Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FK Třinec – SK Hanácká Slavia Kroměříž

2:0

konec (2:0)

18.05.2013, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec
Kapacita: 2000 míst. • Igor Mainka (@igor_mainka)

89

Třinecký kouč udělal ještě poslední změnu. Za Kyselého nastoupil dorostenec Samek.

87

Druhou změnu udělal i domácí trenér. Odešel Juřena a přišel Klimas.

87

Juřena dostal přihrávku před vápno, udělal si brankáře Maráka posláním balónu na bránu, tam se k míči dostal ještě Motyčka, jenže podle sudího si počínal nedovoleně – faul.

80

Druhé střídání v černém týmu – odešel Handl a nahradil ho Janečka.

78

Eismann přihrál z levé strany po zemi volnému Čtvrtníčkovi, ten si nachystal balón na střelu a poté vystřelil. Stojaník vložil nohu do pokusu třineckého útočníka a se štěstím přestřelil vlastní bránu!

76

První střídání Třince – Odešel Malíř, přišel Matoušek.

76

Za faul na levé straně hřiště vidí žlutou kartu kroměřížský Tomáš Strašák.

73

Centr Eismanna z levé strany posílá hlavou do tyče Gavlák!

73

NESKUTEČNÉ!! Po centru Malíře hlavičkoval do břevna Čtvrtníček, míč se odrazil k Stojaníkovi, který nepochopitelně vrátil míč do brány – gólman Marák měl co dělat, aby balón udržel na brankové čáře! Po dalším odkopu a ráně Juřeny se balón pohyboval půl metru od gólové lajny!

65

Centr Malíře z pravé strany hostující gólman odvrátil pouze k Čtvrtníčkovi a ten po odpískání napálil balón do brány. Od rozhodčího vidí žlutou kartu.

62

Hostující trenér Sklenář sáhl k první změně. Martina Dupkalu nahradil Tomáš Strašák.

60

Malíř se dostal k centru do vápna, jenže se skákajícím míčem se nedokázal obtočit kolem Maráka.

59

K penaltě se postavil Gavlák a trefil tyč kroměřížské brány!

58

Joukl se po pravé straně prodral do vápna, kde ho zkosil Stojaník – penalta!

53

Nepříliš důraznou hlavičku domů z hlavy Stojaníka zachytil před brankářem Marákem Juřena, rychlou střelou po levé straně se snažil překonat kroměřížského gólmana, jenže chyběla tomu přesnost.

47

Další dobrá kombinace domácích. Gavlák si narazil balón s Malířem, ale následnou střelu zblokoval jeden z hráčů v černém dresu.

39

Obrovská šance Kroměříže! Brankář Bruk rozehrál balón nakrátko na Švece, toho si všiml kroměřížský Šturma. Hosté se dostali do situace dva na gólmana, jenže Šturma byl při kličce brankáři vychýlen z rovnováhy a jeho střelu Hupka srazil do bezpečí!

35

Malíř krásnou střelou ze střední vzdálenosti jen těsně minul levý horní růžek hostující brány!

35

Dupkala fauloval ve středu hřiště Gavláka, který se mohl dostat do brejku. Rozhodčí neváha ukázat faulujícímu hráči žlutou kartu, což se nelíbilo domácímu Juřenovi. Na jeho slovní doprovod už si Klíma žlutou kartu našel.

31

Malíř se dral po pravé straně, udělal si dva hráče, což psychicky nevydržel Dupkala a chytil Malíře za dres. Rozhodčí neváhal a útočníkovi Kroměříže ukázal žlutou kartu.

30

Eismann se proháčkoval po levé straně až do střelecké pozice, bohužel pro domácí, střelou na vzdálenější tyč minul bránu.

25

Další šance domácích končí střelou v pádu zřejmě z kopačky Švece.

24

Třinec právě vstřelil branku!
Motyčka získal na pravé straně míč, přízemním centrem do vápna vybídl do šance nejlepšího střelce MSFL. TOMÁŠ GAVLÁK nezaváhal a střelou z první nedal brankáři Marákovi šanci – 2:0!

18

Domácí mohli skóre hned navýšit. Gavlák se dral po pravé straně k bráně a po vstupu do vápna prudce vypálil vysoko nad.

17

Třinec právě vstřelil branku!
Po centru Malíře z pravé strany se v hlavičkovém souboji prosadil MARTIN MOTYČKA a střelou do levé poloviny brány otvírá skóre – 1:0!

12

Další dobrá šance hostujícího týmu. Šturma vyslal do úniku po levé straně Dupkalu, ten měl před sebou gólmana Bruka, ale se situací naložil špatně. Třinecký gólman si s jeho slabou střelou poradil.

6

Nebezpečná situace v třineckém vápně. Po centru z levé strany se k míči po přiťuknutí Steinera dostal Šturma, ale gólmana Bruka z pravé strany neprostřelil – roh.

FK Třinec – SK Hanácká Slavia Kroměříž

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Motyčka, 24. Gavlák

Karty:   35. Juřena (TRI), 65. Čtvrtníček (TRI) – 31. Dupkala (KRO), 76. Strašák (KRO)

Neproměněná penalta: 59. Gavlák (TRI), mimo

FK Třinec: Bruk – Joukl, Eismann, Malíř (76. Matoušek), Švec, Hupka, Juřena (87. Klimas), Motyčka, Gavlák, Kyselý (89. Samek), Čtvrtníček.

Náhradníci: Lipčák – Dawid, Buryan.

Trenér: M. Kouřil.

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Marák – Šilinger, Stojaník, Perůtka, Steiner, Dupkala (62. Strašák), Nevřala, Janča, Budín, Šturma, Handl (80. Janečka).

Náhradníci: Mucha – Chýla, Dobeš.

Trenér: R. Sklenář.

Rozhodčí: Klíma – Caletka, Boček.

Diváci: 570