Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Dukla Jihlava – HC Oceláři Třinec

3:2

po s.n. (2:1) (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

02.12.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 27. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

S konstatováním, že HC Dukla Jihlava porazila třinecké Oceláře 3:2 po samostatných nájezdech, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (17:38:26)
Jihlavští hokejisté nakonec nájezdy zvládli a radují se z výhry 3:2. V nájezdech se jednalo o pravou loterii. Nejprve tahala za delší konec Dukla, poté Třinec, aby v šesté sérii rozhodl domácí útočník Jiří Slabý. Jihlava si tak připisuje desátou výhru v řadě a dělá další krok k vítězství ve skupině Východ.

Konec zápasu.

V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
Rozhodujícím exekutorem nájezdu je JIŘÍ SLABÝ, který dokázal rozhýbat Ochmana a vzápětí zasunout puk pod jeho betony za čáru.

6. série 2:1

René Najsar se nedokázal prosadit střelou mezi betony Šťastného a je tak rozhodnuto – 2:1.

6. série 2:1

Jiří Slabý posouvá Duklu blíže ke třem bodům, když lehce rozhýbal Ochmana a poté zasunul puk pod jeho betony do branky – 2:1.

5. série 1:1

Ani nyní nekompletuje Dan Przybyla hattrick. Zkusil si navést puk po pravé straně Šťastného, ale přes beton do branky nezamířil – 1:1.

5. série 1:1

Kapitán Dukly Slavomír Kadleček neuspěl blafákem do bekhendu, puk nezvedl – 1:1.

4. série 1:1

Jonáš Peterek napodruhé také neuspěl. Před brankou téměř zastavil a zamířil znovu do levé šibenice, kde byla lapačka Šťastného – 1:1.

4. série 1:1

Tentokrát to Adam Najman zkoušel pod betony Ochmana, ale puk doklouzal přímo mezi ně a tam se zastavil – 1:1.

3. série 1:1

Tomáš Vala nerozhodl, lapačka Radka Ochmana byla připravená – 1:1.

3. série 1:1

Jonáš Peterek prodlužuje nájezdovou loterii, zblízka se trefil do levé šibenice Šťastného – 1:1.

2. série 1:0

Krásná práce Adama Najmana. Ten to zkusil velkým obloukem po pravé straně, poté rovnou před branku a poslal kotouč pod víko – 1:0.

2. série 0:0

Dan Przybyla dnes za Třinec dvakrát skóroval, ale teď nájezd nedal. Po jeho kličce doprava se zaskvěla lapačka Šťastného – 0:0.

1. série 0:0

Obránce Dukly Josef Vrátný mířil mezi betony Ochmana, které sklaply včas – 0:0.

1. série 0:0

Adam Raška si najel menším tempem před branku a zkusil to na prav beton Šťastného, který byl připraven – 0:0.

Samostatné nájezdy začínají.
Pět minut nastaveného času nerozhodlo, o vítězi utkání rozhodnou samostatné nájezdy. Jihlava si zatím nájezdy vyzkoušela dvakrát a v obou případech se radovala. Třinečtí v letošní sezoně všechny tři nájezdy prohráli.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:00

Do konce prodloužení chybí už jen 60 vteřin.

62:32

Na druhé straně nabral při hře tři na tři rychlost Dan Przybyla, propracoval se až k brance a zkusil zkompletovat hattrick, ovšem Šťastný mu velkým roztažením po celém brankovišti zkazil radost.

62:08

Najman byl na okamžik volný mezi kruhy, sjel si blíže k brance a vystřelil, ovšem na Ochmana recept nenašel.

61:42

Domácí hrají v plném počtu.

61:22

Ruferovu dělovku Šťastný nadvakrát vyrazil, ale zkrotit puk napoprvé nedokázal, a to ani vleže. Když touš prošel na střed pásma znovu pro Rufera, tak útočník hostí nestřílel, nýbrž přihrál na levý kruh pro Jonáše Peterka a jeho pokus už byl chuťovkou pro Šťastného.

61:00

Nyní to měl domácí gólman výrazně složitější proti pokusu Przybyly, který vyrazil.

60:15

Rána Michálka od modré nebyla přesná, Šťastný tak nemusel zasahovat.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut základní hrací doby nerozhodlo. Málem tomu tak bylo, protože Dukla do předposlední minuty držela vedení 2:1, ale v čase 58:53 vyrovnal při hře bez gólmana svým druhým gólem v utkání Dan Przybyla. Uvidíme tak pětiminutové prodloužení, ve kterém budou oceláři pokračovat v přesilovce.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:58

V samotném závěru i v oslabení ujel Úlovec a střelou z pravé strany nadělal Ochmanovi hodně starostí. Gólman Třince vyrazil puk před sebe, kde už chtěl dorážet do odkryté branky Vala, ovšem přes tři hráče soupeře kotouč nezasáhl.

59:50

Hned po buly vystřelil z levého kruhu Dan Przybyla. K dorážce se už už dostával Adam Raška, ale beton Šťastného byl na místě.

59:42

Tohle asi bude ještě zajímavé. Valentýn Smolko dostává dvě minuty za podražení a rázem je tu ještě šance pro hosty na tři body.

Na vyloučení: 4-3.

59:10

Dvě zakázaná uvolnění Třineckých po sobě.

58:53

Třinec právě vstřelil branku!
Ocelářům se hra bez gólmana vyplácí. Peterek přistrčil puk před branku na DANA PRZYBYLU, jenž zblízka prostřelil Šťastného a svým druhým gólem v utkání posílá zápas zřejmě do prodloužení. Asistence: Jonáš Peterek, Adam Raška.

58:30

Tak tomu skutečně je, po buly dokázala Jihlava posunout puk ven z pásma. Kotouč nakonec projel vedle pravé tyče volné klece, zakázané uvolnění to ovšem nebude.

58:12

Jihlavští zahráli zakázané uvolnění a Třinečtí si berou oddechový čas. Po něm asi zůstane branka Ocelářů prázdná.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

56:45

Další šance hostí. Papaj zakončoval u levé tyče Šťastného, kde byl zcela sám. Domácí brankář ztlumil jeho střelu betonem a vzápětí schoval kus černé gumy na ledě do lapačky.

55:46

Zřejmě to byl Michal Papaj, který se dostal do stoprocentní šance. Mezi kruhy byl sám a mohl si vybrat, kam to dá. U levé tyče byl volný prostor, leč třinecký hráč nemířil přesně.

54:15

Šťastný zastavil střelu Plandora, má jí ve své moci a přerušuje hru. Z domácí ho strážce svatyně vyzařuje pořádný klid.

53:15

Hosté se zatím marně dobývají před branku Šťastného, jihlavská obrana je pozorná a do větších akcí hosty nepouští.

51:53

Puk je mimo ledovou plochu, vhazovat se bude ve středním pásmu.

50:51

A znovu Dan Przybyla. Útočník Třince si sjel před branku a zkusil to proti Šťastnému bekhendovým zakončením, jenže poslal kotouč vysoko nad branku.

50:26

Adam Raška u levé tyče Šťastného nestřílel, nýbrž podél brankoviště posunul kotouč na volného Dana Przybylu, jenž však puk do volné klece neusměrnil, nedokázal jej zasáhnout.

49:15

Domácí tým hraje v plném počtu.

48:55

Přesilovka Ocelářů se pomalu blíží ke konci a Jihlava opět vyhazuje přes všechny čáry.

48:29

Hostům se zatím nedaří více ohrozit domácí klec.

47:52

Puk poskakoval před brankou Šťastného, ovšem přešel všechny hostující nastavené hole, až si na něj počkal Jindřich Kardoš a nekompromisně vyhodil přes všechny čáry.

47:15

Jihlavští se budou potřetí v utkání bránit. Valentýn Smolko jde ven za podražení a Dukla tak nyní bude hrát jen na čtyři obránce.

Na vyloučení: 3-3.

47:03

Akce dva na jednoho také na domácí straně. Jiří Slabý přihrával kotouč z levé strany před branku na Adama Hrbatého, jenž jej nedokázal usměrnit do klece podél přesunujícího se Ochmana.

45:21

Hned vzápětí projel na druhou stranu až před branku Vala, jehož ránu vytěsnil Ochman. Následně mířil od modré Rašín, proti jehož dělovce se stačil třinecký gólman přesunout.

45:05

Hosté byli v situaci dva na jednoho, a to přesně na prostoru mezi kruhy. Po přihrávce Tománka napřáhl ke střele Klocek, ovšem přes Jiřího Marka puk na branku Šťastného neprošel.

44:56

Střela Rufera z pravé strany prošla zhruba dva metry vedle vzdálenější tyče.

44:49

Zakázané uvolnění Dukly Jihlava.

44:16

Hosté hrají v plném počtu.

44:09

Jihlavští mají v přesilovce více ze hry než před malou chvílí Třinec, ovšem na gólmana Ocelářů si zatím přijít potřetí nemohou.

43:17

Závar před Ochmanovou brankou nejprve dokázal vyřešit Ochman se svými obránci, ale Rufer ještě puk ven z pásma nedostal. Svému týmu poté dává možnost oddechu právě gólman Třince, jenž doslova zalehl kotouč v brankovišti.

42:16

Sudí Skopal viděl sekání třineckého útočníka Jiřího Plandora a Dukla si tak zahraje přesilovou hru.

Na vyloučení: 2-3.

42:05

Při návratu vyloučeného Judy dokázal Rašín znovu poslat puk přes všechny čáry. Tentokrát je z toho zakázané uvolnění.

41:11

Nyní se Jihlavě podařilo zachytit nahození Ocelářů v obranném pásmu a puk je tak opět za brankou Ochmana.

40:20

Třinečtí se hned na začátku třetí třetiny dostali před branku Jihlavy, což je pochopitelné, jelikož hrají přesilovou hru. Domácí ale po chvíli vyhazují puk až za branku Ochmana.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:26.
Druhá třetina, ve které padla jedna branka, je u konce. Prakticky stejně, jako Třinec v první třetině inkasoval, tak nyní dostal branku. Patrik Rašín napřáhl od modré ke střele, která zaplula přesně do branky. Ochman puk přes špatný výhled neviděl a jihlavský bek, kategorií mladší dorostenec, slaví první extraligovou trefu za starší kategorii – 2:1. Domácí měli i nadále více šancí, ovšem buď je vychytal Radek Ochman nebo gólmanu hostí pomohla tyčka.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

1,5 vteřiny před koncem si ještě Třinec vybojoval přesilovou hru, ale její hlavní část odehraje zřejmě až ve třetí třetině. Miroslav Juda zahákoval ve středním pásmu soupeře a míří ven.

Na vyloučení: 2-2.

39:25

Po zakázaném uvolnění Dukly se bude vhazovat před brankou Šťastného.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:34

Gólman hostí nadvakrát zastavil střelu jednoho z domácích hráčů. Ta mu nejprve málem projela mezi betony, aby puk následně ihned zkrotil.

37:53

Matěj Daňhel nejenže dokázal na vlastní modré zastavit puk, ale ještě se dostal v kombinaci s Adamem Najmanem do protiútoku. Najel si na druhou stranu a zkusil to střelou od modré přes soupeře, ale jeho radost zastavila pravá tyčka.

36:20

Vala byl v další slibné příležitosti. Už se před ním odkrývala volná cesta k brance, ovšem puk mu trošku odskočil od hokejky. Proto musel domácí útočník zamířit více do pravé strany branky, odkud usoudil, že Ochmana neohrozí. Dal tedy zadovku mezi kruhy na Judu, jehož pokus zastavil vlastním tělem Krzak. Hned poté asi měla být pískána přihrávka rukou třineckého obránce v závaru před brankou.

35:42

Oceláři se dopustili zakázaného uvolnění.

35:34

Obranná činnost hostí působí nyní trošku rozhozeně. Jihlava mohla jít do dalšího přečíslení, které ale zastavuje ofsajd.

34:02

Další situace domácích tři na jednoho a nyní již mnohem nebezpečnější. Z pravé strany přihrál Slabý mezi kruhy na najíždějícího Valentýna Smolka, jenž vystřelil k levé tyči Ochama. Gólman hostí se prezentoval zákrokem lapačkou, kde puk schoval, a ukázal semafor jak z hokejové učebnice.

33:14

Tři na jednoho, takové bylo přečíslení Jihlavy. Z levé strany si blíže před branku sjel Najman a zkusil to vzít na sebe, ovšem Ochmana se mu překonat nepovedlo. Třinecký strážce svatyně zastavil kotouč někde mezi svými betony.

32:21

Radek Ochman dokázal uhájit za brankou puk proti napadajícímu Valovi a poslat jej na své spoluhráče.

32:01

Na ledě nyní zůstává ležet útočník Ocelářů Kamil Klocek. Naštěstí se po chvíli zvedá a míří po svých na střídačku.

31:05

Zakázané uvolnění je také na druhé straně, pozor si bude muset dávat i Šťastný.

30:57

Daňhel, který dokázal získat na útočné modré puk, viděl, jak se mu rozjíždí Kardoš. Proto na něj ihned poslal přihrávku, kterou dokázal Adam Raška zablokovat.

30:28

Akci hostí kazí úmyslný ofsajd, buly tak bude znovu před Ochmanem.

29:26

Zajímavá situace hostí. Klocek přistrčil kotouč před branku na Dana Przybylu, jenž to měl na bekhend. Zkusil dát puk zblízka pod horní tyčku Šťastného, ovšem kus černé gumy břevno přešel a skončil v horní síťce. Při snaze hostí vyklepat jej zpět na led je pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti Dukly.

28:04

Zakázané uvolnění hostí, buly bude po levici Ochmana.

26:35

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští hokejisté přesilovou hru sice nevyužili, ale vadit jim to vůbec nemusí. Najman předal kotouč na modrou pro PATRIKA RAŠÍNA a druhý gól padl prakticky stejně jako třinecké vyrovnání. Po střele obránce měl Ochman zakrytý výhled a puk viděl až v síti. Asistence: Adam Najman, Tomáš Vala.

26:16

Také Oceláři jsou v pěti.

25:54

Třinečtí se opět osvobozují, kotouč míří po prknech až za branku Šťastného.

25:28

Peterek na obranné modré dloubl do kotouče a poslal ho přes Velebu do středního pásma.

24:48

Domácí hrají v pěti a začíná jejich zkrácená početní výhoda.

24:38

Zakázané uvolnění Dukly.

24:16

Timofej Marguš míří dnes podruhé na trestnou lavici a znovu je to za podražení. Adam Najman totiž před vlastní modrou převzal puk a už se rozjížděl, že si to namíří na druhou stranu, takže obránci Třince nezbylo nic jiného než soupeře podrazit.

Na vyloučení: 1-2.

24:01

Od modré napřáhl Timofej Marguš. Šťastný puk viděl a vzápětí bezpečně vyrazil.

23:37

Úmyslný ofsajd domácích.

23:27

Hned vzápětí se z levého kruhu prosmýkl před branku Jakub Michálek, ovšem domácí hráči jej k zakončení nepustili a ještě vyváží puk na druhou stranu.

23:14

Před brankou číhal na kotouč Adam Raška, který však zblízka nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.

22:48

První přesilová hra Třince přichází v 23. minutě. Josef Vrátný si půjde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.

Na vyloučení: 1-1.

22:09

Obrana Dukly dokázala pohlídat Jonáše Peterka, který se pustil do tří hráčů s cílem udržet puk a ohrozit Šťastného. Myšlenka to nebyla špatná, ale forvard hostí si vzal asi moc velké sousto.

21:30

Třinečtí musí opustit útočné pásmo, jinak bude pískán jejich úmyslný ofsajd.

20:54

Oba týmy se během první minuty podívaly před branku soupeře, nicméně k výraznému ohrožení klece soupeře nedošlo.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:42.
První třetina utkání mezi Jihlavou a Třincem je u konce. Lepší byla rozhodně její druhá část, kdy se hráči dostali do slušného tempa. Na gól Matěje Daňhela v desáté minutě odpověděl za dalších pět minut střelou přes val hráčů od modré Dan Przybyla – 1:1. V závěru třetiny měly oba týmy šanci, ale další branka již nepadla.

20:00

První třetina skončila.

19:10

Šťastný z bezprostřední blízkosti vychytal Reného Najsara, kter se s pukem zjevil u jeho levé tyče a pálil do horní části branky.

18:59

Jihlava založila rychlý protiútok, při kterém Úlovec možná už překonal Ochmana, ale za jeho zády byla připravena hokejka jednoho z hráčů hostí, který po puku sáhl.

18:44

Rašín tvrdě narazil na mantinel Reného Najsara, který po chvilce znovu pokračuje ve hře.

17:20

Hned z protiútoku se řítil za odraženým pukem Ondřej Tománek, ale gólman Daniel Šťastný přečetl hru, vyjel k levému kruhu a před útočníkem Třince odpálil kotouč.

17:08

To Adam Najman si to namířil kolmicí rovnou před branku, kde na okamžik dostal prostor ke střele. Tu však zneškodnil Ochman.

15:39

Marek Havránek se sice snažil, aby si mezi kruhy udělal prostor ke střele, ale přes Jiřího Marka a vzápětí i Slavomíra Kadlečka se k zakončení nedostal.

14:51

Třinec právě vstřelil branku!
Dalo by se říct, že gólman Dukly Šťastný viděl puk prakticky až v síti. Od modré vystřelil DAN PRZYBYLA zrovna v okamžiku, kdy před jeho brankou přejeli snad tři hráči. Puk se snesl přesně do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Michálek, René Najsar.

14:22

Vala sice puk ve středním pásmu nezpracoval, ale hosté následně rozehrávají nepřesně a jen za cenu zakázaného uvolnění.

13:19

Hezká akce Dukly. Juda přistrčil puk na Valu, který se naznačením zbavil soupeře a podél pravé strany si sjel před branku, kde svojí akci třešničkou v podobě gólu nezakončil. Mířil kousek nad horní tyčku.

12:47

Jakub Michálek viděl, že si před branku sjíždí Filip Rufer. Vyslal tedy střelu a druhý jmenovaný tečoval kotouč zhruba metr vedle pravé tyče Šťastného.

11:40

Nahození Najmana, po kterém šel nejproduktivnější hráč jihlavského mladšího dorostu střídat, projelo vedle levé tyče. Ochman puk kontroloval.

11:07

Nedlouho poté pálil od modré kapitán hostí Krzak. Tentokrát však Šťastný nemusel zasahovat, jelikož puk zblokoval Jan Úlovec.

10:45

Po vyhraném buly to zkusil od modré Szymon Radziencziak, jehož pokus ztlumil Šťastný na hrudi.

10:37

Šťastný raději zastavil kotouč před vlastní klecí, bude se vhazovat po jeho levici.

09:41

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští se asi zaslouženě dostávají do vedení. Rychlé přečíslení zakončuje MATĚJ DAŇHEL, který dostal od Kardoše puk do jízdy, najel si až před Ochmana a bekhendem zamířil přesně do jeho levého horního růžku. Asistence: Jindřich Kardoš, Jan Úlovec.

09:22

Ani jeden z týmů si zatím nedokáže vytvořit vážnější šance. Více se však hraje před Ocmanem, který se musí mít na pozoru

07:15

Vala získal ve středním pásmu poblíž útočné modré puk a Jihlava se rázem dostala do situace dva na dva. Útočník Dukly přenechal kotouč na vrcholu pravého kruhu pro Judu, jehož střelu dokázal Ochman srazit betonem do ochranné sítě.

06:15

Ani akce Třince nebyla úspěšná, druhá lajna hostí nenašla cestu, kudy by ohrozila Šťastného.

05:53

Domácí hokejisté na okamžik kombinovali před brankou Ochmana, ke střeleckému pokusu se ale nedostali.

04:48

Do slibné pozice si najel Tomáš Vala, který se středem pásma dostal až před branku, leč jeho střelu dokázal srazit Ochman.

04:17

Zakázané uvolnění pískáno nebude, puk sotva došel za čáru a Vrátný ho musí hrát.

03:49

Rašín nemohl rozehrát na své spoluhráče, ti byli obsazení. Zkusil to tak křížem přes branku a lehce zaměstnal vlastního gólmana Šťastného.

03:00

Jihlavští hokejisté přesilovou hru nevyužili, Třinečtí jsou v plném počtu.

02:56

Na levém kruhu zkoušel po buly zakončit Jindřich Kardoš, ovšem jeho střela neprošla přes nohy kapitána Filipa Krzaka.

02:33

Domácí se na okamžik dostali do pásma, ale kvůli napadáním hostí neudrželi puk na útočné modré.

02:00

Jiří Slabý přenechal puk mezi kruhy pro Miroslava Judu, který se do zakončení nedostal. Následně se už hraje před brankou Štastného, kam hosté vyhodili kotouč.

01:25

Jihlavští hokejisté se vlastní nepřesností v kombinaci připravili o útočné pásmo.

01:00

První vyloučení zápasu. Timotej Marguš je vyloučen dvěma minutami za podražení.

Na vyloučení: 0-1.

00:55

Střela Vrátného od modré byla zblokována do plexiskla za brankou Ochmana.

00:41

Kotouč je mimo hrací plochu, vhazovat se bude ve středním pásmu.

00:12

Michálek se mezi kruhy přes pozornou domácí obranu do zakončení nedostal.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Veleba, Rašín, Smolko, Vrátný, Marek – Juda, Kadleček, Vala – Slabý, Najman, Hrbatý – Úlovec, Kardoš, Daňhel. Trenér: Štěpán Moravec

HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – Michálek, Rufer, Marguš, Adámek, Radzienciak, Krzak – Plandor, Przybyla, Raška – Havránek, Peterek, Najsar – Klocek, Tománek, Papaj – Indrst. Trenér: Roman Šimíček

Rozhodčí: Skopal – Polák, Zídek.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u předposledního kola NOEN extraligy staršího dorostu. V něm se od 15 hodin na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě proti sobě postaví dva týmy, které již mají jistý postup do A-nadstavby a play-off. Domácí HC Dukla Jihlava, jenž je v tabulce na prvním místě, hostí třetí tým tabulky, HC Oceláře Třinec, pro které je dnešní utkání posledním v základní části.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

HC Dukla Jihlava – HC Oceláři Třinec

3:2

po s.n. (2:1) (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Daňhel (Kardoš, Úlovec), 27. Rašín (Najman, Vala), rozh. náj. Slabý – 15. Przybyla (Michálek, Najsar), 59. Przybyla (Peterek, Raška)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Raška (TRI)
0:0   Vrátný (JIH)
2. série:
0:0   Przybyla (TRI)
1:0   Najman (JIH)
3. série:
1:1   Peterek (TRI)
1:1   Vala (JIH)
4. série:
1:1   Najman (JIH)
1:1   Peterek (TRI)
5. série:
1:1   Kadleček (JIH)
1:1   Przybyla (TRI)
6. série:
2:1   Slabý (JIH)
2:1   Najsar (TRI)

HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Veleba, Rašín, Smolko, Vrátný, Marek – Juda, Kadleček, Vala – Slabý, Najman, Hrbatý – Úlovec, Kardoš, Daňhel. Trenér: Štěpán Moravec

HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – Michálek, Rufer, Marguš, Adámek, Radzienciak, Krzak – Plandor, Przybyla, Raška – Havránek, Peterek, Najsar – Klocek, Tománek, Papaj – Indrst. Trenér: Roman Šimíček

Rozhodčí: Skopal – Polák, Zídek

Průběh zápasu
1. třetina
01:00 TRI 2 Marguš, podražení
09:41 JIH 1:0 Daňhel (Kardoš, Úlovec)
14:51 TRI 1:1 Przybyla (Michálek, Najsar)
Po 1. třetině
2. třetina
22:48 JIH 2 Vrátný, nedovolené bránění
24:16 TRI 2 Marguš, podražení
26:35 JIH 2:1 Rašín (Najman, Vala)
39:58 JIH 2 Juda, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:16 JIH 2 Plandor, sekání
47:15 JIH 2 Smolko, podražení
58:53 TRI 2:2 Przybyla (Peterek, Raška)
59:42 JIH 2 Smolko, podražení
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
JIH 3:2 Slabý (rozh. náj.)
po s.n.