Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – Stade Brestois 29

3:1

konec (3:0)

18.05.2013, 21:00 • Park Princů - Paříž • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.16 7.3 21.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Brest právě vstřelil branku!
Teď už se to povedlo. Do nekoncentrované obrany vběhl hostující CHARLISON BENSCHOP, který sám před brankářem nezaváhal a střelou po zemi jej překonal. Střídající hráč hostů byl na hřišti sotva pět minut a alespoň kosmeticky upravil výsledek.

37

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Tak se exukece trestného kopu ujal nakonec druhý jmenovaný ZLATAN IBRAHIMOVIČ a trefa to byla více než výstavní. Z levé strany vápna, zhruba z dvaadvaceti metrů, se švédský bombarďák opřel do balónu a svou druhou dnešní brankou rozesmutnil Thébauxe. Ten si na míč sice sáhl, ale rána to byla prudká a s tím se nedalo nic moc dělat.

32

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Domácí měli k dispozici rohový kop, který zahrával "překvapivě" Beckham a našel na málem vápně připraveného BLAISE MATUIDIHO. Ten sice míč netrefil úplně ideálně, ale přesto jeho pokus nabral směr zem a poté nepříjemný odskok do brány. Thébaux jako široký a dlouhý neměl šanci. PSG tak potvrzuje úlohu favorita, vede již dvoubrankovým rozdílem.

6

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
A když se to umí, je to brnkačka. ZLATAN IBRAHIMOVIČ hned po šesti minutách hry otevírá účet utkání. Švédský šuter dostal přesný pas z pravé stany od Beckhama, uvolnil se na křídle a tvrdou ránou propálil natahujícího se Thébauxe.

Paris Saint-Germain – Stade Brestois 29

3:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Ibrahimovič, 32. Matuidi, 37. Ibrahimovič – 82. Benschop

Paris Saint-Germain: Sirigu (48. Areola) – Jallet, Camara, Tiéné, Sakho – Beckham (84. Lavezzi), Matuidi, Chantome (46. Lucas), Pastore – Ibramihovič, Gameiro. Trenér: Carlo Ancelotti.

Stade Brestois 29: Thébaux – Dieng (63. Chardonnet), Chafni, Grougi, Soumah – Lička, Lesoimier, Sissoko, Makonda, Raspentino (76. Khaled) – Adama Ba (78. Benschop). Trenér: Corentin Martins.

Rozhodčí: Buquet – Schurra, Debart