Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – Stade Brestois 29

3:1

konec (3:0)

18.05.2013, 21:00 • Park Princů - Paříž • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.16 7.3 21.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

David Beckham střídá za obrovského potlesku publika, které se loučí s tou legendou. Ještě jeden zápas a konec kariéry pro toho anglického bojovníka. I dnes ukázal, že stále je platným hráčem. Nahrazuje ho Lavezzi.

82

Brest právě vstřelil branku!
Teď už se to povedlo. Do nekoncentrované obrany vběhl hostující CHARLISON BENSCHOP, který sám před brankářem nezaváhal a střelou po zemi jej překonal. Střídající hráč hostů byl na hřišti sotva pět minut a alespoň kosmeticky upravil výsledek.

79

Další dobrá střela u Brestu, leč několikrát zmíněná koncovka opět v akci. Tvrdá bomba po zemi v podání Sissoka se otřela o pravou tyč. To je pak těžké, když nemáte ani potřebné štěstí.

78

Potřetí a naposledy zasahuje trenér hostů do sestavy. Benschop vstupuje do posledních minut utkání, dohráno má Adama Ba.

76

Druhé střídání proběhlo také u Brestu. Do kabin zamířil Raspentino, zelený pažit okusí Khaled.

63

Změna v sestavě hostů. Dohrál Dieng a jeho místo zaujme Chardonnet.

61

Gól to není ani teď, přičemž vše bylo v naprostém pořádku. Opět byl v akci Gameiro, který se tentokrát v ofsajdové pasti nenalezl a pádil sám na brankáře. Thébaux však skvěle vyběhl a neméně dobře míč vyrazil. Zabránil tak jasné čtvrté brance ve své síti.

48

Poněkud překvapivá změna, ale domácí trenér chce dát do brány méně zkušeného Areolu, tomu přepustil místo Sirigu.

46

Do druhého poločasu jsme viděli prozatím jednu změnu v sestavě. Domácí kouč poslal ze hřiště Chantomeho a na place je Lucas.

37

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Tak se exukece trestného kopu ujal nakonec druhý jmenovaný ZLATAN IBRAHIMOVIČ a trefa to byla více než výstavní. Z levé strany vápna, zhruba z dvaadvaceti metrů, se švédský bombarďák opřel do balónu a svou druhou dnešní brankou rozesmutnil Thébauxe. Ten si na míč sice sáhl, ale rána to byla prudká a s tím se nedalo nic moc dělat.

32

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Domácí měli k dispozici rohový kop, který zahrával "překvapivě" Beckham a našel na málem vápně připraveného BLAISE MATUIDIHO. Ten sice míč netrefil úplně ideálně, ale přesto jeho pokus nabral směr zem a poté nepříjemný odskok do brány. Thébaux jako široký a dlouhý neměl šanci. PSG tak potvrzuje úlohu favorita, vede již dvoubrankovým rozdílem.

25

Obrovská šance hostů. Z velké dálky vypálil Ba a ten míč šel do levého horního rohu. Jenže výtečným zákrokem se prezentoval Sirigu, jenž balon fantasticky vytěšnil mimo tři tyče. Z ničeho nic mohlo udeřit, proti byl domácí brankář.

7

Skvělé představení korunoval Zlatan málem druhou brankou. Z totožné akce tentokrát na hostující brankáře nevyzrál. Ten jeho střelu vyrazil před sebe, kde mu pak pomohla obrana.

6

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
A když se to umí, je to brnkačka. ZLATAN IBRAHIMOVIČ hned po šesti minutách hry otevírá účet utkání. Švédský šuter dostal přesný pas z pravé stany od Beckhama, uvolnil se na křídle a tvrdou ránou propálil natahujícího se Thébauxe.

Paris Saint-Germain – Stade Brestois 29

3:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Ibrahimovič, 32. Matuidi, 37. Ibrahimovič – 82. Benschop

Paris Saint-Germain: Sirigu (48. Areola) – Jallet, Camara, Tiéné, Sakho – Beckham (84. Lavezzi), Matuidi, Chantome (46. Lucas), Pastore – Ibramihovič, Gameiro. Trenér: Carlo Ancelotti.

Stade Brestois 29: Thébaux – Dieng (63. Chardonnet), Chafni, Grougi, Soumah – Lička, Lesoimier, Sissoko, Makonda, Raspentino (76. Khaled) – Adama Ba (78. Benschop). Trenér: Corentin Martins.

Rozhodčí: Buquet – Schurra, Debart