Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – VfL Wolfsburg

2:2

konec (1:2)

18.05.2013, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.9 3.5 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Frankfurt právě vstřelil branku!
Do velkého vápna adresovali domácí fotbalisté zajímavý centr, pro který si vyběhl brankář Benaglio, ale jeho úmysl nepochopil Rodriguez a balon chtěl odhlavičkovat do bezpečí. Nicméně RICARDO RODRIGUEZ uklidil balon do své vlastní branky, a zajistil tak Frankfurtu branku na 2:2.

36

Frankfurt právě vstřelil branku!
ALEXANDER MEIER bezpečně proměnil pokutový kop a vyřešil to opravdu chytře. Nejprve si počkal na pohyb brankáře a pak kopl míč přesně tam, kam chtěl.

19

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Hosté podnikli protiútok a zakončili ho vstřeleným gólem. Na levé straně se skvěle uvolnil sprintující Olić, který si míč dovezl až do velkého vápna a následně jej přihrál před branku. Tam se objevil DIEGO, který pouze nastavil pravou kopačku a přesnou trefou poslal balon za záda domácího brankáře.

8

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Rodriguez se postavil k míči a odcentroval ho k bližší tyči, kde se střelecky prosadil hlavičkující JAN POLÁK. Brankář Nikolov neměl šanci inkasovanému gólu zabránit, protože POLÁKOVA střela byla velmi přesná a rychlá.

Eintracht Frankfurt – VfL Wolfsburg

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 36. Meier (pen.), 90. Rodriguez (vla.) – 8. Polák, 19. Diego

Karty:   45+1. Zambrano (FRN), 60. Rode (FRN), 68. Russ (FRN) – 28. Diego (WOF)   35. Hasebe (WOF)

Eintracht Frankfurt: Nikolov (66. Özer) ─ Jung, Zambrano (59. Schwegler), Bamba, Oczipka (46. Djakpa) ─ Rode, Russ ─ Aigner, Meier, Inui ─ Lakić.

VfL Wolfsburg: Benaglio ─ Hasebe, Naldo, Knoche, Rodriguez ─ Medojević, Polák ─ Vieirinha (89. Madlung), Diego, Perišić (38. Träsch) ─ Olić (82. Hasani).

Rozhodčí: Zwayer ─ Steuer, Pelgrim

Diváci: 51 500