Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FC Red Bull Salzburg – FC Wacker Innsbruck

3:1

konec (0:1)

18.05.2013, 18:30 • Red Bull Arena, Wals-Siezenheim • Daniel Polách (@DanielPolach)

Tipsport: 1.2 6.8 12.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Salzburg právě vstřelil branku!
Zdá se, že je definitivně rozhodnuto. SADIO MANÉ si vybojoval míč, obešel hned tři protihráče, zamotal tím hlavu všem hráčům v šestnáctce a pak tvrdou ránou propálil Safara.

68

Salzburg právě vstřelil branku!
Innsbruck nakonec tlak neustál, avšak inkasuje z nejméně nebezpečně vypadající akce. Dlouhý míč do šestnáctky pod sebe sklepl Mané, Daković se nechal zezadu předskočit ALANEM a ten s velkým štěstím prostřelil Safara mezi nohy.

48

Salzburg právě vstřelil branku!
Mané ale své zaváhání odčinil o chvíli později, když se rozběhl po lajně a odcentroval do šestnáctky Innsbrucku, kde tentokrát propadl míč ke KEVINU KAMPLOVI, jenž se na rozdíl od Maného nemýlil.

38

Wacker právě vstřelil branku!
Překvapení je na světě! Salzburgu se nevyplatily neproměněné šance a pyká za to. Nepovedený centr Hausera z volného kopu vrátil do šestnáctky Daković, jenž našel ROMANA WALLNERA. Ten se tentokrát pro obránce Salzburgu nečekaně vyhnul ofsajdu a překonal Gustafssona.

FC Red Bull Salzburg – FC Wacker Innsbruck

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. Kampl, 68. Alan, 79. Mané – 38. Wallner

Karty:   29. Kampl (SLZ), 37. Schwegler (SLZ), 41. Soriano (SLZ) – 39. Bergmann (WCK), 51. Hauser (WCK), 52. Kofler (WCK), 74. Siller (WCK)

FC Red Bull Salzburg: Gustafsson – Schwegler, Sekagya, Rodnei, Berisha (80. Teigl)– Hierländer, Ulmer – Kampl (89. Nielsen), Mané – Alan (80. Ilsanker), Soriano

FC Wacker Innsbruck: Safar – Bergmann, Siller, Daković, Hauser – Kofler, Wörgetter (57. Saurer) – Löffler (75. Hinterseer), Merino (82. Piesinger), Wernitznig – Wallner

Rozhodčí: Kever – Zeder, Räber

Diváci: 7520