Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Německo - Indie

2:1

konec (0:0, 1:1, 0:0, 1:0)

08.08.2016, 16:00 • Olympic Hockey Centre, Rio de Janeiro • Skupina B • Michal Belšán (@belly11mb)

59:57

Německo právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelně velká rána pro Indii! Němci se tři vteřiny před koncem utkání dostávají do vedení 2:1. Vytvořili si velký tlak, Indové se soustředili jen na bránění, což se nakonec vymstilo. Po dobré ráně se před bránou dostal k teči CHRISTOPHER RÜHR, který balonek poslal mimo dosah brankáře Sreejeshe Parattua!

51:09

Parádní práce Sunila Sowmarpeta! Ten dokázal vybojovat trestný roh, v postupu dopředu ho totiž fauloval Martin Häner. A faulující hráč dostává navíc i žlutou kartu, zcela po právu.

46:05

Po pasu od Manpreeta Singha se před brankou zjevil Sunil Sowmarpet, který si počínal velice dobře! Nicolas Jacobi měl ale štěstí, když ho dokázal zastoupit vracející se Müller.

36:43

Ke střele se opět dostal Rupinder Pal Singh, jehož tvrdou ránu ale Nicolas Jacobi vyrazil do bezpečných prostor! Tímto zákrokem tak napravil své předchozí zaváhání.

23:51

A Indové mohli jít do vedení! Po dobrém pasu Vokkaligy zakončoval z bezprostřední blízkosti Chandanda Timmaiah, nicméně Nicolas Jacobi velmi dobrým zákrokem zachránil Němce od inkasování.

22:34

Indie právě vstřelila branku!
Tak tohle byl skutečně parádně proměněný trestný roh a Indové srovnávají stav zápasu. K zakončení se dostal RUPINDER PAL SINGH, jehož nekompromisní ránu nemohl Nicolas Jacobi zachytit. Míček šel přímo k tyči, nádherná trefa!

17:18

Německo právě vstřelilo branku!
Němci otevírají skóre utkání prakticky z ničeho. Ve střeleckém kruhu si míč zpracoval po pasu od Butta NIKLAS WELLEN, který velmi tvrdou ranou překonal bezmocného Parattua. Je to 1:0 pro Německo!

Německo - Indie

2:1

konec (0:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Madden (GBR), Pullman (AUS) – Grochal, Mair

Statistiky:
Statistiky
Branky: 18. Wellen, 60. Rühr – 23. R. P. Singh.

Zelené karty: 19. Sannuvanda (IND).
Žluté karty: 52. Häner (GER).
Sestavy
Německo: Jacobi – Müller, Butt, Häner, Fürste (C) – Oruz, Hauke, Wesley – M. Grambusch, Rühr, Fuchs.
Náhradníci: Trompertz, Herzbruch, T. Grambusch, Zwicker, Wellen.

Indie: Parattu – H. Singh, Khadangbam, Kumar, Vokkaliga – M. Singh, S. Singh, Sannuvanda, Mujtaba – Sowmarpet (C), A. Singh.
Náhradníci: R. P. Singh, Walmiki, Kangujam, R. Singh, Thimmaiah.