Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FC Red Bull Salzburg – FC Wacker Innsbruck

3:1

konec (0:1)

18.05.2013, 18:30 • Red Bull Arena, Wals-Siezenheim • Daniel Polách (@DanielPolach)

Tipsport: 1.2 6.8 12.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Wallner si z jedné posledních akcí v utkání vytáhl míč na střed hřiště a Gustafsson musel jeho pokus z osmnácti metrů vytáhnout na rohový kop!

90

Salzburg ale předvedl ještě jednu krásnou akci, na jejímž konci byl po kombinaci se Sorianem střídající Teigl, jehož ránu pod břevno bravurně vytěsnil na roh Safar!

89

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Kampl, přichází Nielsen.

88

Kampl si krásně vyvedl míč do středu pole a tentokrát těsně přestřelil břevno pravou nohou!

85

Rohový kop se Salzburgu i díky vyběhnutí Safara příliš nepovedl a utkání mohl zdramatizovat Wallner! Ten se odpoutal od Rodneie a kousek za šestnáctkou napřáhl ke střele, která jen těsně minula pravou Gustafssonovu tyč.

84

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Berisha, přichází Teigl.

84

Berisha potáhl míč podél koncové čáry a překvapil všechny svou střelou z těžké pozice, kterou Safar s pomocí břevna vyrazil na rohový kop!

82

Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Merino, přichází Piesinger.

80

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Alan, přichází Ilsanker.

79

Salzburg právě vstřelil branku!
Zdá se, že je definitivně rozhodnuto. SADIO MANÉ si vybojoval míč, obešel hned tři protihráče, zamotal tím hlavu všem hráčům v šestnáctce a pak tvrdou ránou propálil Safara.

75

Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Löffler, přichází Hinterseer.

74

Sebastian Siller zcela jednoznačně zezadu podkopl Alana a je tak právem oceněn žlutou kartou.

68

Salzburg právě vstřelil branku!
Innsbruck nakonec tlak neustál, avšak inkasuje z nejméně nebezpečně vypadající akce. Dlouhý míč do šestnáctky pod sebe sklepl Mané, Daković se nechal zezadu předskočit ALANEM a ten s velkým štěstím prostřelil Safara mezi nohy.

61

Chvíli poté se ale Soriano dostal do další velké šance, jeho rána z velkého vápna na zadní tyč ale jen těsně minula branku!

58

Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Wörgetter, přichází Saurer.

56

Výkon Salzburgu ale přidává na otáčkách! Soriano si prvně nechtěně narazil o Dakoviće, jenž mu hrudí přiklepl míč přesně před nohu, níž domácí útočník jen těsně minul levou Safarovu tyč.

53

Safar vytáhl další úžasný zákrok! Na míč si naskočil Sekagya, Safar se ale roztáhl na brankové čáře a následná dorážka Soriana směřovala do boční sítě.

52

Marco Kofler ostrým skluzem zastavil Schweglerův průnik a je dalším hráčem potrestaným žlutou kartou.

51

Alexander Hauser šel příliš pozdě do skluzu proti Hierländerovi u postranní čáry a právem dostal žlutou kartu.

48

Salzburg právě vstřelil branku!
Mané ale své zaváhání odčinil o chvíli později, když se rozběhl po lajně a odcentroval do šestnáctky Innsbrucku, kde tentokrát propadl míč ke KEVINU KAMPLOVI, jenž se na rozdíl od Maného nemýlil.

47

Další promrhaná šance Salzburgu! Kampl přistrčil míč k čáře Schweglerovi, jehož centr propadl až na zadní tyč, kde z voleje trestuhodně přestřelil Mané.

41

Stadionem se začíná ozývat pískot. Salzburg totiž opět pokazil akci a Jonathan Soriano si svou zlost vylil na rozhodčím Keverovi, jenž jej za to nekompromisně potrestal žlutou kartou.

39

Krátce poté u vlastní šestnáctky a koncové čáry stáhl Maného k zemi Thomas Bergmann, jenž je za to oceněn žlutou kartou.

38

Wacker právě vstřelil branku!
Překvapení je na světě! Salzburgu se nevyplatily neproměněné šance a pyká za to. Nepovedený centr Hausera z volného kopu vrátil do šestnáctky Daković, jenž našel ROMANA WALLNERA. Ten se tentokrát pro obránce Salzburgu nečekaně vyhnul ofsajdu a překonal Gustafssona.

37

Christian Schwegler je za svůj opakovaný prohřešek u postranní čáry potrestán žlutou kartou.

29

Kevin Kampl se zapřel v souboji s Wernitznigem a dostal velmi přísnou žlutou kartu.

17

Udeřit mohl i Innsbruck! Mané se nechal obelstít Wörgetterem, jenž odcentroval na zadní tyč, kde Wernitznig přiklepl míč do jasné šance Hauserovi, ten ale ve skluzu nedosáhl.

14

Teď ale hosté pořádně zaváhali a mohou děkovat svému brankáři! Mané se dostal ke koncové čáře, odkud pod sebe prostrčil míč Sorianovi, ten si poradil s Dakovićem a pak z jasné pozice vystřelil, Safar se ale na brankové čáře skvěle roztáhl a předvedl úžasný zákrok na rohový kop.

1

Hned první akce domácího týmu mohla skončit vedoucím gólem, Hierländer dostal ideální míč pod sebe, pak ale zamířil jen do brankáře Safara! Obrovská šance Salzburgu.

FC Red Bull Salzburg – FC Wacker Innsbruck

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. Kampl, 68. Alan, 79. Mané – 38. Wallner

Karty:   29. Kampl (SLZ), 37. Schwegler (SLZ), 41. Soriano (SLZ) – 39. Bergmann (WCK), 51. Hauser (WCK), 52. Kofler (WCK), 74. Siller (WCK)

FC Red Bull Salzburg: Gustafsson – Schwegler, Sekagya, Rodnei, Berisha (80. Teigl)– Hierländer, Ulmer – Kampl (89. Nielsen), Mané – Alan (80. Ilsanker), Soriano

FC Wacker Innsbruck: Safar – Bergmann, Siller, Daković, Hauser – Kofler, Wörgetter (57. Saurer) – Löffler (75. Hinterseer), Merino (82. Piesinger), Wernitznig – Wallner

Rozhodčí: Kever – Zeder, Räber

Diváci: 7520