Menu

Fotbal

Italská Serie A

Frosinone Calcio – AC Milán

2:4

konec (1:0)

20.12.2015, 18:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 6.3 3.9 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Frosinone Calcio ještě na začátku druhého poločasu vedlo na AC Milán jednobrankovým rozdílem. Favorit utkání se poté rozjel a zvítězil 4:2!

První poločas dnešního zápasu nabídl velmi zajímavý fotbal prlný šancí! Do zápasu vstoupilo aktivněji milánského AC, které mělo v osmé minutě velkou šanci, avšak Leali předvedl výborné zákroky! V 19. minutě se dočkali domácí fanoušci, když se prosadil Daniel Ciofani! Po zbytek poločasu bylo lepší milánské AC, nicméně svěřenci trenéra Mihajloviće nebyli dostatečně důrazní v koncovce!

Hned pět minut po začátku druhého poločasu se prosadil Ignazio Abate, který prostřelil Lealiho. Milán otočil skóre o dalších pět minut později, kdy se prosadil Carlos Bacca! AC bylo nadále aktivní, a třetí branka přišla v 77. minutě, kdy se trefil Alex. Sedm minut před koncem základní hrací doby ještě utkání zdramatizoval Leonardo Blanchard, nicméně v nastavení upravil na konečných 4:2 Giacomo Blanchard!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:57:52)

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Giacomo BONAVENTURA - 2:4

90+3

AC Milán právě vstřelil branku!
Žádné drama v závěru nastavení nebude! Milánský celek se ve třetí nastavené minutěš prosazuje potřetí, a rozhoduje dnešní zápas! Ricardo Montolivo operoval s míčem ve středu hřiště, svou následnou přihrávkou našel ve vápně volného GIACOMA BONAVENTURU, jehož ostrá střela zamířila pod břevno!

90+1

Útočník Daniel Ciofani měl nějaké slovní připomínky na adresu hlavního rozhodčího, a ten domácímu hráči udělal žlutou kartu!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Frosinone tak má ještě nějaký čas na pokus o vyrovnání!

90

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Andrea Poli.

90

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Matteo Ciofani, přichází Samuele Longo.

89

O další nebezpečnou střelu hostujícího celku se postaral Andrea Bertolacci. Brankář Nicola Leali však dokázal včas zasáhnout!

88

Sammarca však zanedlouho obral o míč Honda, který si navedl míč na střelu, a nebezpečně vypálil. Pokus bývalého záložníka CSKA však zablokoval stoper Blanchard!

87

Bertolacci s Hondou však následně již čas nešetřili, a pokoušeli se dostat do zakončení. Do jejich kombinace na hranici vápna se však vložil Sammarco, který se zmocnil míče, a otáčí hru!

86

Milánský celek však zatím drama nepřipouští... Momentálně kombinuje Bonaventura s Bertolaccim na levé straně, a tato dvojice se pokouší šetřit čas!

85

Ricardo Montolivo postupoval středem hřiště, a následně si udělal i prostor pro střelu. Pokus italského reprezentanta však mířil mimo!

83

83. Leonardo BLANCHARD - 2:3

83

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak pozor, ještě nekončíme! Frosinone mělo k dispozici hodně zajímavou standardní situaci, které se ujal Daniel Pavlović. Na centr švýcarského beka si naběhl LEONARDO BLANCHARD, na jehož hlavičku Donnarumma nedosáhl!

82

Milán je však ve druhém poločase při chuti, a je i nadále nebezepečný! Útočnou akci hostů táhl po pravé straně opět Honda, jehož přihrávka našla Bertolacciho. Letní akvizice milánských však mířila pouze do středu branky!

81

Ricardo Montolivo svedl ve středu hřiště těžký souboj se Sammarcem, nicméně míč udržel, a poslal jej k Hondovi. Následná přihrávka sice našla Baccu, ten však míč špatně zpracoval!

80

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Luiz Adriano.

79

Frosinone se nyní nachází v opravdu těžké situaci. Svěřencům trenéra Roberta Stelloneho zbývá již jen necelých patnáct minut na to, aby vstřelili dvě branky!

77

77. ALEX - 1:3

77

AC Milán právě vstřelil branku!
A to se také přesně stává! Z následujícího rohového kopu se milánský celek prosazuje potřetí, a výrazně se přibližuje vítězství! Exekuce rohového kopu se ujal tentokrát Niang, jehož centr našel uprostřed vápna zcela volného ALEXE, který milimetrově přesnou hlavičkou překonal Lealiho!

76

Hostující celek by však rád své vedení potvrdil! Po pravé straně postupoval do vápna Honda, který však vybojoval pouze rohový kop!

75

Frosinone je v posledních minutách aktivnější, a pokouší se srovnat. Obrana AC však dnes pracuje opravdu velmi dobře, a svého soupeře zatím do žádné větší šance nepustila!

73

Daniele Ciofani krásně udržel míč před Abatem, a patičkou hledal na levé straně naběhlého Chibsaha. O toho se však postaral Ignazio Abate, který ho obral o míč!

72

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Mirko Gori, přichází Raman Chibsah.

71

Giacomo Bonaventura táhl útočnou akci svého celku přes levou stranu, kde měl však proti sobě Pavloviče. Švýcarský stoper si počínal lépe, a bude následovat odkop od domácí branky!

69

Honda se po rozehrání dostal k míči na pravé straně, odkud poslal hodně nebezpečný centr, kterým hledal na zadní tyči Bonaventuru. Těsně před ním však míč vyboxoval brankář Leali!

68

Frosinone chybovalo na útočné polovině, a po pravé straně chtěl jít do protiútoku Honda. Japonského záložníka však poslal k zemi ostrým nedovoleným zákrokem Pavlovič, který si vysloužil žlutou!

66

Frosinone rozehrávalo standardní situaci z levé strany, a velmi rychle rozehrál Sammarco, který hledal centrem za obranu zcela volného Dionisiho, ten se nacházel v ofsajdu!

65

65. Neproměnená šance Nianga

65

Velká šance pro milánský celek! Středem hřiště postupoval Carlos Bacca, který krásně prostrčil míč na Nianga, ten se však dostal do příliš velké blízkosti Lealiho, a jeho rána šla mimo tři tyče!

63

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Aleksandar Tonev, přichází Luca Paganini.

62

Hostující Giacomo Bonaventura operoval s míčem na hranici pokutového území na levé straně. Následně italský záložník spadl po souboji s Ciofanim, nicméně penalta se pískat nebude!

61

Mirko Godi vyslal do zajímavého úniku útočník Dionisiho, který se však dle názoru pomezního nacházel v ofsajdu. To se nelíbilo Blanchardovi, který si stěžoval u rozhodčího, a dostal žlutou!

58

Exekuce standardní situace se ujal Modibo Diakité. Francouzský stoper vyslal hodně zajímavou střelu, kterou však brankář Donnarumma dokázal vyrazit! Mladý brankář dokázal lapit i následující dorážku Ciofaniho!

57

Na druhé straně hřiště postupoval středem hřiště Soddimo, kterého následně poslal k zemi Montolivo, a je z toho standardní situace!

56

Danilo Soddimo po druhé brance milánského celku řekl něco, co by asi správně neměl, a od hlavního rozhodčího uviděl žlutou kartu!

55

55. Carlos BACCA - 1:2

55

AC Milán právě vstřelil branku!
Milánský celek otáčí skóre, a po deseti minutách druhého poločasu se dostává do vedení! Dlouhý centr do vápna poslal Bertolacci, důležitý hlavičkový souboj vyhrál Bonaventura. Následně zasáhl míč před brankářem Lealim Honda, a Carlos Bacca měl pozici jednoduchou!

52

Milán je následně ve velké euforii, a svého soupeře přehrává! Postupný útok hostů zastavil Ciofani nedovoleným zákrokem, kterým poslal k zemi Nianga!

50

50. Ignazio ABATE - 1:1

50

AC Milán právě vstřelil branku!
Teď už se však milánský celek prosazuje, a srovnává na 1:1! Akci táhl po levé straně japonský záložník Honda, který následně poslal přízemní centr do vápna. Míč se dostal až do prostoru, kam si naběhl IGNAZIO ABATE, a na jeho střelu byl Leali krátký!

49

M´Baye Niang si zpracoval míč rukou, a poté i vystřelil. To se hlavnímu rozhodčímu příliš nelíbilo, a tak hostujícímu útočníkovi udělal žlutou kartu!

48

48. Velká šance Hondy

48

Teď už však převzal iniciativu milánský celek, který obléhal vápno svého soupeře! Následně si Honda narazil s Bertolaccim, a rázem se ocitl za obranou Frosinone. Rána japonského záložníka však mířila těsně mimo!

47

Hned na začátku druhého poločasu se odhodlal ke střele domácí Alexandar Tonev. Zajímavý pokus bulharského záložníka však skončil vedle branky!

46

Začal druhý poločas.
První poločas dnešního zápasu nabídl velmi zajímavý fotbal prlný šancí! Do zápasu vstoupilo aktivněji milánského AC, které mělo v osmé minutě velkou šanci, avšak Leali předvedl výborné zákroky! V 19. minutě se dočkali domácí fanoušci, když se prosadil Daniel Ciofani! Po zbytek poločasu bylo lepší milánské AC, nicméně svěřenci trenéra Mihajloviće nebyli dostatečně důrazní v koncovce!

Druhý poločas začne přibližně v 19:03!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+3

První poločas skončil.

45+1

Před pokutovým územím byl poslán k zemi Andrea Bertolacci, a je z toho zajímavá standardní situace! Nedovoleným zákrokem se provinil Alexandar Tonec, který dostává žlutou kartu!

45

V závěru poločasu vybojoval milánský celek další rohový kop, neboť rána Bertolacciho byla zablokovaná. Tentokrát však centr Hondy povedený nebyl, a obrana Frosinone se ubránila!

44

Po delší době se Frosinone dostalo kombinací do blízkosti pokutového území, a nebezpečný centr poslal Ciofani. Ve vápně si míč zpracoval Dionisi, jehož rána však byla zablokovaná!

43

K rozehrávce rohového kopu se postavil Honda, jehož centr tentokrát letěl před branku. Nicola Leali chtěl míč vyboxovat, nicméně byl faulován Niangem, a bude muset být nejspíše ošetřen!

42

Ricardo Montolivo následně předal míč před vápno pro Nianga, který bleskově vypálil. Jeho ránu však tečoval Diakité, který přispěchal do souboje na poslední chvíli, a je z toho rohový kop'

41

Frosinone se v posledních minutách zatáhlo do obranného bloku, a nechává tvořit svého soupeře. Kombinaci milánského týmu momentálně vede ve středu hřiště Montolivo.

39

Hosté se však dokázali udržet na útočné polovině, a zajímavým centrem se prezentoval Ricardo Montolivo. Jeho centr však skončil v rukavicích brankáře Lealiho!

38

Milánské AC vybojovalo další rohový kop, kterého se zhostil opět Honda. Japonský středopolař však ani tentokrát neposlal ideální centr do vápna, a obrana Frosinone se dokázala ubránit!

36

Velmi dobrou práci odvedl ve středu hřiště domácí středopolař Sammarco, který nejprve obešel Montoliva, a následně si i obhodil Bertolacci. Jeho následná přihrávka na Dionisiho však nebyla přesná!

35

Carlos Bacca dokázal zpracovat dlouhý centr od stopera Alexe, a pokoušel se prokličkovat mezi stopery, to se mu však nepovedlo, a o míč přišel.

34

V posledních minutách Milán svého soupeře opravdu přehrává. Zajímavou parádičku zkoušel Niang, který před vápnem motal Blancharda. Poté se však do svých kliček zamotal, a míč mu utekl.

32

Útočnou akci hostujícího celku táhl po pravé straně Honda, který si chtěl následně narazit míč s Montolivem. Narážečku japonského záložníka však vystihl Gori, a Frosinone otáčí hru!

30

Milánské AC zatím není příliš přesné v koncovce! Carlos Bacca se prakticky nemůže dostat k míči, a tak to na sebe vzal Ricardo Montolivo, který vystřelil ze střední vzdálenosti. Jeho rána však mířila hodně mimo!

29

Exekuce rohového kopu domácího celku se ujal Daniel Pavlović, jehož centr dolétl do středu pokutového území. Obrana milánského celku si však dokázala poradit!

28

Rozehrávky volného přímého kopu se ujal brankář Leali, který dlouhým centrem našel na levé straně Soddima. Italský křídelník si míč krásně zpracoval, pokoušel se obejít Abateho, nicméně vybojoval pouze roh!

27

Niang se dostal do hodně zajímavého úniku, nicméně se ukázalo, že před ziskem míče zahrál francouzský útočník rukou, a hra je přerušena!

25

Andrea Bertolacci udělal ve středu hřiště elegantní otočku, a poslal míč na pravou stranu, kam si naběhl volný Montolivo. Italský reprezentant si navedl míč do středu, a mířil na vzdálenější tyč. Do střely si však lehl Blanchard!

24

Slavný milánský celek je po úvodno obdržené brance pochopitelně aktivnější, a vybojoval další rohový kop. Honda však ani v tomto případě svým centrem žádného ze svých spoluhráčů ve vápně nenašel ...

22

V hodně nadějné pozici se octil M´Baye Niang, který operoval s míčem v levé části vápna. V souboji s Diakitém se však provinil nedovoleným zákrokem, a hra je přerušena ...

21

Milánský celek se pokoušel velmi rychle odpovědět! Jeho snaha však vedla pouze k zisku rohového kopu, kterého se ujal Honda. Centr japonského záložníka však obrana Frosinone odvrátila!

19

19. Daniel CIOFANI - 1:0

19

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak to je hodně překvapivé, neboť po necelých dvaceti minutách hry jde domácí Frosinone do vedení, a domácí fanoušci jsou ve velké euforii! Dionisi využil rozhozené obrany milánského celku, a přesně mezi stopery našel volného DANIELA CIOFANIHO, který přesně mířenou střelou překonal mladého brankáře ve službách AC!

18

Ve středu hřiště absolvoval hostující Andrea Bertolacci ostrý souboj s Alexandarem Tonevem, který šel do souboje "šlapákem". Hlavní rozhodčí neváhal, a odpískal nedovolený zákrok!

16

Japonský záložník Honda měl ve středu hřiště hodně prostoru, míč si připravil na střelu, a pokoušel se mířit přesně. Do jeho pokusu však na poslední chvíli vložil nohu Blanchard!

15

Gianluigi se teď vydal z branky na hodně odvážný výlet, nicméně u míče byl první útočník Dionisi, který postupoval po pravé straně. Ze střeleckého úhlu ho však dostal stoper Romagnoli, a domácí útočník se ke střele nedostal!

14

Frosinone mělo další velkou šanci, ve které se ocitl útočník Dionisi. Italský forvard dostal přihrávku do vápna od Ciofaniho, a nebezpečně vystřelil. Všechno vzrušení však bylo zbytečné, neboť se Dionisi nacházel v ofsajdu!

13

13. Nebezpečná standardní situaci Pavlovice

13

Rozehrávky zajímavé standardní situace se zhostil Daniel Pavlovic, který příznivce AC určitě vystrašil! Povedená střela švýcarského obránce však letěla těsně nad brankou AC!

12

Domácí Frosinone bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci. Středem hřiště prošel Mirko Gori, na kterého si však počkal Ricardo Montolivo, a poslal ho nedovoleným způsobem k zemi!

10

Svěřenci trenéra Mihajloviče jsou zatím po úvodní desetiminutovce velmi aktivní. Tentokrát měl míč na své noze před vápnem Bertolacci, který chtěl ještě vylepšit pozici pro Nianga, nicméně přihrávka byla nepřesná!

9

Milánský celek následně zahrával rohový kop, i tentokrát se exekuce ujal Honda, jehož centr však nebyl příliš přesný, a obrana Frosinone se dokázala ubránit!

8

Tak teď předvedl velkou parádu domácí brankář Leali! Krásnou přihrávku do vápna dostal Bertolacci, který se sice do zakončení nedostal, Niang však ano. Leali jeho hlavičku vyrazil, nicméně hned poté se dostal k hlavičce i Bonaventura. Leali se však velmi rychle zvedl, a i jeho pokus vyrazil!

7

Exekuce následného rohového kopu se ujal právě Soddimo, jehož centr však rozhodně nepatřil k těm nejpovedenějším, a dopředu mohlo jít AC! Niang dostal přihrávku do vápna, avšak mu nesedlo zpracování, a míč skončíl v zámezí!

6

Do hodně zajímavého protiútoku vyrazil domácí Mirko Gori, který postupoval středem hřiště. Jeho následná přihrávka našla ve vápně Danila Soddimoa, který pohotově vypálil. Jeho ránu však Donnarumma dokázal vyrazit na roh!

4

Matteo De Sciglio si povedeně narazil míč s Montolivem na levé straně, a pokoušel se vybídnout k úniku Nianga. Mladý francouzský útočník si však míč špatně zpracoval, a možnost rozehrávky má domácí celek!

3

Milánský celek vybojoval hned ve třetí minutě svůj úvodní rohový kop v tomto zápase. Exekuce se ujal Honda, jehož centr se snesl na hranici malého vápna, kde míč odkopl Blanchard!

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Frosinone Calcio: Leali – Ciofani, Diakité, Blanchard, Pavlovic – Tonev, Sammarco, Gori, Soddimo – Ciofani, Dionisi.
Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Frara, Gucher, S. Longo, Paganini, Chibsah, Carlini, Castillo, Bertoncini, Ar. Ajeti.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura – Niang, Bacca.
Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Adriano, Cerci, Ely, A. Poli, C. Zapata, Antonelli, Calabria.

Rozhodčí: Luca Banti (Itálie) – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie).
Příjemný sobotní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má dnes na programu své poslední zápasy 17. kola. My se společně zaměříme na souboj Frosinone Calcio s AC Milán! Úvodní výkop je naplánován v 18:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
FROSINONE CALCIO
Nováček nejvyšší soutěže si zatím nevede příliš dobře. Momentálně se Frosinone nachází na osmnácté, tedy sestupové příčce. Na svém kontě má tento celek pouze čtrnáct bodů, a na první nesestupovou pozici ztrácí dva body! Dnešní výhry by se tak Frosinone hodila!

V posledních zápasech se však nováčkovi nejvyšší italské soutežě příliš nedaří. Důležité body získalo Frosinone v utkání s Hellasem Verona, kdy domácí vyhráli 3:2! Poté přišel další domácí zápas s Chievem, nicméně tentokrát svěřenci trenéra Stelloneho prohráli 0:2. V posledním ligovém zápase zase Frosinone prohrálo na hřišti Palerma 1:4! Dočká se Frosinone dnes konečně vítěství?
AC MILÁN
Milánský celek i v této sezóně nepředvádí výkony, které vedení očekává. Momentálně se AC nachází na sedmém místě ligové tabulky se ziskem 25 bodů. Na páté římské AS však ztrácí pouze čtyři body! Dnes by tak svěřenci srbského kouče potřebovali bodovat ...

V posledních zápasech má milánský celek problémy s produktivitou. Tento problém se projevil hlavně na hřišti Carpi, kde bylo AC lepším týmem, nicméně se nedokázalo prosadit, a utkání skončilo remízou 0:0! Následně AC zklamalo i doma, když pouze remízovalo 1:1 s poslední Veronou. V tomto týdnu se svěřenci trenéra Mihajloviće představili v rámci italského poháru, kdy porazili Janov 2:0! Přijde dnes konečně ligová výhra?
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Frosinone Calcio – AC Milán

2:4

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Ciofani (Dionisi), 83. Blanchard (Pavlovic) – 50. Abate (Honda), 55. Bacca, 77. Alex (Niang), 90+3. Bonaventura (Montolivo)

Karty:   45+1. Tonev (FRS), 56. Soddimo (FRS), 61. Blanchard (FRS), 68. Pavlovic (FRS), 90+1. Ciofani (FRS) – 49. Niang (ACM)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 9:16. Střely mimo: 7:6. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.

Frosinone Calcio: Leali – Ciofani (90. S. Longo), Diakité, Blanchard, Pavlovic – Tonev (63. Paganini), Sammarco, Gori (72. Chibsah), Soddimo – Ciofani, Dionisi.
Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Frara, Gucher, S. Longo, Paganini, Chibsah, Carlini, Castillo, Bertoncini, Ar. Ajeti.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura – Niang (80. Adriano), Bacca (90. A. Poli).
Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Adriano, Cerci, Ely, A. Poli, C. Zapata, Antonelli, Calabria.

Rozhodčí: Luca Banti (Itálie) – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie)