Menu

Fotbal

MONACObet liga

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – DAC 1904 Dunajská Streda

2:1

konec (0:1)

18.05.2013, 17:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš. • Tomáš Batiz sk

Pre dnešok je to odo mňa všetko. Príjemný zvyšok večera praje komentátor Tomáš Batiz. (18:53:07)
Skončil sa nám zápas 31. kola, v ktorom sa stretli tímy Liptovského Mikuláša a Dunajskej Stredy, keď domáci Tatran vyhral 1:0.

Po polčase by sme nepovedali, ale teraz je to realita. Liptovský Mikuláš nakoniec vyhral dnešný zápas po výsledku 2:1. V druhom polčase to už bolo o niečo lepšie a hlavne rýchlejšie. Do útoku sa dostávali viac hráči Liptovského Mikuláša, ktorí prvý gól pridali v 70. minúte, keď za z bieleho bodu presadil Lišivka. Druhý gól prišiel o desať minút, keď Tomko krížnou strelou rozhodol o výhre Liptovského Mikuláša 2:1.

Koniec zápasu.

90+1

V týchto sekundách je stále hra prerušená. Balluch poslal loptu späť súperovi, ktorý začína útok z vlastnej polovice.

90

Stále však hráme v 90. minúte. Liptovský Mikuláš sa bráni, ale na ihrisku ostáva ležať na pravej strane Blaščík. Hra je prerušená.

90

Nastavuje sa jedna minúta.

88

Hrajú sa nám posledné sekundy zápasu a do útoku sa dostavajú hráči Liptovského Mikuláša. Pri lopte však stále domáci hráči, lenže hra je prerušená. Latiak bude zahrávať priamy kop z ľavej strany.

87

Pokračuje dianím na ihrisku. Útok na strane Dunajskej Stredy skončil krížnou prihrávkou za obranu, ktorá však skončila za bránkovou čiarou. Loptu späť do hry pošle Šavol.

85

Striedanie strieda striedanie. V týchto sekundách odchádza z ihriska hráč hostí a to Huber, na jeho miesto prichádza Ágh.

84

Tak toto bola nepríjemný stret nôh v strede ihriska. Morong, obaja hráči však budú môcť pokračovať v hre.

83

V závere druhého polčasu, resp. v posledných minútach hry prichádza striedanie v tíme domácich. Nový tréner Roman Vavrovič sťahuje z ihriska Fuják, nastupuje Blaščík.

82

Liptovský Mikuláš v posledných sekundách ožil. Pri lopte sa ocitli opäť hráči Tatranu a postupovali do útoku. Strela Fujáka skončila tesne vedľa ľavej brány.

80

Liptovský Mikuláš dal gól!
Domáci hráči sa teda dostávajú do vedenia, keď v posledných minútach dostatočne tlačili. Dobrý prechod do veľkého vápna, krížna lopta na PETRA TOMKA, ktorý krížnou strelou k pravej tyči zvyšuje na 2:1.

76

V posledných sekundách sa iba fauluje. Liptovský Mikuláš zahral priamy kop na Fujáka, ktorý mal v 16-tke problém so spracovaní a následne aj fauloval. Loptu späť do hry pošle brankár Malec.

75

Domáci hráči sú pri lopte, ale po rozohrávke prichádza faul na Ballucha, ktorého držal súper a rozhodca prerušil hru. Rýchla rozohrávka a kolmica na Latiaka, ktorý spoza veľkého vápna tesne mimo.

74

Dunajská Streda tentokrát zakladá útok. Center z ich polovice pokryl Kubena a hlavou rozohral útok. V strede ihriska sa dostal k lopte Latiak, ten posla rýchlo loptu na Fujáka, lenže ten pred veľkým vápnom nezakončil presne a poslal loptu mimo hracej plochy.

70

Liptovský Mikuláš dal gól!
Možno žeby nejaká šanca na strane domácich hráčov. Po faule vo veľkom vápne v podaní Ntsoga prišiel faul a následný pokutový kop premenil kapitán IVAN LIŠIVKA.

70

Žltá karta pre Ntsoga za faul vo veľkom vápne!

69

POKUTOVÝ KOP PRE TATRAN!

68

Odkop od brány hostí. Dlhý center Maleca skončil za polovicou, ale Liptovský Mikuláš sa dokázal ubrániť a navyše vybojoval priamy kop. Šavol poslal druhú loptu na Tomka, ale ten v druhom polčase nevybojoval ani jeden súboj.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – DAC 1904 Dunajská Streda

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Lišivka (pen.), 80. Tomko – 15. Gerát

Karty:   70. Ntsogo (DUN)

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Fukák, Lišivka (K), Balluch, Pastva, Morong, Trnovský.

DAC 1904 Dunajská Streda: Malec – Beňo, Božoň, Gerát, Gašparík (K), Gerec, Ntsogo, Sedlák, Majerník, Huber, Hošek.

Rozhodčí: Šuniar – Jankovič, Špivak.