Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – SpVgg Greuther Fürth

3:1

konec (1:0)

18.05.2013, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Daniel Polách (@DanielPolach)

Tipsport: 1.42 4.6 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V Augsburgu naplno propukají oslavy! Domácí to sice dnes i díky penaltě ve čtvrté minutě neměli jednoduché, všechny složité překážky ale překonali a v horkém závěru sezony potvrdili svou záchranu! Do 2. Bundesligy naopak putuje Düsseldorf a v baráži, kterou vám samozřejmě na Onlajnech zprostředkujeme, se Kaiserslauternu postaví Hoffenheim, jenž nečekaně vyhrál v Düsseldorfu. Jménem všech, kteří se na letošní bundesligové sezoně podíleli, vám děkuji a loučím se s vámi. Nezapomeňte ale ještě na onu baráž a také na to, že i po skončení ligových ročníků bude na co se dívat a kdyby vás to snad nebavilo, v srpnu jsme zpět! (17:21:00)

90+1

Konec zápasu.

90

To Fürth na jaře získal jen o tři více než na podzim (12 bodů), stanovil několik smutných rekordů a s BL se loučí.

90

Augsburg tak za jarní část sezony nasbíral dvacet čtyři bodů. Kdyby stejný výkon předvedl i na podzim, do poslední chvíle by bojoval o evropské poháry a skončil by dle aktuálních výsledků osmý.

89

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Sascha Mölders, přichází Marcel De Jong.

88

Augsburg ji ale rozehrál nakrátko a už jen v klidu dohrává zápas.

88

Po faulu Zimmermanna na Hahna ale bude čelit další standardní situaci.

87

Fürth se s menšími problémy ubránil.

86

Koo si zpracoval míč v šestnáctce, avšak pálil jen do protihráče před sebou. Pak se míč dostal k dalšímu Korejci, Ji ale z dobré pozice vytěžil alespoň rohový kop!

84

Hoffenheim teď navíc vede v Dortmundu 1:2. Pro Augsburg se ale nic nemění. Pouze by to znamenalo, že se udrží právě Augsburg, Hoffenheim půjde do baráže s Kaiserslauternem a Fürth do 2. Bundesligy doprovodí Düsseldorf.

83

Velká škoda je, že se do sestavy Augsburgu společně s Janem Morávkem nedostává Milan Petržela. Po sezoně bude velmi zajímavé sledovat, co se s tímto bývalým českým ligovým záložníkem stane.

82

Devět bodů měl po podzimu i Fürth. Bodový rozdíl teď bude dvanáct bodů a těchto dvanáct bodů bude znamenat velký rozdíl. Lépe řečeno, můžeme jej označit za hranici úspěchu a neúspěchu.

81

Fanoušci děkuji svým hrdinům. Po polovině sezony měl Augsburg devět bodů, teď jich má třiatřicet. Je vidět, že na hráče přišlo jaro jen v tom dobrém smyslu.

80

Ostrzolek vnikl do šestnáctky a odcentroval na přední tyč, kde si Hesl s Mavrajem skoro vzájemně srazili míč do vlastní sítě.

79

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Florian Trinks, přichází Zoltán Stieber.

79

V tuto chvíli si již dovolím tvrdit, že Augsburg je definitivně zachráněn. Düsseldorf v Hannoveru dostal gól na 0:3 a musí se ještě obávat alespoň o baráž, protože Hoffenheim v Dortmundu srovnal na 1:1. Tým ze Sinsheimu ale potřebuje ještě jednu branku.

78

Ji u postranní čáry doslova podsekl Klause a může být rád, že mu s proměnlivým metrem pískající sudí Welz neudělil žlutou kartu.

77

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Tobias Werner, přichází Ja-Cheol Koo.

76

Do hry se navíc chystá další Jihokorejec Koo.

FC Augsburg – SpVgg Greuther Fürth

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. Werner, 55. Callsen-Bracker, 74. Ji – 62. Trinks

Karty:   36. Morávek (AUG), 68. Hahn (AUG) – 6. Klaus (FRT), 11. Park (FRT)

Neproměněná penalta: 5. Prib (FRT), brankář Manninger zneškodnil

FC Augsburg: Manninger – Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek – Baier – Hahn, Morávek (60. Vogt), Ji (77. Koo), Werner – Mölders (89. De Jong)

SpVgg Greuther Fürth: Hesl – Zimmermann, Sobiech, Mavraj, Baba – Geis (64. Pledl), Prib – Klaus, Trinks (79. Stieber), Park (43. Azemi) – Djurdjić

Rozhodčí: Welz – Unger, Foltyn