Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

Indie - Velká Británie

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1, 0:0)

08.08.2016, 23:00 • Olympic Hockey Centre, Deodoro • Skupina B • Michal Belšán (@belly11mb)

Z mé strany to bude vše, děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (00:33:24)
Máme tu konec utkání, Britky si dokráčely pro zcela zasloužené vítězství nad Indií v poměru 3:0!

Do vedení se dostaly ve 25. minutě, kdy se po velmi dobře zahraném trestném rohu prosadila Giselle Ansleyová. Krátce nato se před brankou dostala poměrně šťastně k míčku Nicola Whiteová, která ho dopravila do sítě a dala na 2:0.

Třetí a poslední branku zaznamenala Velká Británie ve 33. minutě, kdy skórovala Alexandra Dansonová po výborném pasu od Whiteové.

Indky měly šance až v průběhu poslední čtvrtiny, v předchozích dokonce nevyprodukovaly žádnou střelu, jenomže Maddie Hinchová v brance Británie je pochytala.

60:00

Konec zápasu.

59:44

Indie se přeci jen mohla dočkat čestného úspěchu! Přečíslední dvě na jednu proměnily hráčky v samostatný únik Vandany Katariyaové, která ovšem trefila jen vyběhnuvší brankářku Hinchovou.

58:50

Když se ale naskytne takováhle šance, tak proč toho nevyužít! Po pěkném průniku Ansleyové zakončovala z předbrankového prostoru Alexandra Dansonová, míček ovšem poslala vedle brány Savitaové.

58:20

Zápas už se nyní spíše dohrává, Britky mají balonek ve své moci a pochopitelně se za stavu 3:0 pro ně nikam zbytečně neženou...

57:40

Indky se snaží své přítomné fanoušky a fanynky potěšit alespoň brankou, ale obrana Velké Británie působí velice dobrým dojmem.

56:57

Do protiútoku pádila Rani. Přes dobře postavenou Kate Richardsonovou-Walshovou ale prorazit nedokázala.

55:59

Dobrou kombinací se nám do útočné akce pustily také Britky. Na konci přišla střela Georginy Twiggové, kterou ještě tečovala Queková, ale míček skončil vedle branky.

55:11

Poměrně překvapivě se ale do útoku vydaly hráčky Indie. Míček se pokoušely procpat do střeleckého kruhu, ovšem neuspěly.

54:21

Zelená karta! Deepika Deepikaová zastavovala vznikající akci Británie podražením, za což inkasuje tuto formu dvouminutového trestu.

53:33

Hannah Macleodová nedostihla tvrdou přihrávku na levém křídle, ale vadit jí to nemusí, jelikož je z toho prodloužený roh.

53:00

Po konzultaci s videorozhodčí je nařízen volný úder Indek od jejich vlastní branky. Znovu se jim tedy vyplatila reklamace u sudí.

53:00

Zřejmě je ještě zkoumáno na videu, jestli Kaurová zblokovala střelu nohou, nebo hokejkou.

52:59

O zakončení se znovu snažila Giselle Ansleyová, výborným obranným blokem se ale divákům ukázala Navjot Kaurová! Ta míček srazila vedle brány Savitaové.

52:50

Dobrá práce Britek. Helen Richardsonová-Walshová sice přišla o balonek, ale bránící Sushila Pukhrambamová se provinila hrou nohou. Následuje trestný roh pro Velkou Británii.

52:08

Z velké dálky vystřelila Anuradha Thokchomová. Původně to vypadalo jako hloupý nápad, nakonec ale došlo k teči a následuje volný úder pro Indii.

51:35

Indky vycítily, e si také mohou vytvářet gólové šance. Na hřišti jsou ve čtvrté čvrtině zatím jasně aktivnější, náskok Británie je ale veliký.

50:00

Tak tohle byla pěkná kombinace Indie, to jsme v dnešním utkání viděli poprvé! Zakončit ji gólem chtěla Monika, ale do všeho jí zasáhla Maddie Hinchová, která navíc poté byla faulována.

Indie - Velká Británie

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Somaová, Baxterová, Joubertová, Roachová

Statistiky:
Statistiky
Branky: 25. Ansleyová, 27. Whiteová, 33. Dansonová.

Zelené karty: 11. Toppoová (IND), 55. Deepikaová (IND) – 45. Owsleyová (GBR), 47. Queková (GBR).
Sestavy
Indie: Savitaová – Ekkaová, Deepikaová, Lakraová, Pukhrambamová (C) – Minzová, Pradhanová, Monika – Thokchomová, Katariyaová, Rani.
Náhradnice: Kaurová, Raniová, Toppoová, Yadavová, Dubeyová.

Velká Británie: Hinchová – Unsworthová, K. Richardsonová-Walshová (C), Queková, Ansleyová, Webbová – Whiteová, Townsendová – Macleodová, Dansonová, Brayová.
Náhradnice: Cullenová, Twiggová, H. Richardsonová-Walshová, McCallinová, Owsleyová.