Menu

Hokej

NHL

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

4:2

konec (2:1, 1:0, 1:1)

12.03.2017, 17:40 • United Center, Chicago • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.25 3.75 2.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:15:48)
Československá stopa v utkání

Chicago Blackhawks

Marián Hossa – 1+0, 3 střely, čas na ledě 14:30
Richard Pánik – 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:24
Tři hvězdy utkání:

1. Corey Crawford (CHI) 42 zák., 2 góly, 95,5%
2. Patrick Kane (CHI) 1+1
3. Duncan Keith (CHI) 0+1
Utkání v United Center sledovalo 22 147 diváků.
Je dobojováno. Domácí nakonec znovu odskočili na rozdíl dvou branek díky trefě Mariána Hossy a výsledek 4:2 už udrželi až do konce. Radují se tak ze zisku dvou bodů a Minnesotě se tak dotáhli na rozdíl jediného bodu.

Konec zápasu.

59:51

Hosté jsou ve čtyřech. Utkání už spěje do svého konce a troufám si napsat, že je rozhodnuto. Jen zázrakem by museli domácí hráči přijít o svůj dvoubrankový náskok.

59:33

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Suter – 2 min., sekání).

59:27

Dobrý zákrok si připsal Kuemper a raději pak přerušil hru. Za chvíli se bude vhazovat po jeho levé ruce.

58:34

Domácí už roztáčejí přesilovkový kolotoč před hostující brankou, Kuemper ale zatím pozorný.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:51

Dumba dostává dvě minuty za podražení a zbytečně tak oslabil svůj tým, který bude oslaben. Přesilovka pro Chicago.

57:27

Spurgeonova střela z pravého kruhu skončila jen těsně nad břevnem Crawfordovy branky.

56:47

Hosté zakládají další útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma po tom, co domácí ztratili kotouč a pokusí se ohrozit Crawforda.

56:17

Hostům začíná velmi rychle utíkat čas. Necelé čtyři minuty před vypršením řádné hrací doby mají stále dvoubrankové manko.

55:45

Artěmij Panarin si nabruslil do předbrankového prostoru Minnesoty, svou přízemní střelu ale poslal jen vedle branky hostů.

54:53

Haula dotíral před domácí brankou, ale jeho střela skončila na pozorné obraně Chicaga, která nepustila hosty znovu na kontaktní branku.

53:42

53:42 Marián HOSSA - 4:2

53:42

Chicago právě vstřelilo branku!
Nyní už to ale neplatí. Duncan Keith vyslal do úniku MARIÁNA HOSSU, který se pak před Kuemperem nemýlil a svou střelu umístil ke vzdálenější tyči hostující branky – 4:2. Domácí tak mají znovu dvougólový náskok. Asistence: Duncan Keith.

53:08

Po krátkém přerušení pak střílel Mikko Koivu, ale ani jeho rána k vyrovnání nevedla. Domácí se ale musejí obávat o výsledek, protože hosté několikrát nebyli daleko od srovnání stavu.

52:40

Hosté zvýšili své tempo a znovu se opírali do střel před Crawfordem. Ten tak po těžké střele Brodina musel do pokleku a jeho ránu pak ukryl pod svojí lapačkou.

51:51

Na druhé straně byli v ofsajdové pasti domácí hráči a Minnesota tak znovu půjde do dalšího útoku.

51:13

Mikael Granlund se dostal k odraženému puku na pravém kruhu a poté svou střelou donutil Crawforda k dalšímu zákroku. Jeho ránu chytá znovu pozorný brankář Chicaga.

50:53

Na řadě je další komerční přestávka.

49:11

Panarin střílel na Kuempera, Jared Spurgeon ale svým obranným zákrokem jeho ránu zablokoval. Hra se otáčí na opačnou stranu, kam už míří hosté.

48:19

Následuje další komerční přestávka.

48:01

Domácí se nastěhovali do pásma hostů a už operují před Kuemperem. Ten se tak musí mít opět na pozoru. Hráči Chicaga se budou hodně snažit, aby Minnesotě znovu odskočili.

46:34

Veledůležitý zákrok si nyní připsal Crawford, na kterého mířil sám Zach Parise, ale jeho bekhendová střela skončila na připraveném betonu domácího brankáře!

45:26

Hosté mají znovu tlak před domácí brankou, ale Crawford byl opět na místě. Na druhé straně pálil zblízka Tootoo, ale také on se netrefil mezi tři tyče.

44:08

Hosté jsou už v plném počtu.

44:01

Seabrook pálil od modré čáry, ale přes klubko hostujících obránců nemohl prostřelit Kuempera. Následně pak se Minnesota znovu osvobozuje.

43:24

Hosté své oslabení hrají velmi dobře a navíc se sami dostali do šance. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

42:26

Hosté se dostali ke kotouči a vyhodili ho do bezpečí až před Crawfordovu branku.

42:08

Brodin vyhodil kotouč do hlediště a dostává dvě minuty za zdržování hry. Přesilovku si zahrají domácí hráči.

41:10

Domácí se snažili jít do další šance, ale před Kuemperem nakonec nic nevymysleli. Naopak hosté jsou na koni a i nyní se dostali do blízkosti Crawforda, ale ten se zaskočit nenechal.

40:46

40:46 Mikael GRANLUND - 3:2

40:46

Minnesota právě vstřelila branku!
Kontaktní branka hostů je na světě. MIKAEL GRANLUND získal kotouč a poté z levého kruhu svou střelou švihem zavěsil kotouč do domácí branky – 3:2. Hosté jsou tak znovu zpátky ve hře. Bez asistence.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 15 – 33
Druhá třetina je také za námi. V ní domácí hráči přidali další branku a vrátili si tak svůj dvoubrankový náskok. V signalizované výhodě se trefil Trevor van Riemsdyk a před třetí třetinou mají Jestřábi slibný náskok. Hosté ale měli chvílemi drtivý tlak, ale kontaktní branku se jim vsítit nepodařilo. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 19:25.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Na druhé straně ještě jedna střela domácích, dalekonosný projektil vyslal na Kuempera Andrew Desjardins, ale kotouč zamířil jen vedle Kuemperovy branky.

39:10

Charlie Coyle střílel bekhendem z levého kruhu, ale Crawford si s jeho přízemní střelou dokázal poradit a připsal si tak další veledůležitý zákrok.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:48

Ještě na řadu přichází poslední reklamní pauza v této části hry.

38:48

Niederreiter poslal kotouč na hůl Erica Staala, ten pak zblízka střílel na Crawforda, ale znovu svým zákrokem brankář Chicaga podržel svůj tým.

38:04

Haula se napřáhl na levém kruhu a znovu musel jít Crawford do zákroku. Stále tak drží dvoubrankový náskok svého celku.

37:15

Zucker dotíral dlouho před domácí brankou, ale nakonec našel Crawford puk pod svojí lapačkou a hned ho poslal na hokejky svých spoluhráčů, kteří spěchají znovu na opačnou stranu.

36:27

Akce střídá akci. Nyní se zase do šance dostali domácí hráči. Z pravého kruhu pálil Marián Hossa, ale po jeho ráně jen zaduněly betony Kuempera.

35:43

Na druhé straně se z bleskové akce snažili prosadit hosté, ale Crawford střelu zblízka z hole Matta Dumby pokryl a také on podržel své spoluhráče.

34:53

Tlak Chicaga sílil, Johnny Oduya střílel z prostoru mezi kruhy a jeho dělovku znovu kryje Darcy Kuemper, který je v posledních chvílích v plné permanenci.

33:59

Kane pak našel před brankou volného Panarina, ale jeho střela švihem pak skončila na vyrážečce Kuempera, jenž tak znovu podržel svůj tým. Následně ale nechal hru plynout a zbytečně ji nepřerušoval.

33:35

Richard Pánik poslal přihrávku pro Patricka Kanea před Kuemperovu klec, ale tomu pomohla pozorná obrana, která zastavila další nebezpečnou akci domácího Chicaga.

33:05

Slibně se rozvíjející akci domácích zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude za malou chvilku vhazovat.

32:16

Nino Niederreiter se ocitl v další dobré šanci hostů, když si sjel do blízkosti Crawforda, ale znovu nedokázal trefit odkrytou klec.

31:35

Na řadě je další komerční přestávka.

31:35

A Crawford se musel mít znovu na pozoru ve svém brankovišti, tentokráte proti střele Jonase Brodina.

30:57

Hosté opět zahrozili před brankou Chicaga, ale Crawford znovu úřadoval a opět díky němu Minnesota neskórovala. Nicméně mají hráči hostů velký tlak před chicagskou brankou.

30:05

Patrick Kane byl tísněn obranou hostů a poslal tedy kotouč Hjalmarssonovi, který ale před Kuemperem nemířil přesně.

29:05

29:05 Fantastický zákrok Crawforda.

29:05

Coyle těsně před Crawforem málem trefil část odkryté branky. Brankář Chicaga ale famózně zlikvidoval jeho šanci svým levým betonem a podržel tak svůj tým!

28:26

Z levé strany pálil na Crawforda Jason Zucker, ale obránce domácích Seabrook vše dobře viděl a do jeho rány vložil svoji hůl. Na opačnou stranu pak míří znovu Jestřábi.

27:41

Na druhé straně si pak před branku Minnesoty sjel Patrick Kane, ale jeho následná střela po zemi skončila jen na levém betonu Kuempera.

27:07

Hosté se nastěhovali do pásma domácích a na Crawforda znovu střílel Nino Niederreiter, ale znovu se mezi tři tyče jeho střela nevešla.

26:55

Následuje další komerční přestávka.

25:28

25:28 Trevor van Riemsdyk - 3:1

25:28

Chicago právě vstřelilo branku!
Tootoo byl těsně za modrou čárou faulován a sudí signalizovali vyloučení. Hned na to se k puku dostal TREVOR VAN RIEMSDYK, který zblízka z pravé strany prostřelil Kuempera. Domácí si tak berou své dvoubrankové vedení zpět – 3:1. Asistence: Marcus Krüger a Jordin Tootoo.

24:33

Zakázané uvolnění hostů. Hra se tak stěhuje před Kuempera a vhazovat se bude po jeho levé ruce.

24:08

Hned na to ale znovu nebezpečně obléhali domácí branku hosté. Zucker dorážel střelu Dumby a byla z toho další pěkná akce Minnesoty. Ta je od úvodních minut druhé třetiny lepším týmem.

23:06

Nyní si nepřesně rozehráli hosté a domácí hned zamířili do útoku. Patrick Kane dostal přihrávku od svého spoluhráče a bez přípravy vystřelil na Kuempera, který ale také podržel svůj tým.

22:13

Domácí ztratili při úniku před hostující klec kotouč a hosté se hned dostali do další šance. Na Crawforda střílel Chris Stewart a i jeho střelu brankář Chicaga dokázal pokrýt.

21:10

I nyní obléhali hosté domácí branku, z pravé strany pálil Nino Niederreiter, ale ani on se mezi tři tyče netrefil. Nicméně Minnesota i nadále drží útočné pásmo.

20:29

Následně pak musel domácí brankář likvidovat další střelu, tentokráte od modré čáry. Proti Scandellovi vytasil efektní semafor a hra je znovu přerušena.

20:24

Na Crawforda dotíral před jeho brankou Jason Pominwille, ale brankář domácích nastavil svůj levý beton a nedopustil srovnání stavu skóre.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 7 – 13
První třetina tohoto zápasu je u konce. Domácí do ní doslova vlétli a v páté minutě vedli o dva góly, když se trefili Patrick Kane a Artěmij Panarin. Poté vystřídal Dubnyk a na jeho místo nastoupil Darcy Kuemper a to týmu Minnesoty pomohlo. Ta v jedenácté minutě snížila na rozdíl jedné branky a hosté se tak vrátili zpět do hry. Za tohoto stavu 2:1 také skončila první třetina a my se už můžeme těšit na tu další, která jistě přinese další zajímavý průběh. Začne přibližně v 18:30.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:51

Ještě šance Tannera Kera, který mířil na Kuempera, ale ten ji dokázal pokrýt. Ještě se tedy bude vhazovat před brankou Minnesoty. Po pravici Kuempera.

19:41

Kero skáče na ledovou plochu a domácí celek je tedy v plném počtu. Zároveň se ke svému konci blíží i první třetina.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:48

A další osvobození domácích, kteří zatím své oslabení zvládají velmi dobře. Hosty prakticky k ničemu ještě nepustili.

18:11

Domácí se dostali ke kotouči a hned ho vyhazují do bezpečí až před Kuempera. Hosté tak musejí zakládat svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.

17:41

Kero inkasuje dvě minuty za podražení a hosté si tak jako první zahrají přesilovou hru.

17:06

Jason Zucker střílel z levé strany a orazítkoval pravou tyčku domácí svatyně! Byla to tedy další velká šance hostů, kteří tak nebyli daleko od vyrovnání!

16:37

Hráči Minnesoty se znovu chtěli dostat do útočného pásma, ale těsně před modrou čárou jim kotouč sebrali domácí a zamířili s ním na opačnou stranu.

16:22

Duncan Keith střílel od modré čáry a donutil tak Kuempera k dalšímu zákroku.

15:33

Domácí hráči poslali kotouč příliš daleko a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje znovu před Crawforda a bude se vhazovat po jeho levé ruce.

14:50

Hosté se znovu nastěhovali do pásma Chicaga, kde před Crawfordem znovu střílel Eric Staal, ale tentokráte jeho rána skončila na obraně domácích.

14:33

Následuje další komerční přestávka.

13:58

Na druhé straně to zkoušel svou střelou Duncan Keith, ale svou střelu poslal přímo do lapačky Kuempera. Ten tak čelil další výzvě a svým zákrokem také drží Minnesotu.

13:17

Hosty kontaktní branka nakopla a po reklamní pauze se dostali do další šance před Crawfordem, ale ten znovu kryje střelu Koiva a podržel svůj tým.

13:08

Jason Zucker dostal přihrávku na pravý kruh a odtud provětral lapačku Crawforda. Ten poté raději přerušil hru a po další reklamní pauze se bude vhazovat po jeho levé ruce.

12:22

Hosté se hned dostali do rychlého brejku, ale ani oni nebyli před domácí brankou úspěšní. V první třetině je zatím k vidění kvalitní hokej, který se divákům musí líbit.

11:49

Na druhé straně střílel z levé strany bekhendem Patrick Kane, ale Kuemper vše dobře viděl a jeho střelu pravým betonem zneškodnil.

10:30

10:30 Eric STAAL - 2:1

10:30

Minnesota právě vstřelila branku!
Kontaktní branka je na světě. Hosté měli nyní tlak před domácí brankou a to se jim vyplatilo. ERIC STAAL se dostal k odraženému kotouči těsně před Crawfordem a mezi jeho betony ho dokázal prostřelit – 2:1. Hosté jsou tak domácím na dostřel jediného gólu. Asistence: Marco Scandella a Charlie Coyle.

09:13

A hned na to z pravé strany vyzkoušel pozornost Crawforda Mikko Koivu, ale ani jeho střela za jeho záda neprošla. Nicméně hosté se trochu otřepali ze dvou slepených branek a nyní už se jim daří více, než před malou chvilkou.

08:26

Zach Parise nabil Natemu Prosserovi, jenž střílel z vrcholu levého kruhu, ale obrana Chicaga byla na svém místě a nepovolila tak Divočákům snížit na rozdíl jediné branky.

07:30

Minnesotě se nedaří průchod ze středního pásma do útoku. Nyní přišel o kotouč uprostřed hřiště Niederreiter a toho využili opět rozjetí domácí, kteří se nastěhovali zase před Kuempera.

06:50

Richard Pánik operoval před brankou hostů, kam dostal přihrávku od Oduyi, ale jeho střela po zemi zamířila jen do sklapnutých betonů Darcyho Kuempera.

06:22

Jestřábi jsou znovu hodně aktivní a Kuemper si připsal první zákrok. Po střele z pravého kruhu na něho vystřelil Marián Hossa, ale brankář hostů byl na svém místě a připsal si tak první zákrok.

05:39

Nyní následuje první komerční přestávka.

05:02

Hosté jsou pochopitelně rozhozeni a nyní se jim nepovedla souhra před domácí brankou. Hráči Chicaga tak míří do dalšího útoku před hostující branku.

04:38

Dubynk opouští své brankoviště a nastupuje za něho Kuemper.

04:38

04:38 Artěmij PANARIN - 2:0

04:38

Chicago právě vstřelilo branku!
A další branka domácích. Tentokráte dostal namazáno do prostoru mezi kruhy ARTĚMIJ PANARIN a svou střelou nedal znovu Dubynkovi vůbec žádnou šanci. Domácí tak velmi brzy vedou o dvě branky – 2:0. Asistence: Patrick Kane a Niklas Hjalmarsson.

03:59

Jonathan Toews střílel z levého kruhu a orazítkoval pravou tyčku Dubnykovy klece! Další velká šance domácího Chicaga.

02:30

Domácí znovu zahrozili před Dubnykem, střela Tootooa ale skončila pouze v moci brankáře hostů.

01:35

Hosté se snažili o rychlou odpověď, ale střela Sutera od modré čáry skončila na obránci Seabrookovi, jenž posílá svůj tým znovu na opačnou stranu.

00:51

00:51 Patrick KANE - 1:0

00:51

Chicago právě vstřelilo branku!
Tak to je nástup jako hrom. Domácí jdou bleskově do vedení. Panarin přihrál kotouč zpoza hostující branky před Dubnyka, ten se odrazil od brusle jednoho z hostů a kotouč tak skončil na holi PATRICKA KANEA, jenž svou střelou pohotově propálil hostující branku – 1:0. Asistence: Artěmij Panarin a Johnny Oduya.

00:10

Domácí hráči se hned po vhazování nastěhovali před hostující branku, ale střela Toewse mezi tři tyče nezamířila. Po zisku kotouče tak spěchají na opačnou stranu hráči Minnesoty.

00:01

Utkání právě začalo.
Halou United Center v Chicagu už zní americká hymna.
Zápas začne o něco déle než je plánováno. V zámoří je zvykem, že utkání začínají s mírným zpožděním kvůli různým ceremoniím. Tak neodcházejte a setrvejte, za chvíli začínáme.
Úvodní sestavy:

Chicago Blackhawks: Crawford (J. Glass) – Seabrook (A), Keith (A), T. van Riemsdyk, B. Campbell, Hjalmarsson, Oduya – Pánik, Toews (C), Schmaltz – P. Kane, Anisimov, Panarin – Hossa, Krüger, Jurčo – Hartman, Kero, Desjardins.

Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Prosser, Brodin – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Pominville, Hanzal, Parise (A) – Coyle, E. Staal, Niederreiter – Stewart, Haula, White.

Rozhodčí: Nicholson, Sutherland – Berg, Pancich.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
Československá stopa v utkání

Chicago Blackhawks

Michal Rozsíval
Michal Kempný
Marián Hossa
Tomáš Jurčo
Richard Pánik

Minnesota Wild

Martin Hanzal
Vzájemná utkání

Oba celky se v letošní sezóně utkaly už třikrát. Jednou zvítězila Minnesota na ledě Chicaga 3:2. Chicago pak naopak dvakrát dobylo led Minnesoty, kde zvítězilo 4:3 po prodloužení a 5:3 po základní hrací době. Jak to dopadne dnes? Hosté mají svému soupeři rozhodně co vracet.
Minnesota Wild

Hosté z Minnesoty jsou ve stejné konferenci, tedy Západní, na prvním místě s náskokem tří bodů na Chicago. Divočáci tedy mají dvaadevadesát bodů na svém kontě. Poslední zápas hráčům Minnesoty vyšel, když na ledě Floridy zvítězili 7:4. A stejně si budou chtít počínat i v Chicagu, kde chtějí potvrdit svou vedoucí pozici. Zda se jim podaří v United Centeru bodovat, nám samozřejmě ukáže až samotný zápas, který nabídne určitě parádní hokejovou podívanou.
Chicago Blackhawks

Domácí Chicago je v tabulce Západní konference na druhém místě se ziskem devětaosmdesáti bodů. A směřuje tak do nejdůležitější části sezóny, a sice do play-off. Blackhawks mají nyní šňůru dvou proher. Doma nestačili 0:1 na Anaheim a poté padli v Detroitu 2:4. Nyní na svém ledě budou chtít oba neúspěchy napravit a před svými diváky znovu zvítězit. Ovšem, nečeká je vůbec nic jednoduchého.
Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy Chicago Blackhawks a Minnesota Wild.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:40.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

4:2

konec (2:1, 1:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. P. Kane (Panarin, Oduya), 5. Panarin (P. Kane, Hjalmarsson), 26. T. van Riemsdyk (Krüger, Tootoo), 54. Hossa (Keith) – 11. E. Staal (Scandella, Coyle), 41. Mikael Granlund

Chicago Blackhawks: Crawford (J. Glass) – Seabrook (A), Keith (A), T. van Riemsdyk, B. Campbell, Hjalmarsson, Oduya – Pánik, Toews (C), Schmaltz – P. Kane, Anisimov, Panarin – Hossa, Krüger, Tootoo – Hartman, Kero, Desjardins.

Minnesota Wild: Dubnyk (5. Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Prosser, Brodin – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Pominville, Schroeder, Parise (A) – Coyle, E. Staal, Niederreiter – Stewart, Haula, White.

Rozhodčí: Nicholson, Sutherland – Berg, Pancich

Diváci: 22 147

Průběh zápasu
1. třetina
00:51 CHI 1:0 P. Kane (Panarin, Oduya)
04:38 CHI 2:0 Panarin (P. Kane, Hjalmarsson)
04:38
10:30 MNS 2:1 E. Staal (Scandella, Coyle)
17:41 CHI 2 Kero, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
25:28 CHI 3:1 T. van Riemsdyk (Krüger, Tootoo)
Po 2. třetině
3. třetina
40:46 MNS 3:2 Mikael Granlund
42:08 MNS 2 Brodin, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
53:42 CHI 4:2 Hossa (Keith)
57:51 MNS 2 Dumba, podražení
59:33 MNS 2 Suter, sekání
Konec