Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FK Austria Vídeň – SC Wiener Neustadt

3:1

konec (2:0)

18.05.2013, 18:30 • Generali Arena, Wien • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.24 5.7 10.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Austria právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté se výborně prokombinovali do velkého vápna, kde svého soupeře zlobili. Kienast si míč zpracoval a následně jej odcentroval ke vzdálenější tyči, kde se na malém vápně prezentoval tvrdou střelou PHILIPP HOSINER a brankář Siebenhandl byl bez šance.

50

Neustadt právě vstřelil branku!
Do malého vápna přilétl zajímavý centr a jako první se k němu dostal hlavičkující DARIO TADIC, který nedal domácímu brankáři šanci a přesnou trefou snížil na 2:1.

37

Austria právě vstřelila branku!
Brankář Siebenhandl sice vystihl směr, kam ALEXANDER GRÜNWALD míč poslal, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal. GRÜNWALD penaltu zahrál totiž na jedničku a technickou střelou zvýšil stav skóre na 2:0.

29

Austria právě vstřelila branku!
Přihrávku za obranu obdržel PHILIPP HOSINER, který si míč výtečně zpracoval a postupoval sám. HOSINERA obtěžovali hned tři protihráči, ale útočník domácího celku se nenechal rozhodit a ze své kopačky poslal krásnou střelu přesně k tyči, kam se brankář Siebenhandl natahoval marně.

FK Austria Vídeň – SC Wiener Neustadt

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 29. Hosiner, 37. Grünwald (pen.), 85. Hosiner – 50. Tadic

Karty:   50. Ortlechner (AUV) – 59. Wolf (WIE), 70. Wallner (WIE), 81. Martschinko (WIE), 90+1. Offenbacher (WIE)

FK Austria Vídeň: Lindner ─ Dilaver, Rogulj, Ortlechner, Suttner ─ Gorgon (84. Šimkovič), Grünwald (73. Kienast), Holland, Mader, Jun (82. Barazite) ─ Hosiner.

SC Wiener Neustadt: Siebenhandl ─ Berger, Ramsebner, Wallner, Hofbauer ─ Hlinka, Freitag (67. Offenbacher) ─ Rauter, Wolf (75. Friesenbichler), Martschinko ─ Tadic (67. Rakowitz).

Rozhodčí: Drachta ─ Brandner, Schüttengruber