Menu

Hokej

NHL

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

5:3

konec (0:3, 3:0, 2:0)

12.03.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.1 3.76 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:56

59:56 Jack EICHEL - 5:3

59:56

Sabres právě vstřelili branku!
JACK EICHEL si na pravé straně obranného pásma krásně obhodil o mantinel jednoho z hráčů Columbusu a poté táhlou střelou zápěstím od obranné modré čáry zamířil do prázdné brány! Asistence: Ryan O'Rielly.

59:26

Cam Atkinson mohl v blízkosti levé tyče skórovat do prázdné brány, jenže Robin Lehner předvedl jeden z nejúžasnějších zákroků letošní sezóny NHL, když puk po rychlém přesunu sevřel mezi pravým betonem a vyrážečkou! Neskutečný, až nereálný zákrok!

59:04

Joonas Korpisalo vystartoval na střídačku a Blue Jackets to během poslední minuty zkouší bez brankáře!

57:31

57:31 Evander KANE - 4:3

57:31

Sabres právě vstřelili branku!
Jack Eichel na vnějším oblouku levého kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté nádhernou přihrávkou přenesl hru doprava, kde EVANDER KANE na vzdálenější pravé tyči z ostrého úhlu zamířil nad klečícím Joonasem Korpisalem zápěstím do horní části brány! Sabres využili druhou přesilovou hru a krátce před koncem dovršili úžasný obrat! Dokáží hosté odpovědět? Asistence: Jack Eichel a Rasmus Ristolainen.

57:02

Sabres se ocitli v blízkosti levé tyče ve velké šanci a mohli rozhodnout, Joonas Korpisalo ale puk hrudí vyrazit!

55:41

Boone Jenner v pravém rohu útočného pásma zahákoval rozehrávajícího Ryana O'Riellyho a dostal dvě minuty.

54:46

Nicolas Deslauriers se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné šanci a mohl ještě přihrávat, jenže se rozhodl pro táhlou střelu zápěstím, kterou na přední tyči Joonas Korpisalo levým ramenem vyrazil do rohu ledové plochy!

52:52

Sam Gagner mířil těsně nad ledem z vrcholu mezikruží krásnou střelou k levé tyči, Robin Lehner ale puk fantasticky vyrazil pravým betonem a Brandon Dubinsky se k dorážce nedostal!

52:46

Zach Werenski na pravém křídle vypálil od modré čáry a Robin Lehner měl s jeho nahozením obrovské problémy, nakonec ale puk dokázal na brankové čáře vleže ukrýt pod sebou!

51:21

Josh Gorges fauloval před vlastní bránou a dostal menší dvouminutový trest za sekání. Columbus může rozhodnout!

50:50

Justin Falk napřáhl v pravém kruhu pro vhazování po obrovském závaru Sabres k velice nepříjemné střele s příklepem, která mířila těsně nad ledem mezi betony Joonase Korpisala, brankář Columbusu ji ale po fantastickém zákroku dokázal vyrazit! Důležitý zákrok.

47:28

Blue Jackets se podařilo opět vyhodit a Sabres po dalším útoku na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhli k prudké střele, kterou Joonas Korpisalo hrudí vyrazil!

46:23

Nick Foligno dostal menší trest za držení a Buffalo Sabres má šanci otočit skóre dnešního dramatického střetnutí.

45:55

Sabres vyrazili do přečíslení dva na jednoho a Jake McCabe po krásné přihrávce z levého křídla napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Joonas Korpisalo ji ale pravým betonem vyrazil mimo! Dramatické a pohledné utkání pokračuje!

45:39

Blue Jackets na pravém křídle napřáhli od modré čáry k nebezpečné střele, kterou jeden z hráčů Sabres za cenu vlastního zdraví vestoje zablokoval helmou! Hosté se vzápětí dostali před bránou k dorážce, jejich bekhendový pokus ale zamířila vysoko nad a skončil v ochranné síti!

40:00

Nicolas Deslauriers byl také vyloučen a dostal desetiminutový trest za nesportovní chování.

40:00

Scott Hartnell stejně jako Zach Bogosian ještě dostal dvojitý trest za hrubost poté, co se zapojil do bitky.

40:00

A ještě jeden trest pro Zacha Bogosiana, který dostal deset minut za nesportovní chování, stejně jako na opačné straně Scott Hartnell, který dostal ještě dvě minuty za nesportovní chování, celkem tedy 12 trestných minut, tím to ale výčet trestů nekončí.

40:00

Zach Bogosian dostal po bitce po ukončení druhé třetiny dvě plus dvě minuty za hrubost.

40:00

Prostřední část byla ukončena a na ledě se ještě strhla bitka, po které už hráči zamířili konečně do kabin. Nesmírně dramatická část skončila!

39:57

39:57 Sam REINHART - 3:3

39:57

Sabres právě vstřelili branku!
SAM REINHART po skvělém forčekingu Jacke Eichela na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté napřáhl tři sekundy před koncem třetí třetiny k táhlé střele zápěstím, která mezi betony Joonase Korpisala zamířila do sítě! Buffalo vstřelilo tři góly v řadě a vyrovnalo na 3:3! Asistence: Rasmus Ristolainen.

38:26

Boone Jenner předvedl v blízkosti pravé tyče nádhernou stahovačku a poté se bekhendovou přihrávkou snažil vylepšit pozici pro jednoho ze spoluhráčů, ten ovšem nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče a vůbec se k zakončení nedostal!

36:26

Sabres vytvořili před bránou Jonase Korpisala obrovský závar, skórovat se jim ale z blízkosti nepodařilo!

35:00

Ryan O'Rielly napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Joonas Korpisalo ale puk ukryl v lapačce! Úžasný zákrok!

32:56

Sam Gagner se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, Robin Lehner ale dokázal jeho pokus zřejmě hrudí vyrazit!

31:36

Blue Jackets se na pravém křídle třikrát v řadě nebezpečně vypálili, Robin Lehner si ale dokázal se všemi pokusy hostujících hráčů poradit, když nejprve vyrazil hrudí střelu od modré čáry, vzápětí betony pokus z blízkosti pravé tyče a poslední od hrazení ukryl ve svém náručí!

30:21

Nick Foligno dostal za předchozí úder pravou rukou dvě minuty za hrubost, stejně jako Josh Gorges, který se bránil.

30:21

Blue Jackets nedokázali v blízkosti pravé tyče překonat fantastického Robina Lehnera, po jehož zákroku se za bránou strhla další obrovská mela poté, co Nick Foligno jednoho z hráčů domácího týmu zasáhl rukavicí do obličeje!

29:21

Brandon Dubinsky po potyčce v pravém rohu útočného pásma dostal dvě minuty za hrubost, zatímco Markus Foligno v roli mstitele dvě minuty za hrubost a další dvě za napadení, takže Blue Jackets si hrají přesilovou hru! Brandon Dubinsky na tvrdém hitu vydělal!

29:21

29:21 Brandon Dubinsky za bránou ostře dohrál Tylera Ennise.

29:21

Brandon Dubinsky během forčekingu za bránou narazil na hrazení zezadu Tylera Ennise a poté v pravém rohu útočného pásma svedl statečný boj se dvěma protihráči! Obrovská mela, která v KeyBank Center vyvolala obrovské vášně.

26:22

26:22 Foligno v samostatném úniku ani natřikrát neuspěl!

26:22

Nick Foligno na pravém křídle šlápl do pedálů a řítil se do samostatného úniku, jenže se v blízkosti přední tyče neprosadil a Robin Lehner vleže jeho pokus levým betonem vyrazil!

25:43

25:43 Matt MOULSON - 2:3

25:43

Sabres právě vstřelili branku!
Brian Gionta na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele s příklepem, která mířila mezi betony Joonase Korpisala. Brankář Blue Jackets ale včas sevřel betony a po jeho zákroku se dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce MATT MOULSON, jehož první pokus ještě hostující brankář vyrazil, druhý už ale nad jeho levým betonem zapadl k přední pravé tyči! Sabres rychle vstřelili dva góly a nyní prohrávají pouze o gól! Asistence: Brian Gionta a Zach Bogosian.

24:15

Sabres na pravém křídle vypálili ihned po vhazování a Joonas Korpisalo puk pravým betonem skvěle vyrazil mimo!

24:10

Seth Jones dostal menší trest poté, co za vlastní bránou stáhl k zemi Sama Reinharta a dostal dvě minuty za držení.

23:34

23:34 Jake McCabe po obrovské chybě Jackets orazítkoval tyč!

23:34

Blue Jackets zpoza vlastní brány velice špatnou přihrávkou namazali puk na hokejku Jakea McCabea, který před vrcholem mezikruží napřáhl k nádherné střele, která mířila přesně do pravého horního rohu brány a od pravé tyče se odrazila ven!

21:16

Brian Gionta na levém křídle útočného pásma objal zezadu Setha Jonese a dostal menší trest za držení.

20:18

20:18 Jake MCCABE - 1:3

20:18

Sabres právě vstřelili branku!
Nicolas Deslauriers nádhernou bekhendovou přihrávkou zpoza brány našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování JAKEA MCCABEA, který vkleče napřáhl ke krásné střele zápěstím a puk se od levé tyče nad pravým betonem Joonase Korpisala odrazil do brány! Nádherná střela a vstup Sabres do prostřední části! Asistence: Nicolas Deslauriers a Evander Kane.

19:48

Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Anders Nilsson, přichází Robin Lehner.

18:36

Brandon Saad na levém křídle vypálil od hrazení, jenže orazítkoval pouze hruď Anderse Nilssona, který vzápětí fantasticky zasáhl pravým betonem proti táhlé střele jeho spoluhráče ze stejné strany, ale od modré čáry!

17:56

17:56 Oliver BJORKSTRAND - 0:3

17:56

Columbus právě vstřelil branku!
Sam Gagner se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže se neukvapil se zakončením a místo střely zvolil přihrávku, po které OLIVER BJORKSTRAND na vzdálenější levé tyči pohodlně skóroval bez přípravy po ledě do odkryté brány! Anders Nilsson se ještě snažil puk zastavit holí, jenže se mu ji nepodařilo včas přiložit k ledu a Jackets vedou už 3:0! Asistence: Sam Gagner.

14:00

14:00 Nick FOLIGNO - 0:2

14:00

Columbus právě vstřelil branku!
NICK FOLIGNO na levém křídle přebral puk po bekhendové přihrávce Brandona Saada a po krásném protáhnutí se mezi dvojicí protihráčů se v levém kruhu pro vhazování úžasnou rychlou stahovačkou zbavil Jakea McCabea. Nádherná individuální akce, kterou vzápětí vyšperkoval táhlou střelou zápěstím, která pod lapačkou Anderse Nilssona zamířila opět do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Columbus vede 2:0! Asistence: Brandon Saad a Zach Werenski.

13:34

Blue Jackets na pravém křídle napřáhli ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Anders Nilsson ji ale vyrážečkou vyrazil mimo!

08:49

Sabres nebezpečně vypálili na levém křídle od mantinelu a Joonas Korpisalo měl co dělat, aby puk levým betonem vyrazil!

07:09

07:09 David SAVARD - 0:1

07:09

Columbus právě vstřelil branku!
DAVID SAVARD krásně přebral na levém křídle puk po přihrávce Sama Gagnera od modré čáry přes šířku pásma a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která zamířila nad lapačkou Anderse Nilssona přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Blue Jackets dnes na rozdíl od včerejška skórují jako první a ujímají se vedení 1:0! Asistence: Sam Gagner a Scott Hartnell.

05:18

05:18 Zach Bogosian fantasticky dobruslil útočníka Brandona Dubinskyho a poté mu puk v samostatném úniku vypíchl!

05:18

Brandon Dubinsky se řítil do samostatného úniku, jenže Zach Bogosian ho dokázal fantasticky dobruslit a puk mu zezadu čistě vypíchl. Fantastický obranný zákrok obránce Sabres!

04:54

Evander Kane se ocitl v blízkosti pravé tyče v první obrovské šanci, jenže ani nadvakrát z blízkosti fantastického brankáře Joonase Korpisala nedokázal překonat, když puk dvakrát vyrazil!

01:21

Brandon Dubinsky v levém rohu obranného pásma zahákoval zezadu Codyho Fransona a dostal dvě minuty za hákování.

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

5:3

konec (0:3, 3:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. McCabe (Deslauriers, E. Kane), 26. Moulson (B. Gionta, Bogosian), 40. Reinhart (Ristolainen), 58. E. Kane (Eichel, Ristolainen), 60. Eichel (R. O'Reilly) – 8. D. Savard (Gagner, Hartnell), 14. N. Foligno (Saad, Werenski), 18. Bjorkstrand (Gagner)

Buffalo Sabres: A. Nilsson (20. Lehner) – McCabe, Ristolainen, Falk, Bogosian, Gorges (A), Franson – E. Kane, R. O'Reilly (A), B. Gionta (C) – Moulson, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Girgensons, Ju. Bailey – Deslauriers, Rodrigues, Ennis. Hlavní trenér: Dal Bylsma.

Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Hartnell, Gagner, Bjorkstrand – Korpikoski, W. Karlsson, Tynan. Hlavní trenér: John Tortorella.

Rozhodčí: Jon McIsaac, Wes McCauley. Čároví: Derek Amell, Mark Shewchyk

Diváci: 18744

Průběh zápasu
1. třetina
01:21 CBJ 2 Dubinsky, hákování
07:09 CBJ 0:1 D. Savard (Gagner, Hartnell)
14:00 CBJ 0:2 N. Foligno (Saad, Werenski)
17:56 CBJ 0:3 Bjorkstrand (Gagner)
19:48
Po 1. třetině
2. třetina
20:18 BUF 1:3 McCabe (Deslauriers, E. Kane)
21:16 BUF 2 B. Gionta, držení protihráče
24:10 CBJ 2 S. Jones, držení protihráče
25:43 BUF 2:3 Moulson (B. Gionta, Bogosian)
29:21 BUF 2+2 M. Foligno, hrubost+napadení
CBJ 2 Dubinsky, hrubost
30:21 CBJ 2 N. Foligno, hrubost
BUF 2 Gorges, hrubost
39:57 BUF 3:3 Reinhart (Ristolainen)
40:00 BUF 2+2 Bogosian, hrubost+hrubost
40:00 BUF 10 Bogosian, nesportovní chování
CBJ 2+10 Hartnell, nesportovní chování+nesportovní chování
40:00 CBJ 2+2 Hartnell, hrubost+hrubost
40:00 BUF 10 Deslauriers, nesportovní chování
Po 2. třetině
3. třetina
46:23 CBJ 2 N. Foligno, držení protihráče
51:21 BUF 2 Gorges, sekání
55:41 CBJ 2 Jenner, hákování
57:31 BUF 4:3 E. Kane (Eichel, Ristolainen)
59:56 BUF 5:3 Eichel (R. O'Reilly)
Konec