Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Lichtenštejnsko – Španělsko

0:8

konec (0:4)

05.09.2017, 20:45 • Skupina G • Tomáš Kubečka

Tipsport: 50.0 45.0 1.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:13)
Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 1:16. Střely mimo: 0:12. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:8.
Je konec! Španělsko potvrdilo roli obrovského favorita a fotbalového trpaslíka porazilo na jeho půde vysoko 8:0. O výhře Španělů bylo rozhodnuto už po dvaceti minutách, kdy vedli 3:0. Od té doby už hráli v tréninkovém tempu a se soupeřem si dělali, co chtěli. Álvaro Morata dnes vsítil dvě branky a potvrdil skvělou formu. Španělé tak po osmi duelech vedou skupinu o tři body před Itálií a jsou velmi blízko letence do Ruska.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Morata vybídl ke střele Aspase, který si míč nechal za nohou a musel střílet ze záklonu. Jeho dělovka končí vysoko nad brankou.

90

Nastavují se dvě minuty!

89

89. Maximilian GÖPPEL - 0:8

89

Španělsko právě vstřelilo branku!
Moratovi se to nepovelo, ale Španělé přesto skórují! Gerard Deulofeu se opřel do vysoké přihrávky. Jeho ránu se snažil blokovat MAXIMILIAN GOPPEL, který si míč nechtěně srazil do vlastní branky!

89

Utkání už se pouze dohrává. Španělé kombinují na polovině soupeře a snaží se najít Moratu, který by mohl zaútočit na hattrick.

88

Španělsko zahrávalo ještě jeden rohový kop. Iago Aspas poslal centr na malé vápno, kde byl Thiago Alcântara, jehož hlavička byla hodně nepřesná.

87

Andreas Malin čekal na polovině Španělska na dlouhou přihrávku. Tu nakonec dostal, ale proti přesile zkušených obránců neměl šanci.

86

Nacho vletěl do pokutového území a snažil se odcentrovat. Pod nohy se mu položil Daniel Kaufmann, který jeho centr srazil na roh.

85

Maximilian Göppel si naběhl na pěknou přihrávku a roztáhl hru na levé křídlo. Domácí se nyní usadili na polovině Španělů a snaží se kombinovat.

84

Álvaro Morata se vydal zaútočit na hattrick! Španělský útočník vletěl do pokutového území a z ostrého úhlu prověřil pozornost domácího brankáře. Peter Jehle schoval balón do rukavic.

83

Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Franz Burgmeier, přichází Sandro Wolfinger.

82

Sergio Busquets vymyslel parádní oblouček za domácí obranu. Daniel Kaufmann jeho úmysl stačil přečíst a v pádu odvrátil míč do bezpečí.

81

Deulofeu si zpracoval nádhernou přihrávku na polovinu soupeře, zpracoval si míč a vletěl s ním do šestnáctky. Maximilian Göppel jej zastavil parádním skluzem.

80

Thiago Alcântara dostal nabito před pokutového území. Hostující fotbalista bez váhání vypálil. Jeho rána však skončila někde ve dvacáté řadě.

Lichtenštejnsko – Španělsko

0:8

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 3. Ramos (Silva), 16. Morata (Iniesta), 17. Isco (Morata), 40. Silva, 51. Aspas, 54. Morata (Aspas), 63. Aspas, 89. Göppel (vla.)

Karty:   55. Wieser (LIC)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 1:16. Střely mimo: 0:12. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:8.

Lichtenštejnsko: Jehle – Quintans (61. Yildiz), Malin, Kaufmann, Göppel – Martin Büchel – Salanović, Hasler, Polverino (79. Sele), Burgmeier (83. S. Wolfinger) – Wieser.
Náhradníci: Hobi, Majer – Brändle, Erne, Frick, Hofer, Ritter, Sele, M. Sele, F. Wolfinger, S. Wolfinger, Yildiz.

Španělsko: de Gea – Pedro, Piqué, Ramos (46. Nacho Fernández), Monreal – Th. Alcântara, Busquets, Iniesta – Isco (56. Deulofeu), Morata, Silva (46. Aspas).
Náhradníci: Arrizabalaga, Reina – Alba, Asensio, Aspas, Azpilicueta, Bartra, Deulofeu, L. Vázquez, Nacho Fernández, Saúl Ñíguez, Suso.