Menu

Fotbal

Niké liga

TJ Spartak Myjava – AS Trenčín

0:2

konec (0:0)

18.05.2013, 17:30 • Mestský Futbalový Štadión • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 2.12 3.2 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Myjava po desiatich strenutiach prehrala. Postarali sa o to Holúbek s Adim, ktorí v druhom polčase vystrieľali plný bodový zisk pre hosťujúci celok.

Zároveň sme vďaka bodovému zisku Ružomberku spoznali ligového majstra. Stal sa ním SLOVAN BRATISLAVA!

Od nás je to pre dnešok všetko. Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. Ostaňte webovému portálu Onlajny.eu verní aj naďalej. (19:22:28)

Koniec zápasu.

90+3

Ešte rohový kop pre domácich. Pelegríny poslal loptu na bližšiu žrď a následne nepresne vypálil Daniel.

90+2

Kubík ešte poriadne pohrozil! Skúsil to strieľanou prihrávkou, na ktorú ale nedosiahol ani William a ani Adi.

90+1

V úvodnej minúte nadstaveného času sú v útoku hosťujúci hráči, ktorí sa skúšajú prebojovať k strele, ale bez úspechu.

90

Nadstavovať sa budú 2 minúty.

89

O víťazovi stretnutia je už rozhodnuté, ale hra pokračuje. V útoku Myjava.

88

Trenčín dal gól!

Myjava pri ofenzívnom tlaku zabudla na defenzívu, čo využili hostia. Kubík v protiútoku našiel prihrávkou z ľavej strany v šestnástke úplne voľného FANENDA ADIHO, ktorý bez problémov napálil loptu do odkrytej časti brány.

88

K odrazenej lopte sa dostal Černáček, ale nepresne.

87

Minúty ubiehajú a Myjava svoj tlak zvyšuje. Trenčín ale veľmi pozorne bráni. Center smerujúci do šestnástky hostia odvrátili na rohový kop.

86

Kosík to tentokrát skúsil z hranice šestnástky z otočky, ale opäť nepresne.

85

V šestnástke sa k lopte pekne pretlačil kosík, ale jeho zakončenie z akrobatickej pozície skončilo mimo priestoru brány.

84

Trenčín získal loptu a nikam sa neponáhľa. Prihrávka za prihrávkou už poriadne znervózňuje domácich futbalistov.

83

Adi si nabehol do šestnástky,a le lopta k nemu napokon neprešla. Správne ju odvrátili domáci futbalisti.

82

Trenčín sa nikam neponáhľa a kúskuje hru prihrávkami na vlastného brankára.

81

A opäť mierny kontakt v šestnástke pred Volešákom. Tentokrát skončil na zemi Kosík, ale rozhodca správne hru neprerušuje. Kosík skôr zakopol o protihráčovu nohu, akoby bol ňou podrazený.

80

Siva poslal prihrávku do šestnástky pre Kosíka a toho poslal k zemi Mazáň. Nedovolím si hodnotiť, či penalta mala alebo nemala byť odpískaná. Každopádne, hlavný arbiter do píšťalky nefúka a tak sa v hre pokračuje.

79

Trenčín to skúšal opäť ofenzívne, ale Adi bol priaktívny a skončil v značnom ofsajde.

78

Na opačnej strane sa k zakončeniu dostal Mazáň. Ťažko povedať, či mala lopta letiaca z jeho kopačky symbolizovať strelu alebo prihrávku, každopádne letela mimo brány.

77

To už ale priniesol priamy kop Pelegrínyho! Po faule ho získal zo vzdialenosti približne 23 metrov a loptu poslal priamo na bránu, ktorej priestor ale netrafil.

76

Ani tento Pelegrínyho kop z rohu vzrušenie nepriniesol.

75

Naopak, na opačnej strane po ďalekonosnej strele získali rohový kop domáci. Lopty sa zmocnil Pelegríny, ale hosťujúca obrana jeho pokus hneď zrazila a kop sa zopakuje.

74

Trenčín podržal loptu na útočnej polovici a pokúsil sa aj vysunúť Adiho, ale bez úspechu.

73

Druhé striedanie na strane hostí. Strelca Holúbeka nahradil Adi.

72

Kubík z ľavej strany hľadal Štefánika a tomu v šestnástke chýbalo azda pol kroka, aby mohol loptu doraziť do odkrytej časti brány.

71

Posledné striedanie domácich hráčov. Kukoľa nahradil Daniel.

70

Kubík po ľavej strane šprintoval za vysunutou loptou, ale proti nemu bol Častulín, ktorý akejkoľvek šanci na strane hostí zabránil.

69

Domáci ale loptu ďaleko neodvrátili a k strele z veľkej vzdialenosti sa opäť dostal strelec Holúbek. Jeho pokus skončil mimo brány.

68

Trenčín získal ďalší rohový kop. Opäť sa ho zmocnil Štefánik a loptu poslal do stredu šestnástky. Tam sa v skrumáži lepšie zorientovali domáci.

67

Ale ani Myjavčania nič nedokázali vymyslieť. Volešák vôbec nemusel zasahovať.

66

Šulek ostal po menšom faule ležať na zemi a jeho spoluhráči vzápätí rozohrali len nakrátko. K ohrozeniu brány sa ani nedostali, domáci im loptu vzali.

65

Ďalšie striedanie na strane Myjavy. Šuleka nahradil Pelegríny.

64

Harsányi bojoval na útočnej polovici, ale k strele ani centru do šestnástky sa proti veľmi pozornej defenzíve trenčianskych futbalistov nedostal.

63

Hostia získali už 10. rohový kop v stretnutí. Štefánik ho zahral opäť na bližšiu žrď, ale opäť bezúspešne.

62

Striedanie aj na domácej strane. Kuračku nahradil Kosík.

61

Prvé striedanie stretnutia, Na strane hostí nahradil Baéza Mondek.

60

Myjava bola z útočnej polovice vytlačená, ale Trenčín sa ďaleko za polovicu nedostal.

59

Myjava na útočnej polovici. Do šestnástky si nabehol Kuračka, ale Volešák bol rýchlejší a loptu mu uchmatol.

58

Hlavný arbiter počíňanie saozrejme hodnotí žltými kartami. Na domácej strane pre Sivu, za hostí si ju vyslúžil Kleščík.

57

Domáci zahrávali štandardku a lopta letela do šestnástky. Tam ale Volešák veľmi zle zakročil a razom v šestnástke nastal menší chaos. V ňom sa do seba pustili Kleščák so Sivom a vznikla poriadna "hokejová" strkanica.

56

Myjava na útočnej polovici, ale márne sa snaží dostať do zakončenia.

55

Holúbek to podobne ako pri góle skúsil strelou z veľkej vzdialenosti, tentokrát však nepresne.

54

V týchto chvíľach sa do útoku tlačia domáci futbalisti, ktorí sú v nevýhodnejšej pozícii. Trenčín ale veľmi pozorne bráni a v ofenzívnej snahe takisto nezaostáva.

53

Myjava sa v týchto chvíľach zmocnila lopty a po dlhšom čase s ňou zamierila na útočnú polovicu. Tam sa už na strelu chystal Bruško, ale zastavil ho ofsajdový verdikt.

52

Baéz skosil Bruška a vidí za to žltú kartu.

51

Trenčín stále na útočnej polovici, ale nedarí sa mu vystreliť.

50

Bolo z toho napokon iba rozohranie na krátko a následný roh pre Trenčín. Zahrával ho Štefánik, ale vo vápne Baezovi strela nesadla a Solnička nemusí zasahovať.

49

Kukoľ takmer v strede ihriska skosil k zemi Kubíka, ktorý sa po niekoľkých desiatkách sekúnd postavil a Trenčín môže zahrávať priamy kop.

48

Trenčín dal gól!

Trenčín získal priamy kop z veľkej vzdialenosti po faule na Lobotku. JAKUB HOLÚBEK vôbec nezaváhal a loptu poslal priamo na Solničku, ktorý nestihol zareagovať.

47

Štefánik poslal vysoký center priamo do stredu šestnástky, kde si nabiehal Baez, ale ten bol pomalší ako Solnička, ktorý loptu schoval v náruči.

46

Myjavčania sa hneď v úvode pokúsili loptu nastreliť na útočnú polovicu, kde sa jej ale zmocnili iba Trenčania, ktorí okamžite zamierili do protiútoku. Tam ale takisto bez ohrozenia brankára.

46

Druhý polčas začal výkopom domácich.

46

Začal sa druhý polčas.
Hráči už vybiehajú na trávnik, druhý polčas o malý moment začína.
Náhradný rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil bezgólovým výsledkom. V niektorých častiach 45-minútovky sa ale diváci pri obrazovkách a ani na zaplnenom štadióne nudiť nemohli. Oba celky sa dostali do niekoľkých nebezpečných zakončení, ale ani z jednej z nich lopta za bránkovú čiaru neprešla.

Druhý polčas začne približne o 18:30.

Prvý polčas sa skončil.

45

Naopak, na opačnej strane vybojovali rohový kop aj domáci, ale opäť z toho nebolo presné zakončenie.

44

Hostia zahrali roh opäť k vzdialenejšej žrdi, ale opäť z toho presná strela nebola. Baez zakončoval z veľkej vzdialenosti, ale veľmi nepresne.

43

A opäť rýchly protiútok Trenčína. Hostia získali už 7. rohový kop.

42

Hostia rohový kop nezahrali dobre a lopty sa zmocnili domáci. V rýchlom protiútoku sa ocitol Kukoľ s Harsányim a prvý menovaný sa rozhodol strieľať z väčšej vzdialenosti. Kukoľov pokus skončil tesne nad bránou.

41

Vzápätí opäť rýchly protiútok na opačnej strane, ale opäť uvidíme iba rohový kop. Už 6. pre hostí.

40

Myjava získala ďalší rohový kop. Bruško poslal loptu k vzdialenejšej žrdi, ale v rukaviciach ju schoval rýchlejší Volešák.

39

Domáci sa na útočnej polovici dlhšie neusadili a Trenčín ihneď vyštartoval do protiútoku, ale ani to netrvalo dlho. Lopta sa presúva zo strany na stranu.

38

Šulek poslal z ľavej strany prízemnú prihrávku do šestnástky, kde bol jeho spoluhráč Peter Kuračka. Loptu si stihol spracovať, ale v tutovej príležitosti prepálil bránu.

37

Tempo hry sa poriadne zrýchlilo. Sledujeme rýchly futbal, hra sa prelieva zo strany na stranu.

36

Baez vymyslel nádhernú akciu! V šestnástke našiel Lobotku, ktorý si zasekol Kukoľa a bystrelil. Lopta už smerovala do siete, ale v poslednej sekunde ju zázračným spôsobom odvrátil Kumančík!

35

Domáci vybojovali prvý rohový kop. Loptu si postavil Kuračka a skúsil to k bližšej žrdi, ale tam boli iba Trenčania.

34

Domáci ostali na útočnej polovici a z ľavej strany centroval do šestnástky Šulek. Loptu zasiahol Harsányi, ale poslal ju mimo priestoru brány.

33

Myjavčania sa okamžite pustili do protiútoku. V ňom ale prišiel faul od hosťujúceho Mazáňa a Bruško zahrával priamy kop. V ňom loptu poslal do šestnástky, kde ale nebol v dobrej pozícii nik z jeho spoluhráčov.

32

Od rohovej zástavky zahrával loptu Štefánik, tentokrát však do stredu šestnástky. Tam boli v hlavičkovom súboji úspešnejší domáci.

31

Trenčín získal už štvrtý rohový kop.

30

Trenčín na útočnej polovici, kde za loptou šprintoval Holúbek. Síce ju stihol, ale k strele sa nedostal. Zabránila mu v tom domáca obrana.

29

Hostia loptu okamžite upratali do bezpečia a presunuli sa na útočnú polovicu.

28

A to, že hostia nemajú loptu plne pod kontrolou sa pokúsil využiť Harsányi. Dostal sa do rýchleho protiútoku, ale v šestnástke mu v strele v poslednej chvíli zabránil Baez. ten sa pri snahe rýchleho otočenia pošmykol a spadol na zem. Zdalo sa, že loptu zasiahol rukou, ale hlavný arbiter penaltu pre Myjavu nepíska.

27

Trenčín stiahol hru na vlastnú útočnú polovicu, ale loptu nemá plne pod kontrolou.

26

Hra v týchto cvhvíľach nabrala pomerne vysoké tempo. Oba celky sa snažia hrať atraktívny útočný futbal, čo sa im zatiaľ darí.

24

Bruško poslal z veľkej vzdialenosti center do šestnástky a tam si naňho veľmi efektne vyskočil Černáček. Lopta od hlavy myjavského kapitána skončila tesne nad brvnom.

23

Na opačnej strane vzápätí Šulek odcentroval loptu okolo Da Silvu, ale skončila iba v rukách Volešáka.

22

Na zemi ostáva po súboji s protihráčom ležať Kúkoľ. Hlavný rozhodca situáciu rieši iba upozornením, čo sa nepáči domácim fanúšikom.

21

Napokon to ďalekonosnou strelou skúsil Kleščík, ale brankára Solničku nezaskočil. Solnička vo vysokom výskoku loptu skrotil.

20

Trenčín stále aktívnejším celkom. Hostia sú na útočnej polovici a pokúšajú sa niečo vymyslieť.

19

Tentokrát sa už lopty zmocnil Holúbek. Zahral ju k bližšej žrdi kde stál William, ale ten loptu nezasiahol. Domáci ju iba odvrátili na opačnú polovicu.

18

Hostia vybojovali ďalší rohový kop.

17

Hostia získali rohový kop. Opäť sa ho zmocnil Štefánik, ale tentokrát iba nakrátko. Následná útočná akcia sa strelou neskončila.

16

Na opačnej strane sa do rýchleho protiútoku nahrnuli Myjavčania. Harsányi strieľal z veľkej vzdialenosti a s týmto prízemným pokusom nemal Volešák žiaden problém.

15

Trenčín neustále na útočnej polovici. Strelou z väčšej vzdialenosti to skúsil Mazáň a na jeho pokus ešte nebezpečne nabiehal Baez, ktorý dostal priveľa priestoru. Našťastie pre domácich skôr zakročil Solnička, ktorý schoval loptu v rukaviciach.

14

Hostia v rýchlom protiútoku. Na jeho konci si do šestnástky nabiehal Wiiliam, ale loptu nestihol a zmocnil sa jej Solnička. Následná útočná akcia ešte tiež vystrašila domácich. Kubík mal loptu na kopačke na ľavej strane šestnástky, ale do brány ju nedokázal usmerniť.

13

Prvá žltá karta v stretnutí. vyslúžil si ju domáci Bruško, ktorý nedovolene skosil protihráča.

12

Bruško zahrával priamy kop z pomerne nebezpečnej vzdialenosti a loptu zakrútil až pred Volešáka, ktorý ale vážnejšie ohrozený nebol. Nik z protihráčov na loptu nedokázal správne vyskočiť.

11

Štefánik poslal loptu k pravej žrdi, ale tam boli iba domáci futbalisti, ktorí okamžite vyslali loptu do rýchleho protiútoku. Bol v ňom Harsányi, ale zastavil ho nedovolený zákrok.

10

Trenčín stále veľmi aktívne na vlastnej útočnej polovici, Hostia vybojovali rohový kop.

9

Trenčín vo svojej útočnej aktivite neustáva a neustále sa nachádza na útočnej polovici. Domáci však oveľa pozornejšie pristupujú k hráčom a do príležitostí ich nepúšťajú.

8

Nenápadná akcia skončila brvnom! Trenčín bol neustále pri lopte na útočnej polovicu, až sa to zunovalo Stanislavovi Lobotkovi, ktorý vystrelil z veľkej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus spoza šestnástky už Solničku prekonal, ale dokonalosti zabránila konštrukcia brány.

6

Trenčín sa po rozohrávke s vlastným gólmanom zmocnil lopty a presunul hru postupne až na útočnú polovicu. Zatiaľ však sledujeme iba sériu prihrávok na strane hostí.

5

Domáci futbalisti sa vzápätí po rozohrávke rovnako snažia zaútočiť. Z veľkej vzdialenosti skúšal Černáček poslať loptu až pred Volešáka, ale tam nebol nik z jeho spoluhráčov, kto by mohol nebezpečne zasiahnuť.

4

Prvá vážnejšia príležitosť v stretnutí. Dostali sa do nej hosťujúci hráči. Lobotka si do šestnástky nabiehal na prihrávku, ale skvele proti nemu v poslednej chvíli zakročil Siva, ktorý loptu priťukol do rúk vlastného brankára a nedovolil tak Lobotkovi sklepávať do odkrytej časti brány.

3

Trenčín vyslal na Solničkovu bránu prvú strelu. Myjavský brankár ale zasahovať vôbec nemusel. Lopta letela niekoľko metrov nad a zároveň vedľa brány.

2

Myjava sa však ďaleko nedostala. Na vlastnej obrannej polovici sa lopty zmocnili hostia a pomaly sa presunuli do útoku. Tam to skúšal prihrávkou Oliveira, ale lopta nenašla ani jedného z jeho spoluhráčov.

1

Trenčín sa hneď v úvode pokúsil dostať do útoku, ale vôbec sa mu to nedarí. Čögley dvakrát za sebou nedokázal spracovať loptu a Myjava získala outové vhadzovanie na útočnej polovici.

1

Úvodný výkop obstarali hosťujúci hráči.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-1

Zvuky štátnej hymny už dozneli. Všetko je pripravené na úvodný výkop stretnutia.

-2

Po podaní rúk nasleduje štátna hymna.

-3

Hráči už v sprievode rozhodcovskej trojice prichádzajú na trávnik.

-5

Tribúny sú už takmer úplne zaplnené, na svojom mieste sa v týchto chvíľach už nachádzajú aj fanúšikovia hosťujúceho Trenčína.

-10

Oba celky sa už po rozcvičke pobrali do šatní a tribúny sa postupne začínajú plniť priaznivcami.

-25

Myjavský trávnik je momentálne zaliaty slnkom a oba celky už absolvujú tradičnú predzápasovú rozcvičku. Teplomer aktuálne ukazuje 18°C, a tak na kopaniciach možno očakávať vysokú návštevu.

-35

Úvodné zostavy:

Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Harsányi, Černáček (C), Kukoľ, Kuračka, Šulek, Častulín, Marček, Bruško, Siva

AS Trenčín: Volešák – Baez, Kubík, Oliveira, Holúbek, Čögley, Kleščík (C), Silva, Štefánik, Mazáň, Lobotka

Rozhodca: Marek Mastiš – Vorel, Kubačka.

-35

Náhradníci:

Spartak Myjava: Székely – Vavák, Kosík, Pelegríny, Ďuriš, Mrva, Daniel

AS Trenčín: Bartalský – Bednárik, Fanendo, Frimmel, Mazan, Mondek, Ďuriška
Vážení športoví priatelia, vitajte už pri 31. kole Corgoň ligy. Domáca Myjava dnes o 17:30 privíta mužstvo z Trenčína. Oba celky môžu ešte pomýšľať nad konečným tretím miestom, ktoré zaručuje pohárovú Európu, a tak sa môžme tešiť na atraktívny duel. Vám z neho neunikne nič podstatné iba vďaka textovému online prenosu webového portálu Onlajny.eu.

Na Myjave zažívajú futbalovú eufóriu , ktorá môže mať ďalšie pokračovanie. Desať zápasov v rade toto mužstvo nenašlo premožiteľa, a tak možno s určitosťou tvrdiť, že sebavedomie hráčov má pevné základy. Po tejto obdivuhodnej sérií vstupujú kopaničiari do stretnutia z 5. miesta a na konte majú 42 bodov, čo je iba o 2 menej, než ich dnešný súper.
Poslednými tromi kolami prešli Myjavčania bez najmenšieho zaváhania a vybojovali si plný bodový zisk. V 28. kole doma porazili Banskú Bystricu 2:1, následne zvíťazili aj na pôde Senice, a to jednoznačne 3:0, a naposledy doma zdolali Tatran Prešov pomerom 2:0.

AS Trenčín vstupuje do tohto stretnutia zo 4. miesta. Na svojom konte majú Trenčania 44 bodov, ktoré nazbierali v 30 stretnutiach za 11 víťazstiev a 11 remíz.
Oproti svojmu dnešnému súperovi sa zverenci trénera Adriána Guľu dobrou formou pochváliť nemôžu. V posledných troch stretnutiach zvíťazili iba raz. V 28. kole najskôr podľahli Trnave bojujúcej o záchranu na jej trávniku 0:2, potom po viac ako mesiaci zaznamenali víťazstvo, keď na domácom trávniku zdolali Slovan jednoznačne 4:1 a odvrátili tak jeho majstrovské oslavy a naposledy odchádzali zo Senice po prehre 0:1.

V aktuálnej sezóne sa tieto celky stretli už dvakrát a vždy to bolo na pôde Trenčína. V 9. kole videli diváci pod hradom Matúša Čáka v stretnutí až 5 gólov, z toho 3 padli do siete myjavského brankára a Trenčín si pripísal 3 body za víťazstvo 3:2. 20. kolo (teda prvé jarné) už porciu presných zásahov neprinieslo, ale z víťazstva sa opäť tešili Trenčania, ktorí dokázali plný bodový zisk uchmatnúť po triumfe 1:0.

Po dvoch vzájomných dueloch sa teda doposiaľ ani raz netešili hráči z kádra nováčika našej najvyššej súťaže. Podarí sa im to dnes zmeniť? Stávkové kancelárie sú v tomto prípade naklonené na stranu Myjavy. Na víťazstvo domáceho celku vypísali bookmakeri kurz 2,1, zatiaľ čo na výhru hostí až 3,3. Remízu po 90 minútach hry môžete natipovať s kurzom 3,1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

TJ Spartak Myjava – AS Trenčín

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Holúbek, 88. Adi

Karty:   13. Bruško (MYJ), 58. Siva (MYJ) – 52. Baéz (TRE), 58. Kleščík (TRE)

TJ Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Harsányi, Černáček (C), Kukoľ, Kuračka, Šulek, Častulín, Marček, Bruško, Siva

AS Trenčín: Volešák (C) – Baez, Kubík, Oliveira, Holúbek, Čögley, Kleščík, Silva, Štefánik, Mazáň, Lobotka

Rozhodčí: Marek Mastiš – Vorel, Kubačka