Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

18.05.2013, 15:30 • AWD-Arena, Hannover • Martin Doležal

Tipsport: 2.56 3.44 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

Hannover právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Domácí stvrzují třetím gólem vítězství. Stindl poslal přesný pas ke středu velkého vápna na kopačku DIDIERA YA KONANA, který si stáhl balón pod sebe, otočil se kolem vlastní osy a následnou přízemní střelou k pravé tyči nedal Gieferovi šanci.

61

Hannover právě vstřelil branku!
Krásná akce domácího celku končí druhým a uklidňujícím gólem. Diouf dostal přesný pas do malého vápna, kde si balón zpracoval a naznačoval střelu, čímž zmátl hostující obránce, kteří se na něj vrhli a snažili se jej o míč obrat. Jenže Diouf dokonale využil nabíhajícího DIDIERA YA KONANA, který obdržel přesnou přihrávkou na střed hřiště a následnou přízemní střelou propálil bezmocného Giefera.

36

Hannover právě vstřelil branku!
Domácí jsou přeci jen odměněni za svou aktivitou gólem. Kapitán Hannoveru Bellinghausen nalezl krásným přízemním pasem za obranou nabíhajícího BIRAMA DIOUFA, který na nic nečekal a z první propálil vybíhajícího Giefera střelou do protipohybu.

Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Diouf, 61. Diouf, 77. Konan

Karty:   37. Diouf (HAN) – 57. Langeneke (DSF), 65. Bergh (DSF), 75. Paurevic (DSF)

Hannover 96: Zieler – Pander, Djourou, Eggimann, Cherundolo, Rausch, Pinto, Hoffmann, Sakai – Diouf, Ya Konan.

Fortuna Düsseldorf: Giefer – Weber, Bodzek, Langeneke, Bergh – Fink, Paurevic – Lambertz, Bolly, Bellinghausen – Schahin.