Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Brazílie - Belgie

0:12

konec (0:2, 0:3, 0:3, 0:4)

08.08.2016, 00:30 • Olympic Hockey Centre, Rio de Janeiro • Skupina A • Michal Belšán (@belly11mb)

58:55

Do obrovské šance se díky skvělé rychlosti vřítil Simon Gougnard, jeho střelecký pokus ale brankář Rodrigo Faustino dokázal zlikvidovat!

57:41

Parádní obranný zákrok Bruna Mendoncy! Ke střele se propracoval Emmanuel Stockbroekx, nicméně domácí hráč neuvěřitelně reflexivně hokejkou vyrazil míček nad bránu.

53:52

Belgie právě vstřelila branku!
Belgičané si tento střelecký koncetr užívají. Na levé straně se ve střeleckém kruhu do střely pořádně opřel ARTHUR VAN DOREN, brankář Brazilců znovu neměl vůbec žádnou šanci tuto dělovku vyrazit. Obraně domácích se zkrátka vůbec nedaří.

52:47

Belgie právě vstřelila branku!
Po obrovské chybě v brazilské rozehrávce pokračuje demolice domácího celku. Do nezformované obrany pronikl zakončující Thomas Briels, jehož velmi dobrou střelu ještě lehce tečovat TANGUY COSYNS! Faustino byl bez šance.

50:56

Belgie právě vstřelila branku!
A podařilo se, Belgičané se po zásluze dočkali desítky! Po výborném zpracování od Gauthiera Boccarda se ke střele dostal JOHN-JOHN DOHMEN, který nedal Faustinovi žádnou šanci zakročit. 10:0 pro Belgii!

47:01

Belgie právě vstřelila branku!
Blížíme se desítce! Po zaváhání brazilských obranů se do šance probojoval Emmanuel Stockbroekx, který parádním pasem před branku nechal skórovat CÉDRIKA CHARLIERA. Na toho už zívala odkrytá branka, takže neměl problém se zakončením.

40:14

Belgie právě vstřelila branku!
A máme tu osmou branku v síti Rodriga Faustina! Thomas Briels to udělal opravdu parádně, zpracoval si míček na straně a pěknou přihrávkou vzduchem vybídl ke skórování SÉBASTIENA DOCKIERA. No a ten už si s tím poradil dobře, napálil balonek ze vzduchu a upravil na 8:0 pro Belgii.

33:22

Belgie právě vstřelila branku!
Demolice Brazilců pokračuje, už tu máme stejný stav zápasu, jako měli domácí včera v utkání se Španělskem po jeho konci. Před brankou se nejlépe zorientoval THOMAS BRIELS, který se nenechal odradit prvním neúspěšným pokusem. Dostal se k dorážce a míček skončil v bráně!

32:12

Belgie právě vstřelila branku!
A máme tu šestou belgickou branku! Znovu se jednalo o parádní trefu, když se ve střeleckém kruhu nepohlídaný GAUTHIER BOCCARD dostal k míčku a tvrdou střelou upravil stav zápasu na 6:0.

29:00

Parádní individuální akcí se prezentoval Cédric Charlier. Obešel snad čtveřici protihráčů pěknými kličkami, včetně brankáře Faustina. Poté však vystřelil míček vedle brány Brazílie.

27:07

Belgie právě vstřelila branku!
No tak tohle byla výstavní trefa! JÉROME TRUYENS obdržel přihrávku do středu útočného kruhu a nekompromisní dělovou ranou nedal Faustinovi žádnou šanci zakročit. Druhý gól tohoto hráče na letošní olympiádě.

24:19

Belgie právě vstřelila branku!
Tak teď Rodrigo Faustino mohl dělat co chtěl, ale zakročit rozhodně nešlo. Po dělovce Cédrika Charliera se k dorážce probojoval FÉLIX DENAYER, jehož nekompromisní rána skončila v síti. Domácí tým prohrává již 0:4!

19:08

Po nádherné kombinaci Belgie se k zakončení probojoval Florent van Aubel, jehož střelu ale zlikvidoval brankář Rodrigo Faustino. A aby toho nebylo málo, tak poté ještě zvládl vychytat Loicka Luypaerta, dobrá práce domácího gólmana!

17:09

Belgie právě vstřelila branku!
A už je to o tři góly! Po velkém závaru, kdy van Aubel trefil tyčku brazilské branky, dokázal míček do sítě prudce dorazit TANGUY COSYNS. Belgie tedy vede nad domácím týmem 3:0.

14:56

Máme tu žlutou kartu! Na deset minut si půjde sednout Andre Patrocinio, který si počínal až příliš tvrdě při snaze zastavit útok soupeře.

14:22

Belgie právě vstřelila branku!
Z druhého trestného rohu už ale Belgie dokázala skórovat, je to 2:0! Parádním zákrokem se prezentoval Rodrigo Faustino, který vyrazil balonek před sebe. Před bránou se k dorážce snazil dostat Dockier, což se nepovedlo. Naštěstí pro Belgičany včas přispěchal také ARTHUR VAN DOREN, který dopravil míček do brány.

11:12

Belgie právě vstřelila branku!
Ve střeleckém kruhu už byl sice v kleče, přesto FLORENT VAN AUBEL dokázal parádně zakončit a překonat gólmana Rodriga Faustina. Belgie se ujímá vedení 1:0 ve dvanácté minutě!

04:12

A Brazilci si vytvořili zajímavou gólovou příležitost! Po řadě přihrávek zakončoval dobře postavený Bruno Paes, jeho ránu ale vyrazil gólman Vincent Vanasch vedle brány.

Brazílie - Belgie

0:12

konec (0:2, 0:3, 0:3, 0:4)

Zpět na online


Rozhodčí: Montes de Oca, Shaikh, Chen, Nel

Statistiky:
Statistiky
Branky: 12. van Aubel, 15. van Doren, 18. Cosyns, 25. Denayer, 28. Truyens, 33. Boccard, 34. Briels, 41. Dockier, 48. Charlier, 51. Dohmen, 53. Cosyns, 54. van Doren.

Žluté karty: 15. Patrocinio (BRA).
Sestavy
Brazílie: Faustino – Mendonca, Y. van der Heijden, Smith, Rost-Onnes – P. van der Heijden, Patrocinio (C), Imer – Lopez, Paixao, Paes.
Náhradníci: Bomfim – Borges, Steimbach, McPherson, Batista.

Belgie: Vanasch – van Doren, Boccard, Luypaert – Gougnard, Denayer, Stockbroekx, Dohmen (C) – van Aubel, Briels, Cosyns.
Náhradníci: Dockier, Charlier, Boon, Truyens, van Strydonck.