Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – Stade Brestois 29

3:1

konec (3:0)

18.05.2013, 21:00 • Park Princů - Paříž • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.16 7.3 21.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro dnešní večer vše, díky za pozornost a někdy zase u fotbalu na počtenou. Pěknou noc. (22:52:45)
Dobojováno. David Beckham se před domácím publikem rozloučil výhrou 3:1. Už v prvním poločase bylo rozhodnuto. V tom druhém byli mírně lepší hosté, ale resultoval z toho pouze jediný gól střídajícího Benschopa. Pro sestupující tým to nebyl špatný duel, odmakal ho a nemá se rozhodně za co stydět. Naopak mistr ligy hrál účelně a v klidu. Došel si pro výhru 3:1, když dva góly vstřelil Zlatan Ibrahimovič.

Konec zápasu.

90+3

Už se z ní nic neurodila a utkání končí.

90+3

Ještě jedna standardka pro Brest z levé strany.

90

Vypršel základní hrací čas, nad plán se bude hrát ještě tři minuty.

88

Ještě střela Sissoka vysoka za domácí bránu. Utkání se blíží ke svému konci. Čtyři branky, žádné karty a ostřejší fauly a loučení s legendou. To jsou nejdůležitější momenty dneška.

85

Duel se skutečně pouze dohrává. Oba týmy čekají na závěrečný hvizd sudího Buqueta.

84

David Beckham střídá za obrovského potlesku publika, které se loučí s tou legendou. Ještě jeden zápas a konec kariéry pro toho anglického bojovníka. I dnes ukázal, že stále je platným hráčem. Nahrazuje ho Lavezzi.

82

Brest právě vstřelil branku!
Teď už se to povedlo. Do nekoncentrované obrany vběhl hostující CHARLISON BENSCHOP, který sám před brankářem nezaváhal a střelou po zemi jej překonal. Střídající hráč hostů byl na hřišti sotva pět minut a alespoň kosmeticky upravil výsledek.

80

Dá se očekávat, že třetím střídajícím hráčem bude David Beckham.

79

Další dobrá střela u Brestu, leč několikrát zmíněná koncovka opět v akci. Tvrdá bomba po zemi v podání Sissoka se otřela o pravou tyč. To je pak těžké, když nemáte ani potřebné štěstí.

78

Potřetí a naposledy zasahuje trenér hostů do sestavy. Benschop vstupuje do posledních minut utkání, dohráno má Adama Ba.

76

Druhé střídání proběhlo také u Brestu. Do kabin zamířil Raspentino, zelený pažit okusí Khaled.

75

Hosté se do šancí dostávají, o tom žádná. Jenže hlavní rozdíl je v tom, že je nedokáží proměnit. To PSG většinou nemilosrdně trestá.

72

Dobrá střela. Přes obránce to zkusil Lesoimier a mnoho nechybělo. Areola byl u levé tyče včas připraven.

70

Dvacet minut před koncem se hraje poměrně nezážívný fotbal, domácí mají nahráno, proto nemají kam pospíchat.

68

Tohle Lucasovi příliš nevyšlo, technická střela šla hodně mimo. Víc než míč, trefil brazilský fotbalista kus drnu. I to se stane.

67

Chafni otestoval opět pozornost brankáře. Z hranice vápna napřáhl do jeho rukavic. To nebyla vůbec špatná pozice, jenže střela šla doprostřed.

Paris Saint-Germain – Stade Brestois 29

3:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Ibrahimovič, 32. Matuidi, 37. Ibrahimovič – 82. Benschop

Paris Saint-Germain: Sirigu (48. Areola) – Jallet, Camara, Tiéné, Sakho – Beckham (84. Lavezzi), Matuidi, Chantome (46. Lucas), Pastore – Ibramihovič, Gameiro. Trenér: Carlo Ancelotti.

Stade Brestois 29: Thébaux – Dieng (63. Chardonnet), Chafni, Grougi, Soumah – Lička, Lesoimier, Sissoko, Makonda, Raspentino (76. Khaled) – Adama Ba (78. Benschop). Trenér: Corentin Martins.

Rozhodčí: Buquet – Schurra, Debart