Menu

Fotbal

Italská Serie A

Frosinone Calcio – AC Milán

2:4

konec (1:0)

20.12.2015, 18:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 6.3 3.9 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Giacomo BONAVENTURA - 2:4

90+3

AC Milán právě vstřelil branku!
Žádné drama v závěru nastavení nebude! Milánský celek se ve třetí nastavené minutěš prosazuje potřetí, a rozhoduje dnešní zápas! Ricardo Montolivo operoval s míčem ve středu hřiště, svou následnou přihrávkou našel ve vápně volného GIACOMA BONAVENTURU, jehož ostrá střela zamířila pod břevno!

90+1

Útočník Daniel Ciofani měl nějaké slovní připomínky na adresu hlavního rozhodčího, a ten domácímu hráči udělal žlutou kartu!

90

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Andrea Poli.

90

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Matteo Ciofani, přichází Samuele Longo.

83

83. Leonardo BLANCHARD - 2:3

83

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak pozor, ještě nekončíme! Frosinone mělo k dispozici hodně zajímavou standardní situaci, které se ujal Daniel Pavlović. Na centr švýcarského beka si naběhl LEONARDO BLANCHARD, na jehož hlavičku Donnarumma nedosáhl!

82

Milán je však ve druhém poločase při chuti, a je i nadále nebezepečný! Útočnou akci hostů táhl po pravé straně opět Honda, jehož přihrávka našla Bertolacciho. Letní akvizice milánských však mířila pouze do středu branky!

80

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Luiz Adriano.

77

77. ALEX - 1:3

77

AC Milán právě vstřelil branku!
A to se také přesně stává! Z následujícího rohového kopu se milánský celek prosazuje potřetí, a výrazně se přibližuje vítězství! Exekuce rohového kopu se ujal tentokrát Niang, jehož centr našel uprostřed vápna zcela volného ALEXE, který milimetrově přesnou hlavičkou překonal Lealiho!

72

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Mirko Gori, přichází Raman Chibsah.

68

Frosinone chybovalo na útočné polovině, a po pravé straně chtěl jít do protiútoku Honda. Japonského záložníka však poslal k zemi ostrým nedovoleným zákrokem Pavlovič, který si vysloužil žlutou!

65

65. Neproměnená šance Nianga

65

Velká šance pro milánský celek! Středem hřiště postupoval Carlos Bacca, který krásně prostrčil míč na Nianga, ten se však dostal do příliš velké blízkosti Lealiho, a jeho rána šla mimo tři tyče!

63

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Aleksandar Tonev, přichází Luca Paganini.

62

Hostující Giacomo Bonaventura operoval s míčem na hranici pokutového území na levé straně. Následně italský záložník spadl po souboji s Ciofanim, nicméně penalta se pískat nebude!

61

Mirko Godi vyslal do zajímavého úniku útočník Dionisiho, který se však dle názoru pomezního nacházel v ofsajdu. To se nelíbilo Blanchardovi, který si stěžoval u rozhodčího, a dostal žlutou!

58

Exekuce standardní situace se ujal Modibo Diakité. Francouzský stoper vyslal hodně zajímavou střelu, kterou však brankář Donnarumma dokázal vyrazit! Mladý brankář dokázal lapit i následující dorážku Ciofaniho!

56

Danilo Soddimo po druhé brance milánského celku řekl něco, co by asi správně neměl, a od hlavního rozhodčího uviděl žlutou kartu!

55

55. Carlos BACCA - 1:2

55

AC Milán právě vstřelil branku!
Milánský celek otáčí skóre, a po deseti minutách druhého poločasu se dostává do vedení! Dlouhý centr do vápna poslal Bertolacci, důležitý hlavičkový souboj vyhrál Bonaventura. Následně zasáhl míč před brankářem Lealim Honda, a Carlos Bacca měl pozici jednoduchou!

50

50. Ignazio ABATE - 1:1

50

AC Milán právě vstřelil branku!
Teď už se však milánský celek prosazuje, a srovnává na 1:1! Akci táhl po levé straně japonský záložník Honda, který následně poslal přízemní centr do vápna. Míč se dostal až do prostoru, kam si naběhl IGNAZIO ABATE, a na jeho střelu byl Leali krátký!

49

M´Baye Niang si zpracoval míč rukou, a poté i vystřelil. To se hlavnímu rozhodčímu příliš nelíbilo, a tak hostujícímu útočníkovi udělal žlutou kartu!

48

48. Velká šance Hondy

48

Teď už však převzal iniciativu milánský celek, který obléhal vápno svého soupeře! Následně si Honda narazil s Bertolaccim, a rázem se ocitl za obranou Frosinone. Rána japonského záložníka však mířila těsně mimo!

45+1

Před pokutovým územím byl poslán k zemi Andrea Bertolacci, a je z toho zajímavá standardní situace! Nedovoleným zákrokem se provinil Alexandar Tonec, který dostává žlutou kartu!

19

19. Daniel CIOFANI - 1:0

19

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak to je hodně překvapivé, neboť po necelých dvaceti minutách hry jde domácí Frosinone do vedení, a domácí fanoušci jsou ve velké euforii! Dionisi využil rozhozené obrany milánského celku, a přesně mezi stopery našel volného DANIELA CIOFANIHO, který přesně mířenou střelou překonal mladého brankáře ve službách AC!

15

Gianluigi se teď vydal z branky na hodně odvážný výlet, nicméně u míče byl první útočník Dionisi, který postupoval po pravé straně. Ze střeleckého úhlu ho však dostal stoper Romagnoli, a domácí útočník se ke střele nedostal!

13

13. Nebezpečná standardní situaci Pavlovice

13

Rozehrávky zajímavé standardní situace se zhostil Daniel Pavlovic, který příznivce AC určitě vystrašil! Povedená střela švýcarského obránce však letěla těsně nad brankou AC!

8

Tak teď předvedl velkou parádu domácí brankář Leali! Krásnou přihrávku do vápna dostal Bertolacci, který se sice do zakončení nedostal, Niang však ano. Leali jeho hlavičku vyrazil, nicméně hned poté se dostal k hlavičce i Bonaventura. Leali se však velmi rychle zvedl, a i jeho pokus vyrazil!

6

Do hodně zajímavého protiútoku vyrazil domácí Mirko Gori, který postupoval středem hřiště. Jeho následná přihrávka našla ve vápně Danila Soddimoa, který pohotově vypálil. Jeho ránu však Donnarumma dokázal vyrazit na roh!

Frosinone Calcio – AC Milán

2:4

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Ciofani (Dionisi), 83. Blanchard (Pavlovic) – 50. Abate (Honda), 55. Bacca, 77. Alex (Niang), 90+3. Bonaventura (Montolivo)

Karty:   45+1. Tonev (FRS), 56. Soddimo (FRS), 61. Blanchard (FRS), 68. Pavlovic (FRS), 90+1. Ciofani (FRS) – 49. Niang (ACM)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 9:16. Střely mimo: 7:6. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.

Frosinone Calcio: Leali – Ciofani (90. S. Longo), Diakité, Blanchard, Pavlovic – Tonev (63. Paganini), Sammarco, Gori (72. Chibsah), Soddimo – Ciofani, Dionisi.
Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Frara, Gucher, S. Longo, Paganini, Chibsah, Carlini, Castillo, Bertoncini, Ar. Ajeti.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura – Niang (80. Adriano), Bacca (90. A. Poli).
Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Adriano, Cerci, Ely, A. Poli, C. Zapata, Antonelli, Calabria.

Rozhodčí: Luca Banti (Itálie) – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie)