Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

Rytíři Kladno – HK Opava

10:1

konec (5:0, 1:1, 4:0)

16.01.2016, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno (2. plocha) • 6. kolo • Jan Brabec

56:28

Kladno právě vstřelilo branku!
Diváci na druhé ploše kladenského ČEZ Stadionu se dočkali desátého gólu od domácích borců. Kalaj nabil Kubíkovi, jehož střelu z první ještě Lamla vyrazil, jenže puk se odrazil před brankoviště, odkud kotouč za brankovou čáru doslova doplácl PAVEL ŘEPKA, čímž zkompletoval hattrick – gratulace! Asistence: Adam Kubík, Adam Kalaj.

51:53

Kladno právě vstřelilo branku!
Možná, že se ještě dnes dočkáme dvouciferného skóre. Domácí se dlouho drželi v pásmu soupeře, avšak následně se Kubík odhodlal vystřelit od modré. Jeho pokus ještě před brankářem Lamlou tečoval PAVEL HUSARIK. Asistence: Adam Kubík, Pavel Řepka.

42:28

Kladno právě vstřelilo branku!
Druhou branku v krátkém časovém rozmezí inkasuje Lamla. Tentokrát Kubík našel na přední tyči volného PAVLA ŘEPKU, jemuž rána z první sedla, a tak se rozvlnila síť v hostující bráně poosmé. Asistence: Adam Kubík, Adam Kalaj.

41:54

Kladno právě vstřelilo branku!
Přesně v momentu, když Řečinský vyjel z trestné lavice, se rozsvítilo světlo za hostující brankou. VÁCLAV HASPEKLO jen zkusil nahodit kotouč od modré na bránu a ten se k překvapení všem za moment objevil v síti. Asistence: Ondřej Bláha.

31:42

Opava právě vstřelila branku!
Hosté předvedli dobrou hru v oslabení, která je odměněna gólem! RADEK ŘEČISNKÝ vybojoval puk za domácí brankou, obtočil se a zasunul puk za beton domácího gólmana. Bez asistence.

28:33

Kladno právě vstřelilo branku!
Domácí na první branku v této třetině čekali opravdu dlouho, ale přeci jen přišla. Když už se zdálo, že PAVEL ŘEPKA objede bránu, kladenský útočník se rozhodl vystřelit z nulového úhlu a puk se se štěstím odrazil od brankáře Opavy za brankovou čáru. Bez asistence.

15:01

Kladno právě vstřelilo branku!
Bez jedné sekundy zbývá do konce první třetiny pět minut a toto číslo Rytíři respektují, protože přidávají také pátou branku. Hrabík přihrál na MICHALA KUČERU, který se nestihl natlačit z levého křídla před branku, a tak vypálil na přední tyč. Na jeho střelu nestihl hostující brankář zareagovat, a tak se opět mění skóre. Asistence: Kryštof Hrabík.

11:36

Kladno právě vstřelilo branku!
Kladenská gólová mašina snad ani nejde zastavit. Adam Kubík nabil na pravý kruh ADAMU KALAJOVI, který ke dvěma asistencím přidává tvrdou střelou z nápřahu také branku. Asistence: Adam Kubík, Daniel Klusáček.

08:47

Kladno právě vstřelilo branku!
Kanonáda pokračuje! Po pravém křídle se do branky natlačil domácí útočník KRYŠTOF HRABÍK a bekhendovou střelou do horní části branky nedal hostujícímu brankáři šanci. Uvidíme, jestli dnes vstřelí kladenský hráč hattrick. Ve včerejším zápase al také dva góly, ale následně pálil jednu velkou šanci za druhou. Asistence: Adam Kalaj, Václav Veber.

05:40

Kladno právě vstřelilo branku!
Domácí svůj náskok zvyšují po krásné individuální akci! Kalaj před puk ADAMU KUBÍKOVI, který si udělal několik kliček proti protihráčům, naznačil střelu, objel hostující branku a zasunul do ní puk. Asistence: Adam Kalaj.

01:23

Kladno právě vstřelilo branku!
Domácí se hned v druhé minutě dostávjí do vedení, když na skvělý výkon ze včerejšího zápasu navázal brankou KRYŠTOF HRABÍK. Asistence: TadeášPejchal, Václav Haspeklo.

Rytíři Kladno – HK Opava

10:1

konec (5:0, 1:1, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Hrabík (Pejchal, Haspeklo), 6. Kubík (Kalaj), 9. Hrabík (Kalaj, Veber), 12. Kalaj (Kubík, Klusáček), 16. Kučera (Hrabík), 29. Řepka, 42. Haspeklo (Bláha), 43. Řepka (Kubík, Kalaj), 52. Husarik (Kubík, Řepka), 57. Řepka (Kubík, Kalaj) – 32. Řečinský

Rytíři Kladno: Blažek (Zázvorka) – Klusáček, Haspeklo, Kryll, Veber, Smrž – Řepka, Hrabík, Svoboda, O. Bláha, Kouba, M. Kučera, Kalaj, Husarik, Kubík, Pejchal. Trenéři: Kopecký, Procházka.

HK Opava: Hasala (16. Lamla) – Kunc, Lelek, Kroček, Cibulka – Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Döhner, Skalka, Řečinský, Konečný, Adamczyk. Trenéři: Suchánek, Harazim.

Rozhodčí: Prchal – Krátký, Müller

Průběh zápasu
1. třetina
01:23
05:40
08:47
11:36
15:01
Po 1. třetině
2. třetina
28:33
30:07
31:42
32:59
39:53
Po 2. třetině
3. třetina
41:54
42:28
43:02
48:22
51:53
56:28
59:15
Konec