Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Lichtenštejnsko – Španělsko

0:8

konec (0:4)

05.09.2017, 20:45 • Skupina G • Tomáš Kubečka

Tipsport: 50.0 45.0 1.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Nastavují se dvě minuty!

89

89. Maximilian GÖPPEL - 0:8

89

Španělsko právě vstřelilo branku!
Moratovi se to nepovelo, ale Španělé přesto skórují! Gerard Deulofeu se opřel do vysoké přihrávky. Jeho ránu se snažil blokovat MAXIMILIAN GOPPEL, který si míč nechtěně srazil do vlastní branky!

83

Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Franz Burgmeier, přichází Sandro Wolfinger.

79

Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Michele Polverino, přichází Aron Sele.

72

Iniesta zahrával přímý kop. Nádherným centrem našel osamoceného Monreala, který hlavičkoval na malém vápně a míč poslal těsně nad břevno!

63

63. Iago ASPAS - 0:7

63

Španělsko právě vstřelilo branku!
Exhibice pokračuje! Domácí brankář neudržel Pedrovu střelu. K odraženému míči se dostal IAGO ASPAS, který si pohrál s obráncem a levačkou zakončil k přední tyči!

62

Deulofeu si v pokutovém území narazil s Aspasem, parádní patičkou se zbavil obránce, jenže jeho technickou střelu vykopl jeden z obránců na brankové čáře!

61

Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Ivan Quintans, přichází Seyhan Yildiz.

58

Morata řádí! Hostující útočník si naskočil na parádní centr z levé strany a od hattricku jej odstavil jen parádní zákrok domácího brankáře!

56

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Isco, přichází Gerard Deulofeu.

55

Žlutou kartu dostává Sandro Wieser (Lichtenštejnsko).

54

54. Álvaro MORATA - 0:6

54

Španělsko právě vstřelilo branku!
Nádherná branka! Iniesta potáhl míč na hranici pokutového území, kde našel Aspase, který z první našel ÁLVARA MORATU, jež si míč zpracoval a s naprostým klidem uklidil míč do sítě!

51

51. Iago ASPAS - 0:5

51

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělsko přidává další branku! Pedro centrem z pravé strany našel Moratovu hlavu. Hostující útočník orazítkoval břevno, od nějž se míč odrazil před prázdnou branku a IAGO ASPAS jej uklidil do sítě!

46

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází David Silva, přichází Iago Aspas.
Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Sergio Ramos, přichází Nacho Fernández.

40

40. David SILVA - 0:4

40

Španělsko právě vstřelilo branku!
A Španělům se to daří! K exekuci přímého kopu se postavil DAVID SILVA, který vyslal technickou střelu levačkou. Jeho rána se zatočila kolem zdi a zapadla do horního rohu!

35

35. Nebezpečná akce Španělů

35

Další možnost hostujícího výběru! Isco dostal pěknou přihrávku do šestnáctky a ještě se snažil najít Moratu, který na balón ve skluzu nedosáhl!

30

Morata zahodil další velkou možnost! Španělský útočník se mezi dvěma stopery uvolnil ke střele a technickým pokusem pořádně protáhl domácího gólmana.

27

Španělé se radovali z další branky, ale Moratovi pokazil radost zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Španělský útočník stál o kousek v ofsajdu.

17

17. ISCO - 0:3

17

Španělsko právě vstřelilo branku!
A hned vzápětí přichází také třetí gól! Morata se nyní ocitl v roli nahrávajícího fotbalisty, pěknou přihrávku na hranici pokutového území našel ISCA, který propálil vše, co mu stálo v cestě!

16

16. Álvaro MORATA - 0:2

16

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělsko přidává také druhou branku! Parádní vstup velkého favorita! Na konci pohledné akce stál ÁLVARO MORATA, který dopravil balón do sítě!

3

3. Sergio RAMOS - 0:1

3

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělsko se hned v úvodu utkání dostává do vedení! SERGIO RAMOS si naskočil na parádní centr z přímého kopu a na malém vápně poslal hlavou míč do sítě!

Lichtenštejnsko – Španělsko

0:8

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 3. Ramos (Silva), 16. Morata (Iniesta), 17. Isco (Morata), 40. Silva, 51. Aspas, 54. Morata (Aspas), 63. Aspas, 89. Göppel (vla.)

Karty:   55. Wieser (LIC)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 1:16. Střely mimo: 0:12. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:8.

Lichtenštejnsko: Jehle – Quintans (61. Yildiz), Malin, Kaufmann, Göppel – Martin Büchel – Salanović, Hasler, Polverino (79. Sele), Burgmeier (83. S. Wolfinger) – Wieser.
Náhradníci: Hobi, Majer – Brändle, Erne, Frick, Hofer, Ritter, Sele, M. Sele, F. Wolfinger, S. Wolfinger, Yildiz.

Španělsko: de Gea – Pedro, Piqué, Ramos (46. Nacho Fernández), Monreal – Th. Alcântara, Busquets, Iniesta – Isco (56. Deulofeu), Morata, Silva (46. Aspas).
Náhradníci: Arrizabalaga, Reina – Alba, Asensio, Aspas, Azpilicueta, Bartra, Deulofeu, L. Vázquez, Nacho Fernández, Saúl Ñíguez, Suso.