Menu

Fotbal

Niké liga

TJ Spartak Myjava – AS Trenčín

0:2

konec (0:0)

18.05.2013, 17:30 • Mestský Futbalový Štadión • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 2.12 3.2 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Kubík ešte poriadne pohrozil! Skúsil to strieľanou prihrávkou, na ktorú ale nedosiahol ani William a ani Adi.

90

Nadstavovať sa budú 2 minúty.

88

Trenčín dal gól!

Myjava pri ofenzívnom tlaku zabudla na defenzívu, čo využili hostia. Kubík v protiútoku našiel prihrávkou z ľavej strany v šestnástke úplne voľného FANENDA ADIHO, ktorý bez problémov napálil loptu do odkrytej časti brány.

80

Siva poslal prihrávku do šestnástky pre Kosíka a toho poslal k zemi Mazáň. Nedovolím si hodnotiť, či penalta mala alebo nemala byť odpískaná. Každopádne, hlavný arbiter do píšťalky nefúka a tak sa v hre pokračuje.

77

To už ale priniesol priamy kop Pelegrínyho! Po faule ho získal zo vzdialenosti približne 23 metrov a loptu poslal priamo na bránu, ktorej priestor ale netrafil.

73

Druhé striedanie na strane hostí. Strelca Holúbeka nahradil Adi.

72

Kubík z ľavej strany hľadal Štefánika a tomu v šestnástke chýbalo azda pol kroka, aby mohol loptu doraziť do odkrytej časti brány.

71

Posledné striedanie domácich hráčov. Kukoľa nahradil Daniel.

65

Ďalšie striedanie na strane Myjavy. Šuleka nahradil Pelegríny.

62

Striedanie aj na domácej strane. Kuračku nahradil Kosík.

61

Prvé striedanie stretnutia, Na strane hostí nahradil Baéza Mondek.

58

Hlavný arbiter počíňanie saozrejme hodnotí žltými kartami. Na domácej strane pre Sivu, za hostí si ju vyslúžil Kleščík.

57

Domáci zahrávali štandardku a lopta letela do šestnástky. Tam ale Volešák veľmi zle zakročil a razom v šestnástke nastal menší chaos. V ňom sa do seba pustili Kleščák so Sivom a vznikla poriadna "hokejová" strkanica.

52

Baéz skosil Bruška a vidí za to žltú kartu.

48

Trenčín dal gól!

Trenčín získal priamy kop z veľkej vzdialenosti po faule na Lobotku. JAKUB HOLÚBEK vôbec nezaváhal a loptu poslal priamo na Solničku, ktorý nestihol zareagovať.

42

Hostia rohový kop nezahrali dobre a lopty sa zmocnili domáci. V rýchlom protiútoku sa ocitol Kukoľ s Harsányim a prvý menovaný sa rozhodol strieľať z väčšej vzdialenosti. Kukoľov pokus skončil tesne nad bránou.

38

Šulek poslal z ľavej strany prízemnú prihrávku do šestnástky, kde bol jeho spoluhráč Peter Kuračka. Loptu si stihol spracovať, ale v tutovej príležitosti prepálil bránu.

36

Baez vymyslel nádhernú akciu! V šestnástke našiel Lobotku, ktorý si zasekol Kukoľa a bystrelil. Lopta už smerovala do siete, ale v poslednej sekunde ju zázračným spôsobom odvrátil Kumančík!

34

Domáci ostali na útočnej polovici a z ľavej strany centroval do šestnástky Šulek. Loptu zasiahol Harsányi, ale poslal ju mimo priestoru brány.

28

A to, že hostia nemajú loptu plne pod kontrolou sa pokúsil využiť Harsányi. Dostal sa do rýchleho protiútoku, ale v šestnástke mu v strele v poslednej chvíli zabránil Baez. ten sa pri snahe rýchleho otočenia pošmykol a spadol na zem. Zdalo sa, že loptu zasiahol rukou, ale hlavný arbiter penaltu pre Myjavu nepíska.

24

Bruško poslal z veľkej vzdialenosti center do šestnástky a tam si naňho veľmi efektne vyskočil Černáček. Lopta od hlavy myjavského kapitána skončila tesne nad brvnom.

21

Napokon to ďalekonosnou strelou skúsil Kleščík, ale brankára Solničku nezaskočil. Solnička vo vysokom výskoku loptu skrotil.

13

Prvá žltá karta v stretnutí. vyslúžil si ju domáci Bruško, ktorý nedovolene skosil protihráča.

11

Štefánik poslal loptu k pravej žrdi, ale tam boli iba domáci futbalisti, ktorí okamžite vyslali loptu do rýchleho protiútoku. Bol v ňom Harsányi, ale zastavil ho nedovolený zákrok.

8

Nenápadná akcia skončila brvnom! Trenčín bol neustále pri lopte na útočnej polovicu, až sa to zunovalo Stanislavovi Lobotkovi, ktorý vystrelil z veľkej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus spoza šestnástky už Solničku prekonal, ale dokonalosti zabránila konštrukcia brány.

4

Prvá vážnejšia príležitosť v stretnutí. Dostali sa do nej hosťujúci hráči. Lobotka si do šestnástky nabiehal na prihrávku, ale skvele proti nemu v poslednej chvíli zakročil Siva, ktorý loptu priťukol do rúk vlastného brankára a nedovolil tak Lobotkovi sklepávať do odkrytej časti brány.

TJ Spartak Myjava – AS Trenčín

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Holúbek, 88. Adi

Karty:   13. Bruško (MYJ), 58. Siva (MYJ) – 52. Baéz (TRE), 58. Kleščík (TRE)

TJ Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Harsányi, Černáček (C), Kukoľ, Kuračka, Šulek, Častulín, Marček, Bruško, Siva

AS Trenčín: Volešák (C) – Baez, Kubík, Oliveira, Holúbek, Čögley, Kleščík, Silva, Štefánik, Mazáň, Lobotka

Rozhodčí: Marek Mastiš – Vorel, Kubačka