Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FC Red Bull Salzburg – FC Wacker Innsbruck

3:1

konec (0:1)

18.05.2013, 18:30 • Red Bull Arena, Wals-Siezenheim • Daniel Polách (@DanielPolach)

Tipsport: 1.2 6.8 12.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání plné šancí nakonec končí přesvědčivou výhrou Salzburgu. Ta se ale nerodila lehce – po prvním poločase domácí prohrávali 0:1 díky brance Wallnera, prostřednictvím Kampla, Alana a Maného ale utkání dokázali otočit. Pro domácí se nic nemění, gólový rozdíl, který v Rakousku v případě rovnosti bodů rozhoduje, zůstal stejný, neboť Austria doma vyhrála s Wienerem Neustadtem taktéž 3:1 a Salzburg tak získá titul už jen v případě, že Austria prohraje oba poslední zápasy. Innsbrucku ale prohra Wieneru hraje do karet, protože mu alespoň na chvostu tabulky příliš neutekl. Hosté tak i po 34. kole díky o dva góly horšímu brankovému rozdílu zůstávají poslední. Děkujeme za pozornost. (20:26:16)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Sudí Kever zbytečně protahuje zápas a vypadá to, že je jediný, kdo nemá žízeň.

90+3

Salzburg se ubránil a vypadá to, že si užije poslední minuty tohoto vítězství.

90+2

Wallner si z jedné posledních akcí v utkání vytáhl míč na střed hřiště a Gustafsson musel jeho pokus z osmnácti metrů vytáhnout na rohový kop!

90+1

Innsbruck se ale Maného centru od rohového praporku příliš obávat nemusel, což střelec třetí branky záhy potvrdil.

90

Salzburg ale předvedl ještě jednu krásnou akci, na jejímž konci byl po kombinaci se Sorianem střídající Teigl, jehož ránu pod břevno bravurně vytěsnil na roh Safar!

90

Začala poslední minuta řádného hracího času.

89

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Kampl, přichází Nielsen.

88

Kampl si krásně vyvedl míč do středu pole a tentokrát těsně přestřelil břevno pravou nohou!

88

Wallner si sice pěkně obhodil Hierländera, pak se ale uspěchal se střelou a opět netrefil branku. Je velká škoda, že tento útočník k sobě nemá někoho podobného, protože nebezpečí Innsbrucku se dnes rovnalo jen jeho jménu.

86

Ten ale tradičně nebyl povedený.

86

Innsbruck se po Saurerově centru nedokázal vrátit v dostatečném množství lidí a může být rád, že střídající Teigl z toho vyzěžil jen rohový kop.

85

Rohový kop se Salzburgu i díky vyběhnutí Safara příliš nepovedl a utkání mohl zdramatizovat Wallner! Ten se odpoutal od Rodneie a kousek za šestnáctkou napřáhl ke střele, která jen těsně minula pravou Gustafssonovu tyč.

84

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Berisha, přichází Teigl.

84

Berisha potáhl míč podél koncové čáry a překvapil všechny svou střelou z těžké pozice, kterou Safar s pomocí břevna vyrazil na rohový kop!

83

Wallner sice přihrávkou mezi Rodneiovy nohy našel Hinterseera, jenž dokázal udělat kličku Gustafssonovi, měl ale na ni velmi málo místa a dostal se s míčem za koncovou čáru.
Dnešní utkání sleduje 7520 diváků.

82

Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Merino, přichází Piesinger.

FC Red Bull Salzburg – FC Wacker Innsbruck

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. Kampl, 68. Alan, 79. Mané – 38. Wallner

Karty:   29. Kampl (SLZ), 37. Schwegler (SLZ), 41. Soriano (SLZ) – 39. Bergmann (WCK), 51. Hauser (WCK), 52. Kofler (WCK), 74. Siller (WCK)

FC Red Bull Salzburg: Gustafsson – Schwegler, Sekagya, Rodnei, Berisha (80. Teigl)– Hierländer, Ulmer – Kampl (89. Nielsen), Mané – Alan (80. Ilsanker), Soriano

FC Wacker Innsbruck: Safar – Bergmann, Siller, Daković, Hauser – Kofler, Wörgetter (57. Saurer) – Löffler (75. Hinterseer), Merino (82. Piesinger), Wernitznig – Wallner

Rozhodčí: Kever – Zeder, Räber

Diváci: 7520