Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

18.05.2013, 15:30 • AWD-Arena, Hannover • Martin Doležal

Tipsport: 2.56 3.44 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Naopak zahrozili domácí. Diouf utíkal zcela osamocen na branku, ale Giefera nedokázal propálit.

86

Ilso poslal přesnou přihrávkou z hranice rohovému praporku ke středu brankoviště na osamoceného Schahina. Na toho číhala odkrytá brána, jenže druhý zmiňovaný zcela trestuhodně branku minul.

85

Dirouf mohl přidat svůj druhý gól. Vyčkával u levé tyči, když se k němu odrazil míč, jenže jej měl na dlouhou nohu a k další brance mu scházely centimetry.

82

Velký závar před hostující svatyní. Balón poskakoval, aniž by jej dokázal kdokoliv zpracovat. Nakonec se to povedlo Rauschovi, jenž vyprodukoval zajímavý projektil, který ale končí těsně vedle.

80

Domácí střídají. Ze hřiště odejde Sergio Pinto a nahradí ho Leon Andreasen.

78

Hosté střídají. Odejde Ivan Paurevic a místo něj se na hřiště podívá Ken Ilso.

77

Hannover právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Domácí stvrzují třetím gólem vítězství. Stindl poslal přesný pas ke středu velkého vápna na kopačku DIDIERA YA KONANA, který si stáhl balón pod sebe, otočil se kolem vlastní osy a následnou přízemní střelou k pravé tyči nedal Gieferovi šanci.

75

Paurevic dostává žlutou kartu po faulu na Konana.

72

Domácí střídají. Ze hřiště odejde Mario Eggimann a nahradí ho Karim Haggui.

71

Pinto se dostal do velké příležitosti s Dioufem. Oba zmiňovaný hráči šli dva na jednoho. Pinto se rozhodl vzít akci na sebe a z prostoru malého vápna se snažil elegantním dloubákem překonat Giefera, jenže branku minul.

67

Fortuna znovu střídá. Ze hřiště odešel Mathis Bolly a nahradil ho Robbie Kruse.

65

Johannes van den Bergh vidí po ostrém zákroku zaslouženě žlutou kartu.

64

Domácí přichystali střídání. Ze hřiště odchází Andre Hoffmann, místo něj příjde Lars Stindl.

61

Hannover právě vstřelil branku!
Krásná akce domácího celku končí druhým a uklidňujícím gólem. Diouf dostal přesný pas do malého vápna, kde si balón zpracoval a naznačoval střelu, čímž zmátl hostující obránce, kteří se na něj vrhli a snažili se jej o míč obrat. Jenže Diouf dokonale využil nabíhajícího DIDIERA YA KONANA, který obdržel přesnou přihrávkou na střed hřiště a následnou přízemní střelou propálil bezmocného Giefera.

57

Jens Langeneke dostal žlutou kartu.

56

Velká šance Fortuny. Hosté se dostali znovu do rychlého přečíslení. Paurevič se dostal až do malého vápna, kde předložil balón na kopačku Schahina. Ten ale nesmyslně vyčkával a místo střely se snažil ještě přeposlat balón na Bollyho, avšak bez úspěchu.

53

Hosté střídají. Odejde Oliver Fink a místo něj se na hřiště podívá Stefan Reisinger.

40

Ovšem o chvíli později mohlo být vyrovnáno! Bolly dostal krásný pas za obranu a zcela sám utíkal na domácího brankaře. Toho dokázal zmást kličkou. Poté mu už zbývalo trefit prázdnou branku, jenže míč nedokázal dostat za brankovou čáru, neboť Zielera fantastický zaskočil Djourou, který jeho ránu zlikvidoval přesně na brankové čáře tělem.

37

A za příliš velké oslavování dostává Diouf žlutou kartu.

36

Hannover právě vstřelil branku!
Domácí jsou přeci jen odměněni za svou aktivitou gólem. Kapitán Hannoveru Bellinghausen nalezl krásným přízemním pasem za obranou nabíhajícího BIRAMA DIOUFA, který na nic nečekal a z první propálil vybíhajícího Giefera střelou do protipohybu.

22

Pasáž slibných šancí pokračuje. Bolly se dokázal dostat s míčem až do pokutového území, kde se už už připravoval ke kličce na Zielera. Jenže svou akci nedokázal dotáhnout do zdárného konce, neboť mu dokázal míč sebrat výborným zákrokem Djourou.

21

Na druhé straně pálil Rausch a nutno dodat, že to byl nádherný střelecký pokus z prostoru velkého vápna, který se stočil k pravému hornímu růžku, nicméně končí těsně vedle.

20

No tak teď si domácí hodně zavařili před brankou. Centr z pravé strany se v pokutovém území snažil zlikvidovat Eggimann malou domů, jenže si nevšiml atakujícího Schahina, který mu málem balón vypíchl a kdyby se mu to povedlo s největší pravděpodobností by otevřel skóre zápasu.

9

Obrovská šance Rausche, který dostal krásný centr k pravé straně, kde zůstal zcela osamocený. Zpracoval si míč a upaloval s ním k brance Giefera. Vypálil z prostoru velkého vápna, jeho dělovka sice skončila v síti, jenže pouze v té boční.

5

A další šance Hannoveru! Rausch poslal z ostrého úhlu přihrávku do středu hřiště, kde zůstal úplně osamocený Konan. Ten ale místo střely šel ještě do kličky, čímž se o svou dobrou pozici připravil.

3

Diouf se dostával do slibné šance, když převzal balón a vydal se s ním téměř přes celé hřiště. Avšak v poslední fázi, kdy už se chystal vypálit jej o míč obral jeden z hostujících obránců.

Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Diouf, 61. Diouf, 77. Konan

Karty:   37. Diouf (HAN) – 57. Langeneke (DSF), 65. Bergh (DSF), 75. Paurevic (DSF)

Hannover 96: Zieler – Pander, Djourou, Eggimann, Cherundolo, Rausch, Pinto, Hoffmann, Sakai – Diouf, Ya Konan.

Fortuna Düsseldorf: Giefer – Weber, Bodzek, Langeneke, Bergh – Fink, Paurevic – Lambertz, Bolly, Bellinghausen – Schahin.