Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Rusko – Gibraltar

3:0

konec (1:0)

05.09.2017, 18:00 • Centralni - Tula (RUS) • Skupina 7 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.02 12.0 23.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Další žlutou kartu vidí v závěru kapitán Ilja Žigulev.

90

Aleksandr Zujev byl za ostrý zákrok ve středu hřiště potrestán žlutou kartou. V závěru to hodně jiskří.

89

89. Fedor ČALOV - 3:0

89

Rusko právě vstřelilo branku!
Ivan Obljakov se dostal na přední tyči po centru z levé strany k pohotové střele, která v blízkosti značky pokutového kopu trefila FEDORA ČALOVA. Střídající hráč Ruska si ale poradil náramně, když si míč zády k bráně zpracoval na prsa a poté z otočky zamířil k levé tyči – 3:0!

83

Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Theo Pizarro, přichází Byron Espinosa.

77

Fedor Čalov přišel na hřiště ze střídačky a podruhé v zápase se ocitl ve slibné šanci, když tentokrát přízemní technickou střelou z hranice šestnáctky zamířil vedle vzdálenější pravé tyče!

76

Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Nikolaj Rasskazov, přichází Dmitri Barinov.

74

Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Daniel Sanchez, přichází Luke Buxton.

74

Aleksandr Zujev si naběhl za obranu na krásnou kolmou přihrávku a krásnou střelou z pravé strany šestnáctky zamířil ke vzdálenější levé tyči, gól ale pro ofsajd neplatil!

71

71. Ajaz GULIJEV - 2:0

71

Rusko právě vstřelilo branku!
AJAZ GULIJEV napřáhl v obležení čtveřice protihráčů zpoza šestnáctky k nádherné střele, která se v bližším pravém horním rohu brány od břevna odrazila do brány! Rusko vede 2:0!

68

68. Bradley Banda a jeho one man show! Tohle musíte vidět!

68

Bradley Banda předvedl v rychlém sledu tři spektakulární zákroky, když nejprve vyrazil střelu Ruska z levé strany šestnáctky a ostrého úhlu, poté hlavičku ze značky pokutového kopu a přízemní dorážku, jenž vykopl vleže pravou nohou! Brankář Gibraltaru si zaslouží metal!

67

Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Pavel Šakuro, přichází Zelimchan Bakajev.

65

A další šance! Střídající Fedor Čalov si naběhl do šestnáctky na krásný centr z pravého křídla a hlavičkou z blízkosti orazítkoval břevno! Poté ještě přišel pohotový volej z kopačky Ivana Obljakova, brankář Bradley Banda ale míč volejbalovým zákrokem vyrazil. Obrovský tlak.

63

Jeden z fotbalistů Ruska si naběhl do šestnáctky na krásný diagonální a dlouhý pas z pravého křídla, vybíhajícího Bandu se mu ale nepřesnou patičkou přehodit nepodařilo! Míč vůbec nezamířil na bránu a jeden z obránců Gibraltaru ho rychle odkopl. Mohlo to být 2:0.

58

Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Thomas Peter Joseph Isola, přichází Jayce Consigliero.

54

Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Oleg Lanin, přichází Fedor Čalov.

44

44. Aleksandr ZUJEV - 1:0

44

Rusko právě vstřelilo branku!
ALEKSANDR ZUJEV si na vzdálenější levé tyči naběhl na centr z rohového kopu a z blízkosti míč hlavou poslal neomylně do odkryté brány!

41

Gibraltar zachránila tyč! Rusové poslali do šestnáctky z levého křídla centr, který byl těsně před bránou tečován, a míč se od vzdálenější pravé tyče odrazil zpět do hry!

40

40. Ilja Žigulev po krásném zpracování na prsa pálil těsně nad

40

Ilja Žigulev si zpracoval uprostřed šestnáctky krásný centr z pravého křídla na prsa a pohotově poté vypálil levačkou, jeho pokus ale nepochopitelně zamířil těsně nad!

37

Bradley Banda dostal žlutou kartu při dlouhém otálení s odkopem od své brány. Zbytečný trest.

21

Ajaz Gulijev chtěl zabránit rychlému protiútoku Gibraltaru a na útočné polovině svého týmu předvedl velmi ostrý skluz, za který byl zcela po zásluze odměněn žlutou kartou.

18

18. Aleksandr Zujev málem potrestal nedorozumění Gibraltaru!

18

Dvojice obránců Gibraltaru si nerozuměla na hranici šestnáctky a po špatném odkopu se míč po kolmé přihrávce jednoho z Rusů dostal k Aleksandrovi Zujevovi, jehož pohotová střela z otočky zamířila těsně nad břevno! Velká šance!

13

13. Aleksandr Zujev napálil dělovou ránou z úhlu boční síť

13

Aleksandr Zujev si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku od pravé postranní čáry a z ostrého úhlu napřáhl k prudké střele, která málem vymetla bližší pravý horní roh brány, nakonec ale rozvlnila pouze boční síť!

4

4. Ajaz Gulijev a jeho nebezpečně tečovaná přízemní střela!

4

Ajaz Gulijev pronikl středem hřiště do šestnáctky a z její pravé strany poté napřáhl ke střele, která se otřela o záda clonícího Liama Crispa, a míč poté nabral velmi nebezpečnou faleš! Po zemi ovšem zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče! V hledišti to jen zahučelo.

Rusko – Gibraltar

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Zujev, 71. Gulijev, 89. Čalov

Karty:   21. Gulijev (RUS), 90. Zujev (RUS), 90+2. Žigulev (RUS) – 37. Banda (GIB)

Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 17:0. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:6.

Rusko: Mitrjuškin – Rasskazov (76. Barinov), Černov, Lichačev, Šakuro (67. Bakajev) – Žigulev (C), Lanin (55. Čalov), Gulijev – Obljakov, Melkadze, Zujev.
Náhradníci: Leščuk – Dovbnija, Fomin, Bezdenežnych. Trenér: Jevgenij Bušmanov.

Gibraltar: Banda – Britto, Sanchez (74. Buxton), Annesley, Crisp – Vinet, Ballantine, Torilla (C), Hernandez – Joseph Isola (58. Consigliero), Pizarro (83. Espinosa).
Náhradníci: Hankins – Serra, Payas, Clinton. Trenér: Aaron Asquez.

Rozhodčí: Furkat Atažanov. Asistenti: Alibek Aubakirov, Alexandr Pavlov. Čtvrtý rozhodčí: Danijar Sachi (všichni KAZ)