Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Asie)

Austrálie – Thajsko

2:1

konec (0:0)

05.09.2017, 12:00 • AAMI Park (Melbourne) • Skupina B • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.07 14.0 28.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Thajsko neskládá zbraně a pokusí se podruhé vyrovnat: pobyt na hrací ploše ukončil Do, do hry nastoupila čerstvá síla Tossakai.

86

86. Mathew LECKIE - 2:1

86

Austrálie právě vstřelila branku!
Radost ve tvářích hráčů thajského výběru rychle vystřídalo zklamání, protože se neubránili se patnáctému rohovému kopu Australanů. Uvnitř pokutového území si odražený balon našel MATHEW LECKIE, sklepl si ho tělem na zem a potom prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

82

82. Pokkhao ANAN - 1:1

82

Thajsko právě vstřelilo branku!
Na tribunách zavládlo hrobové ticho. Fanoušky umlčel POKKHAO ANAN, který s přispěním horní tyče vyrovnal na 1:1. Thajci před chvílí přečkali klinickou smrt a najednou se radují. To je k nevíře!

80

Hathairattanakool (Thajsko) vystavil exkluzivní stopku Jurićově projektilu! Hra bude navázána kopem z rohového čtvrtkruhu.

79

Střídání v týmu Thajsko: utkání skončilo pro Songkrasina, místo něhož se zahraje Sriyarngem.

78

Rogić se zpoza vápna snažil vtěsnat balon do levé šibenice, tu těsně minul. Australané jsou v laufu!

76

Další šanci si Australané vytvořili hned po rozehrávce rohového kopu. Centrovaný balon dosedl na hlavu hráče, jehož zakončení zastavil na brankové čáře stojící obránce Do.

75

Zdvojnásobit náskok domácího týmu mohl Rogić, jeho přízemní ránu směřující do pravého spodního rohu brány však Hathairattanakool skvěle vytěsnil mimo.

73

Thajsko reaguje na nepříznivý stav střídáním: Dechmitr přenechal své místo Chatthongovi.

71

Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Wright, přichází Maclaren.

69

69. Tomi JURIĆ - 1:0

69

Austrálie právě vstřelila branku!
AAMI Park v Melbourne se otřásá v základech! O postup na Mistrovství světa usilující australští reprezentanti se v 69. minutě dočkali gólového úspěchu! Mooy zplodil načechraný centr, který přistál na hlavě TOMIHO JURIĆE a ten přesnou střelou rozjásal publikum.

67

Střídání v týmu Austrálie: odpracováno má Gersbach, hru by měl oživit příchod Troisiho.

57

Avizovaná výměna v týmu Austrálie: Cahilla nahradil Kruse.

53

Ou! Velice blízko k otevření gólového účtu zápasu byl Mooy. Australský reprezentant dostal před hranicí vápna nabito a protáhl Hathairattanakoola pokusem letícím k pravé tyči. Thajský brankář tam skočil jako nějaká kočkovitá šelma, nakonec však zasahovat nemusel.

47

47. Ošidil rozhodčí Thajce o pokutový kop?

47

Australané navštívili hostující území a zazlobili tam! Rogićovu dělovku musel vyrazit Hathairattanakool. Ještě předtím se však do vedení mohli dostat Thajci! Dangda totiž obdržel přihrávku za záda australských obránců a ve vápně byl podle všeho faulován! Píšťalka hlavního rozhodčího přesto zůstala němá a z toho se pak zrodila výše zmíněná protiakce.

45

Na polovině Australanů bylo pořádně rušno! Dangda se stal adresátem přihrávky za obranu, ale byl zahnán až k rohovému praporku. Proti němu rychle vyběhl gólman Ryan a svého soka podrazil. Podle pravidel měla následovat žlutá karta, tu však rozhodčí ponechal ve své kapse.

41

41. Rogić nevyužil obrovskou šanci domácího celku

41

Rogić si uvnitř pokutového území tělem sklepl nadýchaný centr a pak pohotově vypálil na thajskou branku. Někteří diváci snad už jásali, avšak Promrak vložil do gólové střely svou nohu a tečoval míč vedle tyčky. Následuje roh.

38

Akci hostů zastavil u levého okraje vápna Wright (Austrálie), pouze však za cenu žluté karty.

29

29. Nebezpečný přímák Mooye. Hosté měli štěstí

29

Tohle byl skutečně nebezpečný přímák Austrálie! Jeho exekutorem se stal Mooy, jehož dělovka prolétla jen těsně nad horní brankovou konstrukcí.

27

27. Škoda! Milliganovu ránu zastavil na čáře stojící obránce

27

Domácí zahrozili po rohovém kopu. Hathairattanakool vyběhl z brány, ale balon nezasáhl. Míč se odrazil k Milliganovi a ten u pravé tyče nastřelil jednoho ze dvou obránců, kteří ucpali skuliny v bráně.

23

Notchaiya (Thajsko) tak dlouho otálel s rozehrávkou autového vhazování, až rozhodčímu došly nervy a vytáhl ze své kapsičky žlutou kartu.

17

17. Cahill označil levou konstrukci hostující brány

17

To snad není možné, Australani podruhé trefili tyč! Tentokrát se to podařilo Cahillovi. Od levé tyče se balon odrazil do předbrankového prostoru, takže ke gólovému úspěchu chybělo Cahillovi skutečně jen několik centimetrů.

6

6. Šance domácích! Mooy trefil tyč

6

První vážnou šanci si vytvořili domácí! Leckie procpal balon do pokutového území na neobsazeného Mooye a ten orazítkoval pravou konstrukci branky. V hledišti to jenom zahučelo.

Austrálie – Thajsko

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Jurić, 86. Leckie – 82. Anan

Karty:   38. Wright (AUS) – 23. Notchaiya (THA)

Držení míče: 76 % : 24 %.
Střely na branku: 13:1. Střely mimo: 21:6. Rohy: 16:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:6.

Austrálie: Ryan – Degenek, Sainsbury, Wright (71. Maclaren) – Milligan, Mooy (C) – Leckie, Cahill (57. Kruse), Rogić, Gersbach (67. Troisi) – Jurić
Náhradníci: Galekovic, Vukovic – Amini, Irvine, Kruse, Luongo, Mabil, Maclaren, McGowan, Smith, Spiranovic, Troisi

Thajsko: Hathairattanakool – Promrak, Kerdkaew, Do (90+1. Tossakai), Notchaiya – Hemviboon, Anan – Dechmitr (73. Chatthong), Songkrasin (C) (79. Sriyarngem), Bunmatan – Dangda
Náhradníci: Pathom-attakul, Tedsungnoen – Bihr, Chamratsamee, Chatthong, Kraisorn, Phala, Playnum, Sarachart, Sriyankem, Tossakrai, Wannasri

Rozhodčí: Kwok Man – Chun Kit, Oi Cho (všichni Čína)