Menu

Hokej

KHL

HK Soči – Lokomotiv Jaroslavl

2:5

konec (1:2, 0:0, 1:3)

16.01.2016, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.68 3.9 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:18

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl: Ilija Gorochov dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.

54:15

Jaroslavl právě vstřelila branku!
ANDREJ SIGARJEV otupuje tlak Soči pátým gólem a s největší pravděpodobností přidává pojistku na vítězství Lokomotivu Jaroslavl!! Michajl Pašnin středem parádně zavezl puk do útočného pásma a poté krásnou bekhendovou přihrávkou přihrál do jízdy Andrejovi Sigarjevovi, který střelou bez přípravy zamířil z levého kruhu pro vhazování po ledě přesně mezi betony Andreje Gavrilova. Asistence: Michajl Pašnin.

51:32

Ilija Krikunov už se radoval z gólu a zvedal ruce nad hlavu, hlavní rozhodčí ale ukázal gestem, že branka nebude kvůli hře vysokou holí uznána!

51:09

Jaroslavl právě vstřelila branku!
DANIJL APALKOV zakončil samostatný únik gólem a Lokomotiv Jaroslavl potřetí v zápase vede o dvě branky!! Jegor Avěrin našel v útočném pásmu krásnou kolmou přihrávkou rozjetého Danijla Apalkova, který nabral rychlost a poté puk přesnou střelou poslal do sítě. Asistence: Jegor Avěrin.

49:46

Soči se ocitlo v obrovské šanci, když na levém křídle nebezpečně vypálilo opět po objetí brány od mantinelu, střídající Alexej Mirygin ale vytáhl skvělý zákrok a ramenem puk vytěsnil mimo tři tyče!

49:10

Také Lokomotiv sáhl ke střídání brankářů, místo Vitaly Koznajika zamířil mezi tři tyče Alexej Mirygin.

47:35

Soči právě vstřelilo branku!
ANDREJ KOSTICYN skóruje a Soči opět prohrává pouze o gól!! Ilija Krikunov parádně objel bránu a poté puk zasunul ke vzdálenější pravé tyči. Ilija Krikunov předvedl krásnou individuální akci, po které nakonec byl gól připsán Andrejovi Kosticynovi, který se jako poslední dotkl puku. Asistence: Ilija Krikunov.

47:18

Jegor Morozov se snažil mezi kruhy pro vhazování dostat k dorážce, Vitaly Koznajik se ale skvěle natáhl a vleže ukryl puk pod lapačkou!

46:11

Lokomotiv Jaroslavl se konečně dostal v přesilové hře do zakončení, když jeden z hostujících hokejistů vypálil na levém křídle od modré čáry, Andrej Gavrilov byl ale připraven a po skvělém zákroku puk ukryl v lapačce!

44:38

Vyloučení v týmu HK Soči: Janne Jalasvaara dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.

44:38

Lokomotiv Jaroslavl vzápětí mohl vstřelit další gól, jeden z hostujících hráčů byl ale těsně před bránou podražen a poté nepříjemně narazil do levé tyče! To muselo hodně bolet.

43:24

Jaroslavl právě vstřelila branku!
PAVEL KOLEDOV skóruje a posílá Lokomotiv Jaroslavl zpět do dvoubrankového vedení!! Pavel Koledov před bránou parádně potáhl puk k pravé tyči a poté ho poslal do odkryté brány. Andrej Gavrilov z pozice střídajícího brankáře dlouho neinkasoval, nyní ale i on musí lovit puk ze své brány. Asistence: Andrej Lokšinov, Stanislav Čistov.

41:44

Vladislav Gavrikov se ocitl před bránou v obrovské šanci, pozorný Andrej Gavrilov ale jeho střelu vyrazil a poté si poradil i s následnými dorážkami Lokomotivu!

36:41

Sergej Bernatsky se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho první střelu ale zastavil pravým betonem skvělý Vitaly Koznajik a jeho následná dorážka skončila nad!

33:22

Jevgenij Skačov zahájil nádhernou zadovkou na Andreho Peterssona parádní protiútok a poté nádhernou kombinaci sám zakončil střelou do prázdné brány! Jeho gól ale nebyl uznán. Pískalo se postavení mimo hru.

32:35

Andrej Sigarjev dostal přihrávku na modrou čáru a poté si najel mezi kruhy pro vhazování, kde napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, ta ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji pozorný Andrej Gavrilov hrudí zastavil a poté puk ukryl v lapačce!

29:25

Andrej Kosticyn se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a mohl puk uklízet z úhlu do prázdné brány, jenže v rozhodující chvíli mu sjel z čepele hole a jeho střela po ledě skončila za bránou!

29:15

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl: Kirill Kapastin dostal menší trest, 2 minuty hákování.

28:20

Alexander Ščerbina mohl potrestat chybu v rozehrávce Jaroslavle, jeho tvrdá rána z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ale zamířila těsně vedle horního rohu brány!

26:43

Andre Petersson se v závěru přesilové hry dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, která zamířila těsně vedle pravé tyče!

25:38

Denis Mosalev z vlastního obranného pásma vyrazil do rychlého protiútoku a z pravého kruhu pro vhazování se snažil zamířit do bližšího horního rohu brány, Andrej Gavrilov ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem jeho střelu vytěsnil mimo!

24:46

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl: Patrik Hersley dostal menší trest, 2 minuty krosček.

23:02

Dmitry Malcev napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která letěla těsně nad ledem a nepříjemně směřovala mezi betony Andreje Gavrilova, ten ale vleže jeho pokus dokázal s vypětím všech sil zastavit! To byl skvělý a důležitý zákrok.

21:33

Ivan Glazkov napřáhl na levém křídle od modré čáry k jedovaté střele s příklepem a Vitaly Koznajik měl co dělat, aby ji u své pravé tyče vyrazil mimo tři tyče, nakonec se mu to ale podařilo!

18:48

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl: Danijl Apalkov dostal menší trest, 2 minuty sekání.

17:36

Sergej Konkov na pravém křídle vypálil v kruhu pro vhazování přes obránce a jeho nádherná diagonální střela se od levé tyče odrazila zpět do hry!

15:35

Soči právě vstřelilo branku!
BEN MAXWELL se prosazuje a v závěru první třetiny vrací Soči zpět do zápasu!! Ben Maxwell popojel s pukem k bráně a z mezikruží napřáhl přes klečícího obránce Lokomotivu ke střele, která zamířila přesně do levého horního rohu. Asistence: Andre Petersson, Jevgenij Skačov.

13:32

Ivan Glazkov byl zřejmě tím hráčem, který se z mezikruží snažil zamířit střelou přes obránce pod horní tyč, Vitaly Koznajik ale jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo!

10:54

Sergej Konkov se před bránou ocitl v obrovské šanci a mohl zvýšit na 3:0, jeho následné zakončení ale Konstantin Barulin fantastickým zákrokem vyrazil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!

09:03

Soči vystřídalo po dvou inkasovaných gólech brankáře a místo Konstantina Barulina naskočil do brány Andrej Gavrilov.

09:03

Jaroslavl právě vstřelila branku!
DENIS MOSALEV střílí nádherný gól a zvyšuje na 2:0!! Denis Mosalev na levém křídle pronikl do útočného pásma a v levém kruhu pro vhazování poté napřáhl přes obránce Soči ke střele, která zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu. Asistence: Andrej Lokšinov.

05:35

Jaroslavl právě vstřelila branku!
ANDREJ LOKŠINOV střílí gól a posílá Lokomotiv Jaroslavl do vedení!! Vladislav Gavrikov našel v pravém kruhu pro vhazování Andreje Gavrikova, který poslal pud pod horní tyč a brankář Konstantin Barulin jen bezmocně pokrčil rameny. Asistence: Vladislav Gavrikov, Stanislav Čistov.

05:01

Vyloučení v týmu HK Soči: Jegor Morozov dostal menší trest, 2 minuty hrubost.

05:01

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl: Michajl Pašnin dostal menší trest, 2 minuty hrubost.

00:18

Ilija Krikunov se mezi dvěma obránci Lokomotivu protáhl do samostatného úniku, u pravé tyče ale pozorného brankáře Vitalyho Konzajika překonat nedokázal!

HK Soči – Lokomotiv Jaroslavl

2:5

konec (1:2, 0:0, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Maxwell (Petersson, Skačov), 48. Kosticyn (Krikunov) – 6. Lokšinov (Gavrikov, Čistov), 10. Mosalev (Lokšinov), 44. Koledov (Lokšinov, Čistov), 52. Apalkov (Avěrin), 55. Sigarjev (Pašnin)

HK Soči: Barulin (10. Gavrilov) – Bernatsky, Jalasvaara, Wilson, Pajgin, Mamašev, Malevič, Glazkov – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Petersson, Maxwell, Skačkov – Denis Kazionov, Ščegolkov, Dmitry Kazionov – Jakubov, Ščerbina, Morozov.

Lokomotiv Jaroslavl: Koznajik (48. Mirygin) – Hersley, Kronwall, Pašnin, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Avěrin, Apalkov – Čistov, Malcev, Lokšinov – Sigarjev, Mosalev, Kapastin – Ajlajenko, Kraskovsky, Korškov.

Rozhodčí: Alexej Vasiliv, Pavel Komarov – Alexej Medvěděv, Stanislav Raming

Průběh zápasu
1. třetina
05:01
05:01
05:35
09:03
15:35
18:48
Po 1. třetině
2. třetina
24:46
29:15
Po 2. třetině
3. třetina
43:24
44:38
47:35
51:09
54:15
59:18
Konec