Menu

Hokej

KHL

HK Soči – Lokomotiv Jaroslavl

2:5

konec (1:2, 0:0, 1:3)

16.01.2016, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.68 3.9 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Soči odehrálo proti Lokomotivu Jaroslavl skvělé utkání, ačkoliv výsledek mluví úplně o ničem jiném. Domácím hokejistů nebyly uznány dva góly a výsledek tedy jednoznačně vyznívá pro hosty, kterým patřil závěr utkání, během něhož Jaroslavl vstřelila dva góly v řadě, když se prosadili Danijl Apalkov a Andrej Sigarjev. Oba týmy během zápasu sáhly ke střídání brankářů, ani to ale nakonec Soči nepomohlo. Konečný výsledek. HK Soči 2 Lokomotiv Jaroslavl 5. (17:23:17)

Konec zápasu.

59:55

Soči dohrává zápas v přesilové hře, gól se mu už ale vstřelit nepodaří.

59:28

Hráči Soči si místy vytvořili obrovský tlak, jenže nedokázali na rozdíl od Jaroslavle vstřelit tolik gólů. Lokomotiv vyrážel do nebezpečných protiútoků, které navíc dokázal proměňovat.

59:18

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl: Ilija Gorochov dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.

58:22

Hosté podrželi puk za vlastní bránou a ušetřili v obranném pásmu další cenné sekundy.

57:44

Pokud na něco Soči dnes doplatilo, tak je to podle mého osobního názoru nepřesná koncovka.

57:00

Do konce dnešního nádherného zápasu zbývají odehrát přesně tři minuty a v Ledovém paláci Bolšoj by se musel stát zázrak, aby Soči ještě zápas dotáhlo alespoň do prodloužení.

55:56

Dva hráči Soči se nyní nikým neatakováni dostali na hranici brankoviště do zakončení, ani jeden z nich ale brankáře Alexeje Mirygina střelou k levé tyči nepřekonal!

54:15

Jaroslavl právě vstřelila branku!
ANDREJ SIGARJEV otupuje tlak Soči pátým gólem a s největší pravděpodobností přidává pojistku na vítězství Lokomotivu Jaroslavl!! Michajl Pašnin středem parádně zavezl puk do útočného pásma a poté krásnou bekhendovou přihrávkou přihrál do jízdy Andrejovi Sigarjevovi, který střelou bez přípravy zamířil z levého kruhu pro vhazování po ledě přesně mezi betony Andreje Gavrilova. Asistence: Michajl Pašnin.

52:56

Soči se ovšem nevzdává a snaží se zdramatizovat závěr dnešního zápasu.

51:32

Ilija Krikunov už se radoval z gólu a zvedal ruce nad hlavu, hlavní rozhodčí ale ukázal gestem, že branka nebude kvůli hře vysokou holí uznána!

51:09

Jaroslavl právě vstřelila branku!
DANIJL APALKOV zakončil samostatný únik gólem a Lokomotiv Jaroslavl potřetí v zápase vede o dvě branky!! Jegor Avěrin našel v útočném pásmu krásnou kolmou přihrávkou rozjetého Danijla Apalkova, který nabral rychlost a poté puk přesnou střelou poslal do sítě. Asistence: Jegor Avěrin.

49:46

Soči se ocitlo v obrovské šanci, když na levém křídle nebezpečně vypálilo opět po objetí brány od mantinelu, střídající Alexej Mirygin ale vytáhl skvělý zákrok a ramenem puk vytěsnil mimo tři tyče!

49:12

Lokomotivu Jaroslavl se nyní nepodařilo přesně rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění.

49:10

Také Lokomotiv sáhl ke střídání brankářů, místo Vitaly Koznajika zamířil mezi tři tyče Alexej Mirygin.

47:35

Soči právě vstřelilo branku!
ANDREJ KOSTICYN skóruje a Soči opět prohrává pouze o gól!! Ilija Krikunov parádně objel bránu a poté puk zasunul ke vzdálenější pravé tyči. Ilija Krikunov předvedl krásnou individuální akci, po které nakonec byl gól připsán Andrejovi Kosticynovi, který se jako poslední dotkl puku. Asistence: Ilija Krikunov.

47:18

Jegor Morozov se snažil mezi kruhy pro vhazování dostat k dorážce, Vitaly Koznajik se ale skvěle natáhl a vleže ukryl puk pod lapačkou!

46:11

Lokomotiv Jaroslavl se konečně dostal v přesilové hře do zakončení, když jeden z hostujících hokejistů vypálil na levém křídle od modré čáry, Andrej Gavrilov byl ale připraven a po skvělém zákroku puk ukryl v lapačce!

HK Soči – Lokomotiv Jaroslavl

2:5

konec (1:2, 0:0, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Maxwell (Petersson, Skačov), 48. Kosticyn (Krikunov) – 6. Lokšinov (Gavrikov, Čistov), 10. Mosalev (Lokšinov), 44. Koledov (Lokšinov, Čistov), 52. Apalkov (Avěrin), 55. Sigarjev (Pašnin)

HK Soči: Barulin (10. Gavrilov) – Bernatsky, Jalasvaara, Wilson, Pajgin, Mamašev, Malevič, Glazkov – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Petersson, Maxwell, Skačkov – Denis Kazionov, Ščegolkov, Dmitry Kazionov – Jakubov, Ščerbina, Morozov.

Lokomotiv Jaroslavl: Koznajik (48. Mirygin) – Hersley, Kronwall, Pašnin, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Avěrin, Apalkov – Čistov, Malcev, Lokšinov – Sigarjev, Mosalev, Kapastin – Ajlajenko, Kraskovsky, Korškov.

Rozhodčí: Alexej Vasiliv, Pavel Komarov – Alexej Medvěděv, Stanislav Raming

Průběh zápasu
1. třetina
05:01
05:01
05:35
09:03
15:35
18:48
Po 1. třetině
2. třetina
24:46
29:15
Po 2. třetině
3. třetina
43:24
44:38
47:35
51:09
54:15
59:18
Konec