Menu

Další

Olympijské hry - Jezdectví

Parkurové skákání - týmy (finále)

Vítěz: Švédsko

konec

07.08.2021, 12:00 • Milan Huppert

Konečné pořadí

1. Švédsko
2. USA
3. Belgie

SWE3

Zlato pro Švédsko! Peder Fredricson zvládl parkur také čistě, a tak rozhodoval součet všech tří jízd. A švédský reprezentant jel velmi rychle, v celkovém součtu udržel Švédy před Američany rozdílem vteřiny a tří desetin. Obrovské drama je u konce.

USA3

McLain Ward a kůň Contagious předvedli fantastický výkon! Nejenže neudělal jedinou chybu, ale čas stlačil pod čtyřicet vteřin! Veškerý tlak je teď na Pederu Fredricsonovi. Pokud shodí, je jasné, že zlato berou Američané.

O zlatou medaili budeme sledovat rozskakování! Švédsko i USA totiž mají stejný počet trestných bodů a čas v tomto případě nehraje roli!

1

Sportovní tragédie pro Francii! Kůň Vancouver de Lancore nezvládl dvanáctku složenou ze tří překážek, po zaváhání na druhé odmítl skočit třetí. Penelope Lepvevostová v sedle zkusila koně znovu přivést k poslušnosti, ale ten odmítl, znovu neskočil. Francii se tak nepočítá třetí pokus, končí osmí a zlatou berou Švédové společně s Američany!

2

Peder Fredericsson útočil na čistou jízdu, ale shodil poslední překážku! Každopádně jej to zatím mrzet nemusí. Zůstávají na úrovni Američanů a minimálně stříbro mají jisté.

3

Bronz má trojice z USA jistý! McLain Ward totiž shodil jedinou překážku, takže s přehledem podržel tým před Belgií. Čtyři trestné body měli na kontě i Švédové, jak se s tlakem popasuje Peder Fredricsson?

2-10

Švédsko už nemá situaci ve svých rukou. Malin Baryarová-Johnssonová totiž shodila jednu překážku, takže vedení po druhé sérii přebírají Francouzi!

1-10

Henrik von Eckermann ukázal, proč jsou Švédové řazeni do pozice největšího favorita. S koněm Kingem Edwardem předvedl krásný, rychlý parkur, navíc v parádním čase 78,05. Průběžné vedení!

Parkurové skákání - týmy (finále)

Vítěz: Švédsko

konec

Zpět na online