo ve vzduchu, skutečně přichází! Brodská obrana pod tlakem vyrobila faul a hosté měli ponechanou výhodu. Lukáš Karlík našel hezkou nahrávkou mezi kruhy volného ALEXEJE ŠAMOLINA, jenž bleskově vypálil zápěstím a trefil se přesně k tyčce bezmocného brankáře Nováka! Asistence: Lukáš Karlík, Petr Chytráček.

11:05

Nápor Trutnova sílí, havlíčkobrodská defenziva si nepočíná v posledních minutách vůbec jistě a brankář Novák má stále dostatek práce.

10:36

A znovu nahození ze strany, jež před brankářem Novákem nečekaně skočilo. Maskovaná opora Bruslařů si ale poradila lapačkou u první tyče.

10:15

Brankář Novák si poradil s nahozeným pukem a rozehrál ho rychle na své spoluhráče.

09:56

Fanoušci se v ochozech prochladlé Kotliny rozhodně nenudí, sledujeme svižný a útočný hokej, v němž není o zajímavé momenty u obou branek nouze.

09:34

Hosté se nebezpečně dostávali do útoku, ale jejich počínající aktivitu stihli domácí brzy rozehnat. A to v pravý čas, už to začínalo smrdět. Lukáš Kastner udělal několik kliček.

09:15

Kapitán domácích Miroslav Třetina nabral rychlost ve středním pásmu a probil se až před brankoviště. Brankáře Jeschkeho zblízka neprostřelil a nechtěně ho zbořil.

09:00

Draci se ocitli pod tlakem a raději zvolili to nejjednodušší možné řešení, když odpálili kus černé gumy až na zakázané uvolnění. Buly v jejich pásmu.

08:49

Hosté založili bleskový protiútok a nabízelo se jim slibné přečíslení. Dobře si najel na osu hřiště mezi kruhy Lukáš Kastner, ale nahrávku nedostal.

08:36

Brankář Jeschke je nejistý, vydal se za bránu pomoci spoluhráčům s rozehrávkou pro nahozený puk, ale přihrál nepřesně. Domácí to ale nečekali a nestihli to potrestat.

08:17

Brankář Jeschke si teď vybral slabší chvilku. Z levé strany na něj vyletěla nepovedená střela, ale maskovaná opora Draků neudržela kotouč ve výstroji. Naštěstí vše uhasili jeho spoluhráči.

07:55

Brankář Jeschke předvedl další dobrý zákrok a kotouč doputoval až do pásma Bruslařů. Ti se s ním rychle protáhli po pravém křídle až do pásma a vybojovali vhazování.

07:25

Lukáš Endál motal hlavy trutnovským obráncům. Nakonec se probil až k zakončení, ale puk neprocpal přes Jeschkeho betony. Hosté vyhodili na icing.

07:06

Bruslaři získali puk a po delší době s ním mohou v klidu rozehrát. Hokejisté z podhůří Krkonoš se snaží aktivně napadat jejich rozehrávku.

06:44

Lukáš Novák se ocitl v palebné pozici, když vypálil z kruhu na levé straně. Brankář Novák chytil puk u první tyčky do náruče.a přerušil hru.

06:40

A znovu se tlačil k bráně Alexej Šamolin. Byl však dobře pokrytý a domácí hokejisté raději vyhodili na zakázané uvolnění. Buly po pravici Čeňka Nováka.

06:21

Alexej Šamolin se nebezpečně uvolňoval v prostoru mezi kruhy a už si šteloval kotouč na zápěstní střelu. Naštěstí pro domácí mu jeden z hráčů vypíchl puk.

06:06

Hosté se osmělují čím dál víc. V útočném pásmu si několikrát vyměnili puk a od modré čáry vypálil kapitán Lukáš Karlík. Našel ale jen Novákovu lapačku.

05:55

Draci vyhráli vhazování a bylo z toho nebezpečí! Pavel Fedulov se snažil procpat kotouč k přední tyčce, ale tam místo brankář Novák nenechal.

05:50

Hosté se snažili okamžitě odpovědět a nahrnuli se do útočné třetiny. Způsobili zde rozruch, ale domácí získali puk a vyhodili ho na zakázané uvolnění.

05:35

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři sehráli první přesilovku parádně a k radosti svých příznivců otevřeli gólový účet zápasu! Předvedli přitom přímo učebnicový důraz před brankovištěm, kam se natlačili v hojném počtu, a doslova silou vůle dotlačil hrací předmět za záda ležícího gólmana Jeschkeho PATRIK PŘIDAL! Asistence: Lukáš Endál.

05:28

Bruslaři dál kombinují v útočném pásmu a hledají si prostor ke střele.

04:19

Bruslaři hned zahrozili. Jevgenij Kondratěv nahrál mezi kruhy Filipu Benešovi, jenž tvrdě vypálil, ale na pozorného gólmana Jeschkeho si nepřišel.

04:03

Byl při tom ale faulován a je z toho přesilovka pro domácí. Alexander Suvorov (TRU) potrestán za hákování.

03:50

Petr Kuchta si sjel až před bránu a zblízka zkusil překonat brankáře Jeschkeho po ledě. Trefil aloe z dobré pozice jen jeho betony!

03:26

Draci se zabydleli na dostřel gólmana Nováka. Havlíčkobrodská obrana je ale zformovaná a má prostor před brankářem Novákem dobře pokrytý.

03:09

Trutnov teď překlopil aktivitu na svou stranu. Kotouč drží mnohem častěji na svých holích a tlačí se do koncovky. Brankář Novák zatím potvrzuje skvělou formu.

02:41

Petr Chytráček si vybruslil po levém křídle až k bráně a z mírného úhlu dobře mířil ke vzdálenější tyčce. Brankář Novák skvěle zasáhl betonem a vyrazil puk do ochranné sítě.

02:12

Bruslaři ztratili puk a musejí se rychle vracet zpět. Draci se ženou vpřed k rychlému protiútoku v hojném počtu.

01:56

Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu a kombinují. Jejich snažení ale chybí rychlejší finální nahrávka a častější střelba. Brankář Jeschke má minimum práce.

01:32

Hosté zatím neví, kam dřív skočit. Havlíčkův Brod skvěle bruslí a tlačí se do zakončení. Trutnov ale dobře hlídá předbrankový prostor.

01:06

Havlíčkův Brod ztratil útočné pásmo a musel se vracet pro puk ke gólmanu Novákovi. V pohodě ale rozehrál a už znovu útočí.

00:46

Petr Chytráček se vydal za nahozeným pukem, ale měl to hodně daleko. Mnohem blíž to měl brodský obránce Kryštof Kulhánek a tak se píská zakázané uvolnění.

00:35

Atmosféra je od úvodních vteřin výtečná, oba fankluby jsou hodně slyšet a jsou vyzbrojeny i bubny.

00:20

Lukáš Endál získal puk a zavezl ho podél levého mantinelu do útočného pásma, kde přihrál svým spoluhráčům z lajny.

00:05

Havlíčkův Brod byl úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a od své vlastní brány rozvíjí první útočnou akci.

00:01

Utkání právě začalo.
A trutnovští příznivci už vítají na ledě své milované Draky.
Hokejisté Havlíčkova Brodu vedeni brankářem Jiřím Zvolánkem naskočili za jásotu tribun na led.
V sektoru hostů nechybí ani příznivci Trutnova, kteří o sobě dávají hlasitě vědět.
Pikantní souboj dnes čeká havlíčkobrodského útočníka Petra Kuchtu a trutnovského forvarda Petra Chytráčka. Oba pochází z Havlíčkova Brodu a jsou spolu příbuzní.
Ochozy Kotliny už se zaplňují. Fanoušci ještě před zápasem zahřívají hlasivky na provozní teplotu.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Duben "A", Vala, Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kozlík, Kuchta, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Hlídek, Cejpek, Ludvík

HC BAK Trutnov: Jeschke (Hlubuček) – Beneš, Píša, Karlík "C", Kubica, Vácha, Suvorov – L. Novák, J. Novák, Šamolin, Fedulov, Uchin, Janoušek, Malý, Chytráček "A", Perutek, Kastner, Smékal

Rozhodčí: František Held – Pavel Kříž, Ivan Čuňočka.
Minulý vzájemný zápas:

HC BAK Trutnov – BK Havlíčkův Brod 4:2
Postavení v tabulce:

Havlíčkův Brod – 8. místo, 41 bodů
Trutnov – 11. místo, 38 bodů
Trutnov v poslední době rovněž válí. Z pěti předchozích utkání vyhrál hned čtyřikrát, když doma složil Jablonec nad Nisou (6:3), Pelhřimov (5:2) a Jindřichův Hradec (6:1), poměrem 4:2 vyloupil silný Písek. Nestačil jen na Klášterec nad Ohří, kde padl překvapivě 3:4 po samostatných nájezdech. Svěřenci kouče Jiřího Malinského drží stejně jako Bruslaři sérii tří výher za plný bodový zisk v řadě.
Havlíčkův Brod schytal před vánočními svátky dvě nepříjemné facky, když prohrál derby Vysočiny v Pelhřimově (2:3) a ostudný debakl 1:11 utrpěl v Písku. Od té doby ale nasbíral ve třech utkáních všech 9 bodů, když na svém ledě přetlačil 4:3 poslední Jindřichův Hradec, hladce 3:0 smetl Řisuty a naposledy překvapivě vyloupil silné Klatovy 4:3.
Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině u sledování on-line přenosu utkání BK Havlíčkův Brod – HC BAK Trutnov, jež se odehraje v rámci 27. kola 2. ligy skupiny Západ. Utkání začíná v 17:00.

BK Havlíčkův Brod – HC Trutnov

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Přidal (Endál), 40. Kulhánek, 50. Beneš (Duben, Třetina), 54. Endál (Přidal) – 12. Šamolin (Karlík, Chytráček)

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Duben "A", Vala, Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kozlík, Kuchta, F. Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Hlídek, Cejpek, Ludvík

HC Trutnov: Jeschke (Hlubuček) – P. Beneš, Píša, Karlík "C", Kubica, Vácha, Suvorov – L. Novák, J. Novák, Šamolin, Fedulov, Uchin, Janoušek, Malý, Chytráček "A", Perutek, Kastner, Smékal

Rozhodčí: František Held – Pavel Kříž, Ivan Čuňočka

Diváci: 626

Průběh zápasu
1. třetina
04:03
05:35
11:28
17:06
18:56
19:11
Po 1. třetině
2. třetina
30:00
38:09
39:17
Po 2. třetině
3. třetina
43:51
45:26
49:03
49:09
53:33
55:35
Konec