Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Moldavsko – Wales

0:2

konec (0:0)

05.09.2017, 20:45 • Stadionul Zimbru, Chisinau • Skupina D • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 15.0 6.1 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Aaron RAMSEY - 0:2

90+3

Wales právě vstřelil branku!
Je tu druhá, ale šťastná branka hráčů ve žlutých dresech! Po vyhraném hlavičkovém souboji se k zakončení dostal AARON RAMSEY, jehož pokus tečoval obránce. Míč změnil směr a ikdyž se po něm Ilie Cebanu natahoval, nebylo to nic platné. Asistence: Sam Vokes.

88

Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Hal Robson-Kanu, přichází David Edwards.

84

Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Artur Ionita, přichází Igor Bugaiov.
Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Dinu Graur, přichází Vladimir Ambros.

80

80. Hal ROBSON-KANU - 0:1

80

Wales právě vstřelil branku!
Dlouho to trvalo než se favorit ujal vedení, ale nakonec se to přeci povedlo! Ben Woodburn přesprintoval soupeře a na hranici malého vápna našel osamoceného HALA ROBSONA-KANUA. Útočník Walesu udržel nervy na uzdě a hlavičku posílá do sítě. Asistence: Ben Woodburn.

71

Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Alexandru Paşcenco, přichází Andrei Cojocari.

67

Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Andy King, přichází Sam Vokes.

61

Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Tom Lawrence, přichází Ben Woodburn.

57

Žlutou kartu dostává Hal Robson-Kanu (Wales), jenž rukou trefil Veaceslava Posmace konečky prstů do obličeje. Z opakovaného záběru se zdálo, že tomu domácí obránce hodně přidal.

56

Před dva soupeře se nádherně uvolnil Hal Robson-Kanu, jehož pokus placírkou z hranice vápna měl správnou faleš, ale branku stejně o kousek minul.

45

Žlutou kartu dostává Alexandru Dedov (Moldavsko), na něhož si šikovně počkal Gareth Bale. Domácí hráč do hvězdy Walesu jednoduše naletěl.

44

Žlutou kartu dostává Andy King (Wales), jenž skluzem zezadu trefil stojnou nohu soupeře. Polský sudí neměl v tomto momentu jinou šanci než hráče potrestat.

32

Z velké dálky si další střelecký pokus připisuje Ben Davies. Krajní obránce si výborně zpracoval balon a opřel se do něj. Ovšem jeho zakončení letí pouze vedle pravé tyče.

19

19.

19

Neskutečné co Wales neproměnil! Hosté měli v jedné situaci hned tři obrovské šance ke vstřelení branky! Střelu Garetha Balea zpoza vápna vyrazil brankář před sebe, odkud ho trefil Aaron Ramsey. Ilie Cebanu balon opět neudržel, a tak se k dorážce dostal Hal Robson-Kanu. Jenže jeho pokus sebral z brankové čáry Alexandru Epureanu.

10

Žlutou kartu dostává Alexandru Epureanu (Moldavsko), který ve snaze dohrát soupeře došlápl na stojnou nohu Garetha Balea. Domácí kapitán byl prostě v souboji pozdě, nežli by chtěl hráče Realu Madrid zranit.

8

Záložník Arsenalu našel přesným pasem hlavu Hala Robsona-Kanua. Hostující útočník cpal hlavičku k zadní tyči, ale zakončení bylo asi o půl metru nepřesné.

Moldavsko – Wales

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 80. Robson-Kanu (Woodburn), 90+3. Ramsey (Vokes)

Karty:   10. Epureanu (MOL), 45. Dedov (MOL) – 44. A. King (WAL), 57. Robson-Kanu (WAL)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:11. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:9.

Moldavsko: Cebanu – Bordian, Posmac, Epureanu (C), Rozgoniuc – Ionita (84. Bugaiov), Anton – Graur (84. Ambros), Paşcenco (71. A. Cojocari), Dedov – Gînsari.
Náhradníci: Pascenco, Namașco – Armaș, Carp, Cociuc, Cebotaru, A. Cojocari, A. Antoniuc, S. Platica, V. Ivanov, Ambros, Bugaiov.

Wales: Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams (C), Davies – Allen, Ramsey, A. King (67. Vokes), Lawrence (61. Woodburn) – Robson-Kanu (88. D. Edwards), Bale.
Náhradníci: Davies, D. Ward – J. Richards, Evans, D. Edwards, Ampadu, Ledley, Lockyer, Vokes, Taylor, Woodburn, Watkins.

Rozhodčí: Paweł Raczkowski – Michal Obukowicz, Radosław Siejka (všichni POL)