Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Swansea City – West Ham United

0:0

konec (0:0)

20.12.2015, 17:00 • Liberty Stadium, Swansea • 17. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 2.03 3.3 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek nedělního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (19:04:59)
Držení míče: 73 % : 27 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 6:9.
Dnešní utkání je u konce! Ani jeden z celků nedokázal během devadesáti minut vstřelit branku, a tak si oba týmy dělí po bodu za bezbrankovou remízu 0:0!

Ve druhé půli byli opět aktivnější domácí borci, ale opět ztroskotávali na vlastní chybách v koncovce, či skvěle chytajícím Adránovi. Na druhé straně pracoval aktivně zejména střídající Ener Valencia, nicméně jeho nejnebezpečnější ránu dokázal domácí brankář skvěle vytáhnout nad branku.

Tohle utkání je ztrátou především pro domácí celek, který se tak stále nachází v sestupových vodách a po Vánocích bude muset výrazně zabrat, chce-li se v nejvyšší soutěži udržet i pro příští rok.

90+5

Konec zápasu.

90+4

A nakonec zde byl zajímavá příležitost, když se do centru zprava opřel akrobaticky ze vzduchu Shelvey, ale jeho pokus na zadní tyč byl zablokován.

90+3

Senegalský záložník je nakonec v pořádku a hra může pokračovat dále. U míče domácí, kterým zbývá na jeden z posledních útoků zhruba jedna minuta.

90+2

Po velmi nebezpečném souboji zůstává ležet na zemi Kouyaté, jemuž již spěchá na pomoc už také lékařský tým.

90+1

Valenci znovu prošel s míčem až na střed, odkud znovu vyslal znovu prudkou ránu, ale ta stočila daleko od domácí svatyně.

90

Budou se nastavovat čtyři minuty na rámec hrací doby!

89

Shelvey nyní hledal z pravé straně po dobrém uvolnění naběhnutého Gomise, který ale jeho centr trochu podcenil a hosté budou vhazovat z druhé strany.

88

Kouyaté fauloval ve středu hřiště trochu zbytečně rozehrávajícího Williamse, celá situace se tentokráte obejde bez karty a domácí budou znovu u míče.

87

Nakonec ještě právě Jenkinson vidí za svůj faul žlutou kartou a je tak vůbec prvním karetním hříšníkem dnešního klání.

86

Střídající Jenkinson nyní skvěle ustrážil obránce Taylora, nakonec však rozhodčí celou situaci vyhodnotil jako nedovolenou a domácí budou zahrávat volný přímý kop.

85

Po rohovém kopu se do hlavičkového zakončení natlačil v těžké pozici Collins, ale jeho pokus mířil daleko od branky domácího celku.

85

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Michail Antonio, kterého nahrazuje Carl Jenkinson.

84

Rohový kop po hostující tým.

83

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází André Ayew, kterého nahrazuje Modou Barrow.

Swansea City – West Ham United

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   87. Jenkinson (WHU)

Držení míče: 73 % : 27 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 6:9.

Swansea City: Fabiański – Rangel (68. Naughton), F. Fernández, A. Williams (C), Taylor – Ki Song-jung, Britton, Cork (73. Shelvey) – G.Þ. Sigurðsson, B. Gomis, A. Ayew (83. Barrow).
Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Naughton, Barrow, Emnes, Montero, Shelvey.

West Ham United: Adrián – Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell – Song (73. Obiang) – Antonio (85. Jenkinson), Kouyaté, Noble (C), Zárate (60. E. Valencia) – Jelavić.
Náhradníci: Randolph – Jenkinson, Hendrie, Cullen, Obiang, Oxford, E. Valencia.

Rozhodčí: Mason – Holmes, Burt