Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Moldavsko – Wales

0:2

konec (0:0)

05.09.2017, 20:45 • Stadionul Zimbru, Chisinau • Skupina D • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 15.0 6.1 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit zase někdy příště. (22:45:02)
Utkání mělo jasný a hlavně stejný obrázek téměř celý duel. Wales byl u míče častěji a dlouho se trápil v zakončení. Ovšem vše se změnilo v osmdesáté minutě. Naopak Moldavsko hrálo z velkého bloku a čekalo na protiútoků. Některé náznaky v zápasy byly, ale branky se domácí nedočkali. Musím konstatovat, že favorit vyhrál zaslouženě.

Při pohledu na tabulku zjistíme, že Wales se posunul před Irsko na druhou pozici, kde má na něj náskok pouhého bodu. Skupině D vévodí Srbsko, které má čtyřbodový náskok. Ještě musíme zmínit Moldavsko, které zůstává se dvěma body poslední.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Aaron RAMSEY - 0:2

90+3

Wales právě vstřelil branku!
Je tu druhá, ale šťastná branka hráčů ve žlutých dresech! Po vyhraném hlavičkovém souboji se k zakončení dostal AARON RAMSEY, jehož pokus tečoval obránce. Míč změnil směr a ikdyž se po něm Ilie Cebanu natahoval, nebylo to nic platné. Asistence: Sam Vokes.

90+2

Stadionem to jen zahučelo, když pokus ze střední vzdálenosti musel Wayne Hennessey vyrazit na další roh. Ovšem centr od praporku nenašel nikoho v červeném.

90+1

Ovšem centr na první tyči úspěch neslavil, a tak následuje jen odkop od brány. Zároveň k postranní čáře přistupuje čtvrtý sudí, jenž ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty.

90+1

Na pravé straně motal soupeře Gheorghe Anton, který získal rohový kop. To je možná poslední šance pro Moldavsko na vyrovnání.

89

Moldavsko už po zisku míče na nic nečeká a posílá ho dlouhými pasy za obranu soupeře. Za balonem šel Vladimir Ambros, ale dříve u něj byl James Chester.

88

Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Hal Robson-Kanu, přichází David Edwards.

87

Za hostující obranu si naběhl Igor Bugaiov. Jenže ten byl na polovině soupeře sám, a tak raději zvolil cestu zpátky.

86

Hostující celek neustále drží míč a kombinuje na polovině soupeře. Na hráčích ve žlutém je vidět, že chtějí přidat ještě jednu branku.

84

Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Artur Ionita, přichází Igor Bugaiov.
Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Dinu Graur, přichází Vladimir Ambros.

84

Poprvé dnes večer míří na zelený pažit lékařský tým, když kvůli křečím zůstal seděl na Artur Ionita.

82

Hostující fanoušci vytvářejí po vstřelené brance nádhernou atmosféru. Fanoušci Walesu skáčou a slaví, jakoby už vyhráli.

80

80. Hal ROBSON-KANU - 0:1

80

Wales právě vstřelil branku!
Dlouho to trvalo než se favorit ujal vedení, ale nakonec se to přeci povedlo! Ben Woodburn přesprintoval soupeře a na hranici malého vápna našel osamoceného HALA ROBSONA-KANUA. Útočník Walesu udržel nervy na uzdě a hlavičku posílá do sítě. Asistence: Ben Woodburn.

78

Na levé straně hrací plochy se uvolnil dobře hrající Ben Davies, jenž hledal na zadní tyči spoluhráče. Ovšem Ben Woodburn na míč nedoskočil, ovšem útok hostů stále pokračuje.

77

A další zakončení tentokrát z kopačky Aarona Ramseyho. Ovšem i tentokrát záložník Arsenalu prostor tří tyčí netrefil.

Moldavsko – Wales

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 80. Robson-Kanu (Woodburn), 90+3. Ramsey (Vokes)

Karty:   10. Epureanu (MOL), 45. Dedov (MOL) – 44. A. King (WAL), 57. Robson-Kanu (WAL)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:11. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:9.

Moldavsko: Cebanu – Bordian, Posmac, Epureanu (C), Rozgoniuc – Ionita (84. Bugaiov), Anton – Graur (84. Ambros), Paşcenco (71. A. Cojocari), Dedov – Gînsari.
Náhradníci: Pascenco, Namașco – Armaș, Carp, Cociuc, Cebotaru, A. Cojocari, A. Antoniuc, S. Platica, V. Ivanov, Ambros, Bugaiov.

Wales: Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams (C), Davies – Allen, Ramsey, A. King (67. Vokes), Lawrence (61. Woodburn) – Robson-Kanu (88. D. Edwards), Bale.
Náhradníci: Davies, D. Ward – J. Richards, Evans, D. Edwards, Ampadu, Ledley, Lockyer, Vokes, Taylor, Woodburn, Watkins.

Rozhodčí: Paweł Raczkowski – Michal Obukowicz, Radosław Siejka (všichni POL)