Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

18.05.2013, 15:30 • AWD-Arena, Hannover • Martin Doležal

Tipsport: 2.56 3.44 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hannover vítězí jasně 3:0 a přibližuje se tak vysněné evropské lize. Ačkoliv výsledek vypadá jasně, tak průběh zápasu tomu neodpovídal. Hosté měli mnoho šancí, které ale na rozdíl od svého soupeře nedokázali proměnit. To je ode mne vše, přeji příjemný zbytek dnešního dne. (17:26:51)
Pro Düsseldorf je to tak minimálně na rok poslední zápas v nejvyšší německé soutěži. Po výhrách Hoffenheimu a Augsburgu klesl na předposlední pozici, z níž doprovodí poslední Fürth do 2. Bundesligy. Prvoligovou příslušnost si ale neztratil v Hannoveru, nýbrž doma v posledním kole s Nürnbergem, proti němuž ztratil nadějně rozjetý zápas.

Konec zápasu.

90

Naopak zahrozili domácí. Diouf utíkal zcela osamocen na branku, ale Giefera nedokázal propálit.

89

Fortuna se snaží ještě o čestný gól. Ten ale hostům dnes není jak je vidno dopřán.

88

Na dnešním zápase je vyprodáno. 49000 diváků stojí a tleská svému celku, který se po dnešním zápase přiblíží evropské lize.

86

Ilso poslal přesnou přihrávkou z hranice rohovému praporku ke středu brankoviště na osamoceného Schahina. Na toho číhala odkrytá brána, jenže druhý zmiňovaný zcela trestuhodně branku minul.

85

Dirouf mohl přidat svůj druhý gól. Vyčkával u levé tyči, když se k němu odrazil míč, jenže jej měl na dlouhou nohu a k další brance mu scházely centimetry.

84

Nedaleko středového kruhu byl faulovaný Djourou. Sám následně rozehrál.

83

Po delší době nějaké pozdvižení na polovině Hannoveru. Lambertz pálil ze střední vzdálenosti, jeho rána byla ale zblokovaná a neohrozila branku Zielera.

82

Velký závar před hostující svatyní. Balón poskakoval, aniž by jej dokázal kdokoliv zpracovat. Nakonec se to povedlo Rauschovi, jenž vyprodukoval zajímavý projektil, který ale končí těsně vedle.

80

Domácí střídají. Ze hřiště odejde Sergio Pinto a nahradí ho Leon Andreasen.

79

Konan je při chuti a snaží se prosadit i na potřetí, čímž by získal hattrick. Nadvakrát se dostal ke střele v pokutovém území, nicméně ani jeden střelecký pokus nebyl úspěšný.

78

Hosté střídají. Odejde Ivan Paurevic a místo něj se na hřiště podívá Ken Ilso.

77

Hannover právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Domácí stvrzují třetím gólem vítězství. Stindl poslal přesný pas ke středu velkého vápna na kopačku DIDIERA YA KONANA, který si stáhl balón pod sebe, otočil se kolem vlastní osy a následnou přízemní střelou k pravé tyči nedal Gieferovi šanci.

75

Paurevic dostává žlutou kartu po faulu na Konana.

74

Ze střední vzdálenosti pálil Kruse, jenže jeho střela k brance nedoputovala, neboť byla zblokovaná.

73

Bellinghausen zavelel k útočné akci po levé straně. Jenže moc daleko se s balónem nedostal, protože o něj přišel v souboji s Panderem.

72

Domácí střídají. Ze hřiště odejde Mario Eggimann a nahradí ho Karim Haggui.

Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Diouf, 61. Diouf, 77. Konan

Karty:   37. Diouf (HAN) – 57. Langeneke (DSF), 65. Bergh (DSF), 75. Paurevic (DSF)

Hannover 96: Zieler – Pander, Djourou, Eggimann, Cherundolo, Rausch, Pinto, Hoffmann, Sakai – Diouf, Ya Konan.

Fortuna Düsseldorf: Giefer – Weber, Bodzek, Langeneke, Bergh – Fink, Paurevic – Lambertz, Bolly, Bellinghausen – Schahin.