Menu

Fotbal

MONACObet liga

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – DAC 1904 Dunajská Streda

2:1

konec (0:1)

18.05.2013, 17:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš. • Tomáš Batiz sk

85

Striedanie strieda striedanie. V týchto sekundách odchádza z ihriska hráč hostí a to Huber, na jeho miesto prichádza Ágh.

83

V závere druhého polčasu, resp. v posledných minútach hry prichádza striedanie v tíme domácich. Nový tréner Roman Vavrovič sťahuje z ihriska Fuják, nastupuje Blaščík.

80

Liptovský Mikuláš dal gól!
Domáci hráči sa teda dostávajú do vedenia, keď v posledných minútach dostatočne tlačili. Dobrý prechod do veľkého vápna, krížna lopta na PETRA TOMKA, ktorý krížnou strelou k pravej tyči zvyšuje na 2:1.

70

Liptovský Mikuláš dal gól!
Možno žeby nejaká šanca na strane domácich hráčov. Po faule vo veľkom vápne v podaní Ntsoga prišiel faul a následný pokutový kop premenil kapitán IVAN LIŠIVKA.

70

Žltá karta pre Ntsoga za faul vo veľkom vápne!

69

POKUTOVÝ KOP PRE TATRAN!

59

Po pár sekundách prichádza ďalšia šanca na strane Liptovského Mikuláša. Center z ľavej strany po rohovom kope skončil na hlave Kucharčíka, ktorý zlyhal na bravúrnom zákroku Maleca, ktorý vytiahol loptu spod brvna.

58

Šancu v základe dostal aj Morong. Lopta sa ocitla na jeho kopačke pred veľkým vápnom, následne sa kľučkami dostal do 16-tky a zakončil ľavou slabšou nohou. Jeho pokus vyrazil brankár na roh.

46

V úvode druhého polčasu prichádza striedanie na oboch stranách. Z ihriska odchádzajú Trnovský a kapitán Dunajskej Gašparík. Na ihrisko nastupujú Tomko a Johancsik.

45+1

Dôležitá šanca v závere prvého polčasu. Center na zadnú tyč a zakončenie Majerníka, ktorý hlavičkoval medzi tri tyče, ale perfektný zákrok Šavola, ktorý vyrazil na roh.

40

Až ku koncu prvého polčasu prichádza jedna z väčších šancí v tomto zápase. Liptáci prenikli po pravej strane, po kombinácia sa dostal do centru z pravej strany Lukáš Balluch. Lopta na zadnú tyč skončila na hlave Vlada Fujeka, ktorý tesne minul.

25

Druhé vynútenie striedanie v dnešnom zápase, tentokrát na strane hostí. Z ihriska odchádza Beňo, ktorého nahrádza Lénárth.

15

Dunajská Streda dala gól!
Hrubá chyba v zadných radov v podaní Dušana Kucharčíka, ktorý nešťastne poslal loptu na TOMÁŠA GERÁTA, ktorý prehodil Šupeja, ten nemal žiadnu veľkú šancu.

11

Ako sme spomínali. Z ihriska odchádza zranený Šupej a na jeho miesto nastupuje Mizerák. S obrancom Liptovského Mikuláša to vyzeralo vážne, keďže v rýchlosti si natiahol zadný stehenný sval.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – DAC 1904 Dunajská Streda

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Lišivka (pen.), 80. Tomko – 15. Gerát

Karty:   70. Ntsogo (DUN)

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Fukák, Lišivka (K), Balluch, Pastva, Morong, Trnovský.

DAC 1904 Dunajská Streda: Malec – Beňo, Božoň, Gerát, Gašparík (K), Gerec, Ntsogo, Sedlák, Majerník, Huber, Hošek.

Rozhodčí: Šuniar – Jankovič, Špivak.