Menu

Další

Olympijské hry - Vodní pólo (ženy)

Maďarsko – ROV

11:9

konec (2:2, 5:3, 0:3, 4:1)

07.08.2021, 06:40 • O 3.–4. místo • Milan Huppert

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších olympijských přenosů se budu těšit na počtenou. (07:54:30)
Maďarsko slaví historicky první medaili ve vodním pólu žen! Hráčky tohoto národního týmu v souboji o bronz přestřílely Rusky výsledkem 11:9. K vidění byl vyrovnaný souboj, v němž rozhodovaly maličkosti. Maďarsko si v průběhu druhé čtvrtiny vytvořilo náskok 7:4, ale ve třetí čtvrtině vůbec neskórovalo a rázem prohrávalo 7:8. V pravý čas ale zabralo a ve třetí čtvrtině překlopilo vedení znovu na svou stranu. Rusky ještě dokázaly srovnat na 9:9, ale ve 30. minutě skórovala Illesová a do prázdné brány pečetila maďarské vítězství střelou do prázdné brány gólmanka Magyariová.

Konec zápasu.

32

Maďarsko právě vstřelilo branku!

Je rozhodnuto! Rusky do posledního útoku poslaly jednu hráčku navíc, ale ani to jim nepřineslo kýžené vyrovnání, ALDA MAGYARIOVÁ po skvělém zákroku proti Glyzinové poslala balón přes celý bazén do prázdné brány – 11:9.

32

Alena Seržantovová neuspěla, její střela byla zblokována! Pokud Maďarky skórují, je hotovo. Pokud ne, bude mít Rusko poslední příležitost poslat zápas do penalt.

32

Probíhá poslední minuta čtvrté čtvrtiny.

31

Maďarky zůstávají ve vedení. Timofjejevová si věřila na zakončení z velké dálky, to jí ovšem vůbec nevyšlo a balón proletěl vysoko nad bránou.

31

Oslabení tentokráte ruské hráčky zvládly, a to zásluhou parádního zákroku Karnauchové proti Szucsové. Drama pokračuje.

30

Rusky nevyužily útok, když Magyariová vychytala Ivanovovou a problémy jsou ještě větší, protože střílející hráčka vzápětí faulovala a je vyloučena.

30

Maďarsko právě vstřelilo branku!

Na druhé straně Maďarsko přesilovou hru využilo a znovu je o krůček blíže vítězství. Celou střídačku rozjásala ANNA ILLESOVÁ – 10:9.

29

Oddechový čas kýžené ovoce nepřinesl. Střela Soboljevové s největší pravděpodobností mířila do brány, nicméně díky skvělému obrannému zákroku Vatalyiové se to s určitostí už nikdy nedozvíme.

29

Maďarky neuspěly a brejk zastavila Leimeterová za cenu faulu. Před rozehráním další přesilovky si ruský kouč bere oddechový čas.

28

Rusko právě vstřelilo branku!

Soboljevová vymyslela parádní nahrávku před bránu na ANNU TIMOFJEJEVOVOU, jejíž levá ruka přehodila bezmocnou Magyarivovou – 9:9!

28

Timofjejevová chtěla penaltu, ale u rozhodčích nepochodila. Dočkala se alespoň přesilové hry, šance na vyrovnání ta stále žije.

27

Maďarsko právě vstřelilo branku!

Maďarky dokonávají obrat a nyní jsou blíže medailím ony! S početní převahou si poradily výrazně lépe, střelou na zadní, pravou tyč uspěla GRETA GURISATTIOVÁ – 9:8.

27

Ruské vodní pólařky hrály přesilovou hru. Dobře zapracovala Timofjejevová, jež přenesla hru na Ivanovovou, která napálila tyč.

26

Maďarsko právě vstřelilo branku!

Skóre hlásí vyrovnaný stav! VANDA VALYIOVÁ vypálila zprava a dala míč i takovou razanci, že Karnauchová nedokázala zareagovat – 8:8.

26

Prvním útokem neuspěly ani Rusky. Soboljevová akci uspěchala a střílela hodně brzy, navíc také hodně nepřesně.

25

Vyrovnání měla na pravačce Rita Keszthleyiová. Pravačkou střílela křížem, osmému gólu zabránila pravá tyčka.

Maďarsko – ROV

11:9

konec (2:2, 5:3, 0:3, 4:1)

Zpět na online


Statistiky:
Sestavy

Maďarsko: Magyariová - Szilagyiová, Valyiová, Gurisattiová, Szucsová, Parkesová, Illesová, Keszthleyiová (C), Leimeterová, Gyonhyossyová, Rybanská, Gardaová,

ROV: Karnauchová - Beršněvová, Prokofjevová (C), Karimovová, Vachitovová, Fedotovová, Seržantovová, Simanovičová, Timofjejevová, Soboljevová, Ivanovová, Glyzinová.

Rozhodčí: Stavridis (GRE), Ohme (GER).