Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

San Marino – Albánie

0:2

konec (0:0)

31.03.2021, 20:45 • Skupina I • David Suchý

Tipsport: 50.0 17.3 1.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Albánie, která svého soupeře porazila výsledkem 2:0. Albánci se také ve druhém dějství dostali k velkému náporu, který přeci jenom přinesl dvě branky. Ta první padla zhruba po hodině hry, kdy se dokázal prosadit Manaj. Albánie ve své aktivitě nepolevila, naopak se jí povedlo deset minut před koncem zápasu vstřelit druhou branku, což pochopitelně stačilo k očekávanému vítězství.
Držení míče: 25 % : 75 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 1:12. Rohy: 0:15. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:13. (22:35:58)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Do konce tohoto zápasu nezbývá už zrovna moc času, Albánie pochopitelně o svém vítězství už dlouho dopředu rozhodla.

90+2

Pomezní sudí si před malým momentem všiml ofsajdového postavení Albánie, rozehrávat se tak bude moci od branky domácích.

90

Nastavují se čtyři minuty.
Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto a dost možná se nebude ani nic nastavovat.

87

Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Rey Manaj, přichází Sokol Cikalleši.
Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Ermir Lenjani, přichází Mario Mitaj.

85

85. Myrto UZUNI - 0:2

85

Albánie právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Albánie totiž zahrávala rohový kop, přičemž se následná hlavička snesla pouze do břevna. K odraženému míči se ovšem jako první dostal MYRTO UZUNI, který placírkou dopravil balón do branky soupeře.

85

Míč se poté snesl ven z hrací plochy, což znamenalo zisk autového vhazování pro hostující celek, ke kterému se nakonec postavil Uzuni.

83

Na útočnou polovinu se poté s míčem dostal také hostující Uzuni, kterému se ovšem nepovedlo nahrát přesně, neboť našel pouze soupeře.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Albánie sice stále vede o jednu branku, avšak do konce zápasu zbývá dost času.

80

Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Manuel Battistini, přichází Alessandro D'Addario.
Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Mirko Palazzi, přichází Luca Ceccaroli.

79

Albánie zahrávala rohový kop, který nakonec přinesl pouze útočný faul. Do tyče sice zakončoval Manaj, avšak toho zakončení se nakonec nepočítalo.

78

K odraženému míči se jako první dostal aktivně hrající Hysaj, který to zkoušel zakončením od břevno, avšak nakonec mířil vysoko nad branku.

77

V pokutovém území operoval s míčem hostující Roši, který si nakonec přehodil míč na pravou nohu, avšak do centru vložil kopačku Battistini.

75

Nekompromisním odkopem to poté vyřešil hostující Ajeti, kterému se ovšem na útočné polovině povedlo najít naprosto volného Lenjaniho.

San Marino – Albánie

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Manaj (Uzuni), 85. Uzuni (Veseli)

Karty:   45+1. Mularoni (SMA), 52. D. Simoncini (SMA)

Držení míče: 25 % : 75 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 1:12. Rohy: 0:15. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:13.

San Marino: E. Benedettini – Ma. Battistini (80. D'Addario), Fabbri, D. Simoncini, Rossi (55. Brolli), Palazzi (80. Ceccaroli) – Tomassini (55. Lunadei), E. Golinucci (64. Grandoni), Mularoni – N. Nanni, F. Berardi.
Náhradníci: S. Benedettini, Stimac – Mi. Battistini, Brolli, Ceccaroli, Zonzini, Zafferani, Lunadei, Hirsch, D'Addario, Grandoni, Conti.

Albánie: Strakoša – Hysaj, Djimsiti, Ar. Ajeti, Veseli – Bare, Ramadani, Laci (46. Uzuni) – Manaj (87. Cikalleši), Broja (46. Roši), Lenjani (87. Mitaj).
Náhradníci: Beriša, Selmani – Cikalleši, Çokaj, Uzuni, Roši, Kallaku, Hoxhallari, Doka, Mitaj, Memolla.