Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Afrika)

Pobřeží slonoviny – Gabon

1:2

konec (0:2)

05.09.2017, 19:30 • Stade de Bouaké • Skupina C • David Panuška

Tipsport: 1.22 6.3 17.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u fotbalu nashledanou. (21:25:29)
Gabon to dokázal a raduje se z naprosto nečeká výhry!

Favorizované Pobřeží Slonoviny svého soupeře tlačilo, ale branku se mu vstřelit nepovedlo. Na druhé straně měli hosté dvě šance a obě skončily brankou. Nejdříve se prosadil Axel Meyé, o pár minutek později se neskutečně trefil Mario Lemina. Gabon utkání dohrával v deseti, ve třetí minutě nastavení prvního poločasu totiž dostal druhou žlutou kartu obránce Palun.

Druhá část opět patřila domácím, vstřelit se jim ale povedlo jen jednu branku. Krátce před hodinou hry se parádní bombou prosadil Maxwell Cornet, na body v utkání to ale nestačilo, a tak skupina C začíná být pořádně zamotaná.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Ofsajd Pobřeží Slonoviny. Nejspíše to vypadá na konec jejich nadějí na bodový zisk v tomto utkání.

90+4

Hosté nyní presovali a provinili se faulem. To je ale asi nemrzí, čas to o nějaký čas pozdrží. Každopádně domácí celek se i nadále snaží.

90+2

Ani jeden z dvou nabízených rohových kopů nevyšel, a tak vidíme kombinační hru domácích na útočné polovině. Dočkají se kýžené vyrovnávací branky?

90+1

Bitseki podle sudího chytal míč již v zámezí, a tak uvidíme již několikátý rohový kop domácího celku. Nyní to bude z pravé strany.

90

Ten nedopadl dobře a hosté se dostali do útoku. Jeden z hráčů již zakončoval, ale odpískán mu byl ofsajd. Hrát se bude ještě pět dlouhých minut.

90

V probíhající poslední minutě základní hrací doby odpravil centrovaný míč do vápna bránící hráč. Domácí budou zahrávat rohový kop.

89

Sudí utkání nyní mohl písknout penaltu, ale neudělal tak a ještě potrestal žlutou kartou ochotně padajícího Assalého.

87

Střídání v týmu Gabon: ze hřiště odchází Axel Meyé, přichází Malick Evouna.

86

Franck Kessié dostal míč do vápna, kde se zbavil obránce a bodlem zakončoval. Bitsekiho to ovšem nijak zvláštně neohrozilo, pohodový zákrok.

84

Následný průnik do vápna Gabonu byl zastaven ofsajdem Gervinha. Pokračovat se tak bude odkopem od branky Bitsekiho.

83

Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Max Gradel, přichází Yoan Boli.

82

82. Meyé mohl rozhodnout, v koncovce ale nezamířil přesně

82

Mohlo být hotovo. Axel Meyé se dostal do protiútoku a stanul sám před brankářem, kterého přehodil. Míč ale nakonec skončil jen pár centimetrů nad břevnem.

80

Domácí přímo prorvali míč do vápna, tam se jim ale nepovedlo prostřelit bránící hráč. Balon se odrazil do vzduchu a skončil v rukavicích gabonského brankáře.

79

Max Gradel naprosto jednoznačně zastavoval pronikání hostů po levé straně, následný vztek byl tedy naprosto k ničemu. Pokračuje se hrou hostí.

77

Čas se pomalu krátí a domácímu celku stále schází minimálně jedna branka. Nyní budou Lés Elephants rozehrávat rohový kop z pravé strany.

Pobřeží slonoviny – Gabon

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 57. Cornet – 19. Meyé Me Ndong, 29. Lemina

Karty:   44. Kanon (CIV), 89. Assalé (CIV) – 34. Palun (GAB)   45+3. Palun (GAB)

Pobřeží slonoviny: Gbohou – Aurier, Bailly, Kanon, Kessié – Gervinho, Traoré (73. Assalé) – Seri, Gradel (83. Boli), Doumbia – Kalou (53. Cornet).
Náhradníci: Bagayoko, Kacou, Sanogo, Cornet, Boli, Fofana, Assalé, Doukouré, Dja Djédjé, Koné, Dié.

Gabon: Bitseki – Palun, Appindangoye, Écuélé Manga, Nzambè – Tandjigora, Lemina (76. Oto'o) – Bouanga (46. Wachter), Assoumou Akue, Ameka – Méyé Me Ndong (87. Evouna).
Náhradníci: Wachter, Obambou, Kantsouga, Nzé, Oto'o, Ndong, Kanga, Evouna, Mbingui, Obiang, Boupendza.