Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Lichtenštejnsko – Island

1:4

konec (0:2)

31.03.2021, 20:45 • Skupina J • Tomáš Kubečka

Tipsport: 22.6 7.78 1.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:38:56)
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 0:10. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:11.
Je konec! Island zvítězil na půdě Lichtenštejnska 4:1 a připisuje si první triumf v této kvalifikaci! Hosté se do vedení dostali už ve 13. minutě, kdy se prosadil Birkir Sävarsson. Island poté nadále kombinoval s míčem na polovině soupeře, ale šance dlouho nepřicházely. Až v nastavení přidal druhou branku Birkir Bjarnason. Po změně stran jsme dlouho museli čekat na další šance. Island se prosadil po rohovém kopu, když se hlavou trefil Victor Pálsson. Na jeho zásah rychle odpověděl Yannick Frick, který se netradičně prosadil centrem od rohového praporku. V nastavení ještě Island kopal penaltu, kterou proměnil Rúnar Sigurjónsson.

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. Rúnar SIGURJÓNSSON - 1:4

90+4

Island právě vstřelil branku!
Island nakonec přidává i čtvrtý zásah! K exekuci pokutového kopu se postavil RUNAR SIGURJÓNSSON a penaltu bezpečně proměnil!

90+3

Sudí ještě v závěru nařídil penaltu pro Island!

90+3

Sverrir Ingason se tlačil za přihrávkou na pravou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a Daniel Kaufmann dobrým vystoupením odkopl míč do autu.

90+2

Island se v nastavení znovu usadil v blízkosti velkého vápna domácích a předvádí takovou házenkářskou kombinaci. Domácí už nechtějí obdržet čtvrtou branku.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Střídající Johannesson prošel s míčem na kopačce na hranici velkého vápna, ale zpětnou přihrávkou neuvolnil prostor pro Arnóra Sigurdssona.

89

Hördur Magnússon získal volný míč na polovině domácího celku, prošel s ním na hranici velkého vápna, ale neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Duel se už pouze dohrává.

88

Noah Frick si při zpracování míče na polovině soupeře evidentně pomohl rukou, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Lichtenštejnsko však míč dlouho neudrželo.

87

Sverrir Ingason odcentroval z pravé strany na zadní tyč, kam spěchali hned dva fotbalisté Islandu, ale ani jeden z nich v pádu nedosáhl na míč.

86

Hosté mají opět tlak v blízkosti velkého vápna. Centr z levého křídla se snesl ke vzdálenější tyči, ale domácí brankář míč raději přizvedl na roh.

85

Hosté zahrávali další rohový kop. Prudký centr tentokrát přiletěl k bližší tyči, jenže tam se do zakončení hlavou neprobil nikdo v bílém dresu.

84

Fabio Wolfinger bez přípravy poslal přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho nákop skončil u prvního obránce v bílém dresu Islandu.

83

Island už znovu napadá rozehrávku soupeře na jeho polovině. Zadáci v modrém si však nechtěli komplikovat život a pomohli si dlouhým nákopem vpřed.

82

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Arnor Traustason, přichází Isak Johannesson.

Lichtenštejnsko – Island

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 80. Y. Frick – 13. Sävarsson (Magnússon), 45+1. B. Bjarnason (Traustason), 78. Pálsson (Sigurdsson), 90+4. Sigurjónsson (pen.)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 0:10. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:11.

Lichtenštejnsko: J. Ospelt – S. Wolfinger, Kaufmann, Hofer – Yildiz (46. Brändle), Sele (70. F. Wolfinger), Martin Büchel (70. Frommelt), Meier, Göppel – Y. Frick, N. Frick.
Náhradníci: B. Büchel, Lo Russo – Beck, Brändle, Frommelt, Grünenfelder, A. Marxer, M. Marxer, Malin, P. Ospelt, Vogt, F. Wolfinger.

Island: Rúnarsson – Sävarsson, Ingason, Hermannsson, Magnússon – B. Bjarnason (73. Thorsteinsson), Gunnarsson (46. Sigurjónsson), Pálsson – Gudmundsson (64. Sigurdsson), Gudjohnsen (64. Kristinsson), Traustason (82. Johannesson).
Náhradníci: Halldórsson, Kristinsson – Árnason, Bödvarsson, Eyjólfsson, S. Fridjónsson, Johannesson, Sigurdsson, Sampsted, Sigurjónsson, A. Skúlason, Thorsteinsson.