Menu

Fotbal

Italská Serie A

Frosinone Calcio – AC Milán

2:4

konec (1:0)

20.12.2015, 18:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 6.3 3.9 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Frosinone Calcio ještě na začátku druhého poločasu vedlo na AC Milán jednobrankovým rozdílem. Favorit utkání se poté rozjel a zvítězil 4:2!

První poločas dnešního zápasu nabídl velmi zajímavý fotbal prlný šancí! Do zápasu vstoupilo aktivněji milánského AC, které mělo v osmé minutě velkou šanci, avšak Leali předvedl výborné zákroky! V 19. minutě se dočkali domácí fanoušci, když se prosadil Daniel Ciofani! Po zbytek poločasu bylo lepší milánské AC, nicméně svěřenci trenéra Mihajloviće nebyli dostatečně důrazní v koncovce!

Hned pět minut po začátku druhého poločasu se prosadil Ignazio Abate, který prostřelil Lealiho. Milán otočil skóre o dalších pět minut později, kdy se prosadil Carlos Bacca! AC bylo nadále aktivní, a třetí branka přišla v 77. minutě, kdy se trefil Alex. Sedm minut před koncem základní hrací doby ještě utkání zdramatizoval Leonardo Blanchard, nicméně v nastavení upravil na konečných 4:2 Giacomo Blanchard!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:57:52)

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Giacomo BONAVENTURA - 2:4

90+3

AC Milán právě vstřelil branku!
Žádné drama v závěru nastavení nebude! Milánský celek se ve třetí nastavené minutěš prosazuje potřetí, a rozhoduje dnešní zápas! Ricardo Montolivo operoval s míčem ve středu hřiště, svou následnou přihrávkou našel ve vápně volného GIACOMA BONAVENTURU, jehož ostrá střela zamířila pod břevno!

90+1

Útočník Daniel Ciofani měl nějaké slovní připomínky na adresu hlavního rozhodčího, a ten domácímu hráči udělal žlutou kartu!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Frosinone tak má ještě nějaký čas na pokus o vyrovnání!

90

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Andrea Poli.

90

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Matteo Ciofani, přichází Samuele Longo.

89

O další nebezpečnou střelu hostujícího celku se postaral Andrea Bertolacci. Brankář Nicola Leali však dokázal včas zasáhnout!

88

Sammarca však zanedlouho obral o míč Honda, který si navedl míč na střelu, a nebezpečně vypálil. Pokus bývalého záložníka CSKA však zablokoval stoper Blanchard!

87

Bertolacci s Hondou však následně již čas nešetřili, a pokoušeli se dostat do zakončení. Do jejich kombinace na hranici vápna se však vložil Sammarco, který se zmocnil míče, a otáčí hru!

86

Milánský celek však zatím drama nepřipouští... Momentálně kombinuje Bonaventura s Bertolaccim na levé straně, a tato dvojice se pokouší šetřit čas!

85

Ricardo Montolivo postupoval středem hřiště, a následně si udělal i prostor pro střelu. Pokus italského reprezentanta však mířil mimo!

83

83. Leonardo BLANCHARD - 2:3

83

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak pozor, ještě nekončíme! Frosinone mělo k dispozici hodně zajímavou standardní situaci, které se ujal Daniel Pavlović. Na centr švýcarského beka si naběhl LEONARDO BLANCHARD, na jehož hlavičku Donnarumma nedosáhl!

82

Milán je však ve druhém poločase při chuti, a je i nadále nebezepečný! Útočnou akci hostů táhl po pravé straně opět Honda, jehož přihrávka našla Bertolacciho. Letní akvizice milánských však mířila pouze do středu branky!

81

Ricardo Montolivo svedl ve středu hřiště těžký souboj se Sammarcem, nicméně míč udržel, a poslal jej k Hondovi. Následná přihrávka sice našla Baccu, ten však míč špatně zpracoval!

80

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Luiz Adriano.

Frosinone Calcio – AC Milán

2:4

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Ciofani (Dionisi), 83. Blanchard (Pavlovic) – 50. Abate (Honda), 55. Bacca, 77. Alex (Niang), 90+3. Bonaventura (Montolivo)

Karty:   45+1. Tonev (FRS), 56. Soddimo (FRS), 61. Blanchard (FRS), 68. Pavlovic (FRS), 90+1. Ciofani (FRS) – 49. Niang (ACM)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 9:16. Střely mimo: 7:6. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.

Frosinone Calcio: Leali – Ciofani (90. S. Longo), Diakité, Blanchard, Pavlovic – Tonev (63. Paganini), Sammarco, Gori (72. Chibsah), Soddimo – Ciofani, Dionisi.
Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Frara, Gucher, S. Longo, Paganini, Chibsah, Carlini, Castillo, Bertoncini, Ar. Ajeti.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura – Niang (80. Adriano), Bacca (90. A. Poli).
Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Adriano, Cerci, Ely, A. Poli, C. Zapata, Antonelli, Calabria.

Rozhodčí: Luca Banti (Itálie) – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie)