Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga

FC Basilej – FC Kajrat Almaty

4:2

konec (3:0)

30.09.2021, 21:00 • St. Jakob-Park, Basilej (Švýcarsko) • Skupina H • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.53 4.53 6.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

A je z toho druhá branka Kajratu Almaty! Že by se utkání začalo dramatizovat? RICARDO ALVES každopádně na puntíku vůbec nezaváhal a s absolutním klidem míč poslal k pravé tyčce.

65

65. José KANTE - 4:1

65

Tak přece jen se trefují i hosté, byla to tedy ale branka výstavní! JOSÉ KANTE si míč vyměnil s Kosovićem, aby mu spoluhráč kulatý nesmysl okamžitě vrátil. Následná otočka rána k tyči už byla jen třešničkou na dortu. Asistence: Nebojša Kosović.

49

49. Dan NDOYE - 4:0

49

Tak tohle už zavání velkým debaklem! Basilej z kraje druhého poločasu přidává už čtvrtou branku. Skvěle při akci zapracoval Tavares, který následně i poslal průnikovku do malého vápna, kde už míč jen do odkryté branky doklepl DAN NDOYE. Asistence: Tomás Tavares.

40

40. Michael LANG - 3:0

40

A je tu třetí gól domácího celku! A vstřelil ho stejný muž, jako předchozí branku. MICHAEL LANG obdržel vzdušný pas, parádně zpracoval, otočil se a okamžitě pálil. Míč si ještě do protipohybu brankáře srazil hostující hráč ve skluzu. Asistence: Fabian Frei.

22

22. Michael LANG - 2:0

22

Domácí tým zvyšuje svůj náskok! Po rohovém kopu se dostal k hlavičce jeden z hráčů Basileje. Ten hlavičkoval, ovšem gólman předvedl dobrý zákrok. Míč se však dostal k MICHAELU LANGOVI, jenž ho další hlavičkou zase poslal do branky. Bez asistence.

16

A máme tu první branku zápasu, míč do branky soupeře dokázala dostat domácí Basilej. ARTHUR CABRAL si vyskočil na letící míč na hranici malého vápna a nádherně zakončil hlavičkou pod břevno. Asistence: Liam Millar.

FC Basilej – FC Kajrat Almaty

4:2

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 16. Cabral (Millar), 22. Lang, 40. Lang (Frei), 49. Ndoye (T. Tavares) – 65. Kante (Kosović), 70. R. Alves (pen.)

Karty:   50. Frei (BAS), 68. Djiga (BAS) – 13. Dugalić (KAL)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:6.

FC Basilej: Lindner – Lang, Cömert (46. Djiga), Pelmard, T. Tavares – Kasami, Frei (61. Burger) – Ndoye (86. Quintillà), Palacios, Millar (59. Žegrova) – Cabral (60. S. Esposito).
Náhradníci: Gebhardt, Nikolić – Burger, Djiga, S. Esposito, Fernandes, López, Males, Quintillà, Stocker, Xhaka, Žegrova.

FC Kajrat Almaty: Pokatilov – Mikanović, Bagnack, Dugalić, Alip, Hovhannisjan – Kosović (87. Šušenačev), D. Poljakov, R. Alves – Kante, Vágner Love.
Náhradníci: Ustimenko – Abiken, Alykulov, Kejler, Joao Paulo, Sejdachmet, Šušenačev, Ulšin, Usenov, Vorogovskij, Burančiev.

Rozhodčí: S. Attwell (Anglie)