Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Irsko – Srbsko

0:1

konec (0:0)

05.09.2017, 20:45 • Aviva Stadium, Dublin • Skupina D • Karel Janeba (@Kajaneba)

Tipsport: 2.7 3.1 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:45:45)
Máme dobojováno.Gól Aleksandara Kolarova z 55. minuty, byť byl velmi povedený, poslal Srbsko na Mistrovství světa do Ruska. Na druhé místo se posunul Wales se čtrnácti body, Irsko spadlo na třetí se třinácti. Příští zápas tak musí Irové bezpodmínečně vyhrát a ani tak nemají jisté play-off o Mistrovství světa v Rusku. V Dublinu tak bude dnes poněkud smutno, naopak Srbsko může slavit postup na MS.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Vladimir Stojković dostal ještě žlutou kartu za zdržování hry. To sice fanoušky domácích potěšilo, nicméně gól by je potěšil víc. Ani z rohu předtím však nevzešel.

90+4

Hra se přesunula vesměs na polovinu hřiště. O vítězi už je tak spíše rozhodnuto.

90+3

Po přihrávce od Jonathana Walterse se ujal střely James McClean. Ani tentokrát ovšem Irové neslavili.

90+2

Irům tak zbývá posledních pár minut, i přesto se však derou dopředu. Konkrétně O'Dowda, který rozjíždí rychlou akci po křídle.

90+1

Nastavovat se bude 5 minut nad rámec řádné hrací doby.

90

Antonio Rukavina uvedl míč do hry dlouhým autovým vhazováním. Po tomto aktu se balónu stále drží Srbsko.

89

Vladimir Stojković pak opět poněkud otálel s rozehrávkou. Po jeho rozehrání se hra přesunula na druhou půlku, kde kombinuje Srbsko. S Irskem už to tak vypadá trochu bledě.

88

James McClean vybojoval i přes cenu vlastního upadnutí balón a přenechal jej Conoru Hourihaneovi, jehož rána ovšem letěla o kousek mimo branky hostujících Srbů.

87

Irsko se však stále nevzdává a my tak v Dublinu sledujeme zajímavý konec hry, kdy Irové stále kombinují na polovině Srbska.

86

Daryl Murphy se ihned dostal do šance a ostře pálil, jeho střela byla ovšem na poslední chvíli zastavena nejprve hostující obranou a následně i Stojkovićem!

85

Hra je nyní přerušena pro zranění Jagoše Vukoviće, který musí být ošetřován lékaři. Po jeho přesunutí mimo hrací plochu bude zápas pokračovat.

84

Opětovně to byl Cyrus Christie. Tentokrát se rychlý bek Irska rozhodl pro střelu, jenže trefil, tedy spíše jen lízl, boční síť.

83

Jonathan Walters obdržel rychlý míč, na nic nečekal a ihned jej hlavičkou chtěl předat dál. Irové se však během celé této situace nacházeli v ofsajdu a míč tak jde Srbsku.

82

Cyrus Christie dlouhým vhazováním poslal balón až do šestnáctky Srbů, kde se ovšem strhla poněkud větší mela a míč dlouho nepatřil nikomu. Až jej odkopli pryč hosté.

Irsko – Srbsko

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Kolarov (Kostić)

Karty:   70. Brady (IRL), 74. McClean (IRL) – 52. Antonio Rukavina (SRB), 90+5. Stojković (SRB)   68. Nikola Maksimović (SRB)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:15.

Irsko: Randolph – C. Christie, Clark, Duffy, S. Ward (72. O'Dowda) – Meyler (79. Hourihane), Hoolahan (62. Murphy) – Brady, Walters, McClean – S. Long.
Náhradníci: Elliot, K. Westwood – O'Shea, Keogh, Hayes, O'Dowda, Hourihane, Horgan, Arter, Murphy, Whelan, K. Long.

Srbsko: Stojković – Ivanović, Nikola Maksimović, Vuković – Antonio Rukavina, N. Matić, Milivojević, Kolarov – Tadić (81. Gudelj), Kostić (73. S. Mitrović) – A. Mitrović (80. Prijović).
Náhradníci: P. Rajković, Jovanović – Nastasić, Gudelj, S. Mitrović, Spajić, Gaćinović, Radoja, Prijović, Z. Tošić, Obradović, Ljajić.

Rozhodčí: Cüneyt Çakιr – Bahattin Duran, Tarik Ongun, Huseyin Gocek (všichni Turecko)