Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Česko – Bělorusko

1:1

konec (1:0)

05.09.2017, 18:00 • Stadion Střelnice (Jablonec) • Skupina 1 • Daniel Bertók

Tipsport: 1.36 5.05 9.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Gromyko, přichází Ivanov.

90+3

90+3. Michail ŠIBUN - 1:1

90+3

Bělorusko právě vstřelilo branku!
Tak tohle je pro český národní tým do 21 let strašně kruté!.. Po centru od rohového praporku se dostal dokonce ke střele hlavou brankář Ščerbitsky, jeho pokus ještě dokázala domácí obrana odvrátit, následnou střelu MICHAILA ŠIBUNA ale nedokázal zastavit ani brankář Staněk a hráči Běloruska si tak z dnešního utkání, po nepřesvědčivém výkonu, odvezou bod.

90+1

Sudí dnešního utkání přidává 4 minuty nad rámec základní hrací doby!

88

Žlutou kartu dostává Klimovič (Bělorusko).

80

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Mihálik, přichází Trubač.

77

77. Zajícova dorážka na břevno

77

Mihálik se postavil k přímému kopu, jeho střelu vyrazil Ščerbitsky jen před sebe, kam si nabíhal Zajíc. Ten ale svoji dorážku trestuhodně nedokázal zkrotit a míč narval do horní tyče!

75

Na druhé straně z nějakých 28 metrů napřáhl Berezkin, jeho projektil zaplachtil na bližší tyč, kde si ale i s problémy poradil Staněk, který tak drží český tým s jednobrankovým náskokem!

72

Další obrovská šance našeho národního týmu do 21 let! Po pohledné kombinaci centroval Knejzlik, na jehož míč si naskočil Ščerbitsky. Ten ale míč v pádu upustil zpět na trávník a naskytl tak jedinečnou šanci Zajícovi na vstřelení branky. Ten jí ale pohrdl a míč napálil jen do obránce!

66

66. Šance hostů na vyrovnání

66

Tak Staněk podržel český tým od vyrovnávacího gólu! Střídající Ševčenko výborně počkal na levé straně, poté přihrál zcela volnému Gromykovi do vápna domácích, ten dokázal i vystřelit a jeho projektil nádherně vychytal Staněk!

63

Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Kiyko, přichází Ševčenko.

62

Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Antilevski, přichází Šibun.

61

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Pulkrab, přichází Zajíc.

60

60. Další velká šance domácích

60

Další vynikající šance českého výběru! Michalik nikým nehlídaný a osamocený prošel celou obranou Běloruska, na hranici vápna vystřelil a jeho pumelici s velkými potíži vyrazil Ščerbitsky!

59

Z levé strany strany nádherně poslal střílený přízemní centr do vápna hostů Knejzlik, na něj jen těsně nedosáhl Pulkrab! Mohlo být takřka hotovo.

54

Obrovskou šanci měli domácí! Takács unikl po pravém křídle, pokusil se o přízemní centr na druhou stranu, ten byl tečován a dostal se až k Mihalíkovi. Jeho taktéž přízemní střelu ale vynikajícím zákrokem zneškodnil Ščerbitsky!

48

Žlutou kartu dostává Takács (Česko).

40

Tak ne! Místo nějaké šance na straně Čechů se dostali do šance hráči Běloruska. Kiyko se dokonce dostal ke střele, kterou reflexivně vyrazil Staněk, to vše ale za cenu dalšího ofsajdového postavení!

38

Žlutou kartu dostává Pavlovec (Bělorusko).

34

34. Zatím největší šance Běloruska

34

Největší šanci Bělorusů kuriózně zavinili naši obránci společně s brankářem Stankěm, kteří se nedohodli na míči, nakonec jej ale Staněk ukryl v rukavicích!

15

Centrovaný míč ze standartní situace, kterou měli hosté z Běloruska vyšel na prázdno, jelikož jej skryl bezpečně Staněk. Následný protiútok byl ale nebezpečnější, i když výkop Staňka Černý nezachytil, neměl od něj daleko!

11

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Šural, přichází Pokorný.

8

8. Václav ČERNÝ - 1:0

8

Česko právě vstřelilo branku!
Češi se dostávají do vedení a čí jinou zásluhou, než Václava Černého?! Několik chyb Běloruské obrany mělo za následek zisk míče pro český tým. Míč dostal na levou nohu VÁCLAV ČERNÝ, který si výborně na hranici vápna několika pohyby tělem pohrál s brankářem a posadil míč přímo do pravého dolního rohu branky!

Česko – Bělorusko

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 8. Černý – 90+3. Šibun

Karty:   48. Takács (CZE) – 38. Pavlovec (BLR), 88. Klimovič (BLR)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 19:16.

Česko: Staněk – Matějů, Kulhánek, Šural (11. Pokorný), Knejzlik – Takács (C)- Sáček, Michalik – Černý, Pulkrab (60. Zajíc), Mihálik (81. Trubač).
Náhradníci: Pokorný, Provod, Řezáč, Stejskal (B), Suchan, Trubač, Zajíc.

Bělorusko: Sčerbitsky – Chvalko, Volkov, Pavlovets, Pechenin – Klimovič – Bessmertny, Gromyko (90.+4 Ivanov), Berezkin, Antilevski (61. Šibun) – Kiyko (63 Ševčenko).
Náhradníci: Dzhigero, Chizh, Ivanov, Ševčenko, Šibun, Šišlov

Rozhodčí: Lasha S.