Menu

Fotbal

Italská Serie A

Inter Milán – S. S. Lazio

1:2

konec (0:1)

20.12.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • 17. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.04 3.4 3.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 2:3.
Střely mimo: 3:2.
Rohy: 6:4.
Ofsajdy: 3:0.
Fauly: 17:24. (23:00:53)
Je tu konec. Interu si sice povedlo po dvaceti minutách uběhnutých z druhého poločasu vyrovnat zásluhou Icardiho, ale nakonec se museli před Laziem v neskutečném závěru sklonit. Tři minuty před koncem hrací doby fauloval Felipe Melo ve vápně a byla z toho penalta, kterou Handanovič vyrazil. Na dorážku Antonia Candrevy ovšem nedosáhl, a tak bylo rozhodnuto. V osmiminutovém nastavení jsme následně viděli po červené kartě na každé straně. Každopádně utkání skončlo tímto stavem.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Míč se dostal na hlavu jednoho z domácích hráčů, ale tomu se nepovedlo svůj pokus dostat do branky, a tak si Lazio připisuje tři body na San Siru!

90+7

Ještě jedna šance pro domácí. Na pravé straně byl faulován Rodrigo Palaccio, a tak je tu poslední šance pro domácí fotbalisty na vyrovnání.

90+6

Svěží španělský fotbalista Patric se pokoušel po pravé straně projít skrz Mirandu, ale ten zaváhání nedovolil. Rozhodčí utkání nechává i nyní plynout.

90+5

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Patric.

90+5

Miranda si zpracovával míč ve vápně, ale následně se mu s ním nepovedlo nic vymyslet, a tak je nejspíše hotovo. Hosté budou ještě střídat.

90+4

Utkání je opravdu vyhrocené. Z pětiminutového nastavení zbývají už jen sekundy a domácí jsou stále více nervóznější. Uvidíme, jak vše nakonec dopadne.

90+3

Sergej Milinković-Savić zastavoval pronikání jednoho z hostů nedovoleně a je další hráčem, který je potrestán a odejde tak tři minuty po Felipem do kabiny. To jsou teda věci.

90+2

Dvougólový střelec Antonio Candreva následně čekal s rozehrávkou a rozhodčí mu žlutou kartou jasně naznačil, že takhle opravdu ne.

90

90. Červená karta

90

Felipe Melo zařídil penaltu a nyní dostává i červenou kartu za zákrok, kde kopl jednoho z hostů v okolí hlavy. Brazilský hráč hrál dneska opravdu tvrdě a nakonec inkasuje kartu.

89

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alex Telles, přichází Rodrigo Palacio.

87

87. Antonio CANDREVA - 1:2

87

Lazio právě vstřelilo branku!
ANTONIO CANDREVA se ujal exekuce pokutového kopu. Míč poslal k levé tyčce, ale Handanovičovi se povedlo jeho pokus vyrazit. To už nelze říct o dorážce, která skončila v brance. Candreva svůj celek posílá podruhé do vedení.

87

Handanovič se vrhl na pravou stranu, kde se mu povedlo pokus Candrevi vyrazit, ale následně přecijen branku inkasuje.

86

Aktivita hostů bude možná odměněna. Felipe Melo se ve vápně pověsil jednomu z hostů na záda a rozhodčí ukazuje nekompromisně na značku pokutového kopu!

85

Antonio Cadreva dlouho čaroval s míčem a následně jej chytře poslal do vápna. Jeden z jeho spoluhráčů to nečekal a míč nedokázal zachytit. Pokud by se mu to povedlo, byla by to opravdu velká šance.

Inter Milán – S. S. Lazio

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 61. Icardi (Perišič) – 5. Candreva (Biglia), 87. Candreva

Karty:   55. Biabiany (INM) – 49. Biglia (LAZ), 65. Milinković-Savić (LAZ), 90+2. Candreva (LAZ)   90+3. Milinković-Savić (LAZ)   90. Melo (INM)

Neproměněná penalta: 87. Candreva (LAZ), brankář Handanovič zneškodnil

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:24.

Inter Milán: Handanovič – Montoya, Miranda, Murillo, Telles (89. Palacio) – Melo, Medel – Biabiany (58. Brozović), Jovetić (58. Ljajić), Perišič – Icardi.
Náhradníci: Carrizo – Jesus, Dodô, Kondogbia, Palacio, Guarín, Santon, Ljajić, D'Ambrosio, Nagatomo, Brozović, Manaj.

S. S. Lazio: Berisha – Konko, Hoedt, Maurício, Radu – Milinković-Savić, Biglia, Parolo – Candreva (90+5. Patric), Matri (74. Đorđević), Anderson (83. Keita).
Náhradníci: Guerrieri, Matošević – Patric, Braafheid, S. Mauri, Đorđević, Keita, Onazi, Cataldi, Prce, Oikonomidis.

Rozhodčí: Mazzoleni – Liberatore, Preti