Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

Indie - Velká Británie

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1, 0:0)

08.08.2016, 23:00 • Olympic Hockey Centre, Deodoro • Skupina B • Michal Belšán (@belly11mb)

59:44

Indie se přeci jen mohla dočkat čestného úspěchu! Přečíslední dvě na jednu proměnily hráčky v samostatný únik Vandany Katariyaové, která ovšem trefila jen vyběhnuvší brankářku Hinchovou.

58:50

Když se ale naskytne takováhle šance, tak proč toho nevyužít! Po pěkném průniku Ansleyové zakončovala z předbrankového prostoru Alexandra Dansonová, míček ovšem poslala vedle brány Savitaové.

54:21

Zelená karta! Deepika Deepikaová zastavovala vznikající akci Británie podražením, za což inkasuje tuto formu dvouminutového trestu.

48:47

Hráčky Indie si užívají, že konečně mohou i kombinovat v útočné třetině! A nyní navíc měly velkou gólovou příležitost, kterou ovšem zásahem zneškodnila Hinchová. Kate Richardsonová-Walshová poté zahrála nedovoleně a uvidíme první trestný roh hráček v modrém.

46:11

A máme tu další zelenou kartu! Britky budou hrát chvíli ve dvojnásobném oslabení, faulem se totiž provinila Samantha Queková.

44:07

Druhá zelená karta v utkání! Na dvě minuty si půjde sednout Lily Owsleyová, která osekávala soupeřku.

37:51

Reprezentantky Velké Británie se dostaly do rychlé útočné akce. Helen Richardsonová-Walshová opět zkušeně nastřelila protihráčku a uvidíme další trestný roh!

36:23

Trestný roh pro Velkou Británii! Výbornou akcí vedenou po levé straně ho vybojovala Sophie Brayová, která napálila nohu Renuky Yadavové. Dobrá šance pro Britky.

35:46

A po jeho velice dobrém zakončení se ke střele ze strany dostala Lily Owsleyová, jejíž dělová rána zamířila těsně vedle tyče indické svatyně!

32:30

Velká Británie právě vstřelila branku!
A už to máme o tři góly. Po neproměněné tutovce Unsworthové se naskytla Britkám další šance, která už byla využita. Whiteová dobře nahrála před branku, kde se k zakončení dostala ALEXANDRA DANSONOVÁ. A pro ni už nebyl problém dopravit míček do sítě, 3:0!

26:41

Velká Británie právě vstřelila branku!
Nyní se trpělivá kombinace Britkám vyplatila tím nejlepším způsobem. Po řadě nádherných a dlouhých přihrávek se k zakončení před bránou poměrně šťastně dostala NICOLA WHITEOVÁ, která dopravila míček do sítě! Akce jako z učebnice pozemního hokeje.

24:09

Velká Británie právě vstřelila branku!
A podařilo se to, Britky se po dlouhém tlaku konečně dostávají do vedení. Trestný roh byl proveden opravdu parádně, ke střele se v kruhu dostala GISELLE ANSLEYOVÁ, jejíž povedenou ránu neměla Savita Savitaová šanci zachytit!

24:00

Sushila Pukhrambamová zastavila přihrávku Helen Richardsonové-Walshové nohou, Britky budou zahrávat trestný roh! To je velká šance na první branku v utkání.

Indie - Velká Británie

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Somaová, Baxterová, Joubertová, Roachová

Statistiky:
Statistiky
Branky: 25. Ansleyová, 27. Whiteová, 33. Dansonová.

Zelené karty: 11. Toppoová (IND), 55. Deepikaová (IND) – 45. Owsleyová (GBR), 47. Queková (GBR).
Sestavy
Indie: Savitaová – Ekkaová, Deepikaová, Lakraová, Pukhrambamová (C) – Minzová, Pradhanová, Monika – Thokchomová, Katariyaová, Rani.
Náhradnice: Kaurová, Raniová, Toppoová, Yadavová, Dubeyová.

Velká Británie: Hinchová – Unsworthová, K. Richardsonová-Walshová (C), Queková, Ansleyová, Webbová – Whiteová, Townsendová – Macleodová, Dansonová, Brayová.
Náhradnice: Cullenová, Twiggová, H. Richardsonová-Walshová, McCallinová, Owsleyová.